• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS A grubu buraya :)

kızlar büyük gün geldi :26:
herkese başarılar şimdiden, Rabbim çalışan herkese emeğinin karşılığını nasip etsin..
pazar akşam sınav bittikten sonra topikte deneyimlerimi paylaşırım naçizane :34:
2012 hedefli arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince yıl içinde.
herkesten dua bekliyoruz, iyi çalışmalar :3:

allah yardımcın olsun tatlım.. umarım çook güzel geçer sınavın..
sınavdan sonra nasıl geçtiğini vs. anlatırsın bize..
bekliyoruz seni buraya :))) :71:

heyyy ben de varım ben dee:)) hiç çalışmadım bu sene o yüzden stresli filan değilim ama belki bi mucize olur dileğiyle gireceğim sınava. sınava girecek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum

selam arkadaşlar bende 2012 kpss a grubundan sınava gireceğim bu sene hazırlanmadığım için girmedim ayrıca okul uzadı malesef martta mezun olucam. yarınki sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum.

heyyy ben de varım ben dee:)) hiç çalışmadım bu sene o yüzden stresli filan değilim ama belki bi mucize olur dileğiyle gireceğim sınava. sınava girecek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum

bende aynı durumdyım ttlım wala hyrlısı hakkımızda... :D:64:

Slm kızlar ben de yarın sınava gireceğim ama hiç hazırlanamadım.Yeni evliyim düğün,hazırlık derken hiç vakit ayıramadım.Yarın kendimi denemiş olacağım sadece.Ama 2012 için çok azimliyim inşallah isteyen herkes atanır.Yarın sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar:71::71:

merhabalar...

bende 2012 de kpss sınavına girmeye karar verdim.. işletme mezunuyum.. okul biteli yıllar olmasına rağmen ilk kez kpss yi düşündüm.. sanırım özel sektör yeterince yordu beni (:

bi dershaneye hem kpss hemde kpds için kaydımı yaptırdım.. umarım bütün hazırlananlar için güzel bi sınav olur.. bursadan hazırlanan varmı acaba..

selam herkese
ben de başladım çalışmaya...iksat tarihiyle giriş yaptım hafif olsun ama iktisat olsun diye.
sakın hukuk ve maliye ile başlamayın derim ben.
sıralamayı şöyle halledin önce gk-gy (benim altyapım iyi olduğu için burayı zamana yayacağım)
sonra iktisat-muhasebe ve en son maliye ve hukuk...
ingilizceyi ise hangi araya sıkıştıracağımı bilmiyorum:37::37:

merhaba arkadaslar ben kamu yönetımı 4. sınıfa gectım kpss b den girmek istiyorum.. kpss b den girecek olanlar için bu sınav her yılmı yapılıyor yoksa 2 yılda 1 mi ??? :36:

mrb arkadaşlarr.. ben 4.snıf ceko öğrencisiyım ve bu yıl kpss ye gırıcem kpss a dan girmek istyrm bakanlıkların ankara da olduğunu blıyorum maliye bakanlığı ve çalışma sosyal güvenlik bakanlığı istyrm sakarya izmitte yada balıkesirde çalışablirmıyım ?

b 2 yılda bi yapılıyor arkadaşım..

bende 2012 ye bomba gibi gelicem ama ben kendimi biliyorum ramazan diye bahane ederim çalışamam.aslında asıl zorlayan bu sıcaklar.bide izmirdeyim ben.şu ramazan geçsin günde 4 saat ayırsam yeter bana.herkese başarılar.Allah hepimize çalışma azmi isteği versin.

mülakattan ben de korkuyorum canım; tam bir referans savaşı
ben 1 aydan fazla oldu başladım çalışmalara.1 haftadır da çok ciddi iktisata başladım: iktisada giriş-zeynel dinler çalışıyorum ama çok yavaş ilerliyor,moralim bozulmadı değil ki ilk başta bi program yaptım iktisatı kasım'a kadar bitirmeyi düşünüyordum umarım programa sadık kalabilirim.
daha sonra muhasebe-maliye ve en son da hukuklara girişmeyi planlıyorum...
herşey istediğim gibi giderse umarım vergi müfettişliği veya belediye müfettişliği planlıyorum.
herkese emeğinin karşılığını alacağı bir yıl dilerim.
burada da birbirimize yardımcı olabilirsek çözemediğimiz sorularla ilgili çok verimli bir paylaşım olur...
sevgilerimle

mülakattan ben de korkuyorum canım; tam bir referans savaşı
ben 1 aydan fazla oldu başladım çalışmalara.1 haftadır da çok ciddi iktisata başladım: iktisada giriş-zeynel dinler çalışıyorum ama çok yavaş ilerliyor,moralim bozulmadı değil ki ilk başta bi program yaptım iktisatı kasım'a kadar bitirmeyi düşünüyordum umarım programa sadık kalabilirim.
daha sonra muhasebe-maliye ve en son da hukuklara girişmeyi planlıyorum...
herşey istediğim gibi giderse umarım vergi müfettişliği veya belediye müfettişliği planlıyorum.
herkese emeğinin karşılığını alacağı bir yıl dilerim.
burada da birbirimize yardımcı olabilirsek çözemediğimiz sorularla ilgili çok verimli bir paylaşım olur...
sevgilerimle

öncelikle kolay gelsin :61:
yazdıklarını okudum ve bu sene kpssye hazırlanıp, istediğim puanlarıda çok şükür almış biri olarak, bi konuda fikrimi beyan etmek isterim;
en son hukuklara bakıcam demişsin, hukuklar en kolayı gibi görünür ama sorulara baktığında çok çeldiricidir hukuk dersleri bu yüzden dönem boyu hukuk çalış ve en sona bol bol soru çöz derim ben..
birde maliye aslında en son çalışılması gereken derstir çünkü en çabuk o unutulur ve en kolayıda odur zaten..
yani benim nacizane fikrim, maliyeyi sona bırakıp, hukuklara ise dönem boyunca ağırlık vermendir..
başarılar şimdiden :80:

öncelikle kolay gelsin :61:
yazdıklarını okudum ve bu sene kpssye hazırlanıp, istediğim puanlarıda çok şükür almış biri olarak, bi konuda fikrimi beyan etmek isterim;
en son hukuklara bakıcam demişsin, hukuklar en kolayı gibi görünür ama sorulara baktığında çok çeldiricidir hukuk dersleri bu yüzden dönem boyu hukuk çalış ve en sona bol bol soru çöz derim ben..
birde maliye aslında en son çalışılması gereken derstir çünkü en çabuk o unutulur ve en kolayıda odur zaten..
yani benim nacizane fikrim, maliyeyi sona bırakıp, hukuklara ise dönem boyunca ağırlık vermendir..
başarılar şimdiden :80:
teşekkürler tubii
elbette önerilere açığım ve özellikle de deneyimli arkadaşlardan geliyorsa;))
sen hangi kaynak ve stratejilerle çalıştın,bilmek isterim.
iktisat için zeynel dinler(iktisada giriş ve mikro ayrıca çıkmış sorular), erdal ünsal (makro) düşünüyorum (murat yayınlarının soru çözümleri de tavsiye ediliyor)
diğer dersler için kaynak almadım henüz; sadece hukukla ilgili elimde sağlam notlar var ama elbette yeterli değildir ve themis soru çözümü var.
maliye ve muhasebe konusunda sıfırım orhan sevilengül muhasebe aldım ama biraz zor gibi...
bakalım, bindik bi alamete...

teşekkürler tubii
elbette önerilere açığım ve özellikle de deneyimli arkadaşlardan geliyorsa;))
sen hangi kaynak ve stratejilerle çalıştın,bilmek isterim.
iktisat için zeynel dinler(iktisada giriş ve mikro ayrıca çıkmış sorular), erdal ünsal (makro) düşünüyorum (murat yayınlarının soru çözümleri de tavsiye ediliyor)
diğer dersler için kaynak almadım henüz; sadece hukukla ilgili elimde sağlam notlar var ama elbette yeterli değildir ve themis soru çözümü var.
maliye ve muhasebe konusunda sıfırım orhan sevilengül muhasebe aldım ama biraz zor gibi...
bakalım, bindik bi alamete...

iktisat kaynakların çok iyi özellikle zeynel dinler iyidir, erdal ünsalın mikrosu iyidir, makrosu biraz sıkıcı gelebilir..
ben kpss için yargı iktisattan hazırlandım şuan kurum sınavlarına hazırlanıyorum ve erdal ünsalı şimdilerde tercih ediyorum daha çok..
hukuk için soru bankası olarak themisten ziyade murat iyidir bence..
themisin çelişkili soruları oluyo kafanı karıştırabilir..
orhan sevilengül iyi seçim kesinlikle..
maliyeyide ben yargıdan çalıştım ve 33 doğrum vardı maliyeden..
yargı iyidir ve ihtiyaçtan uzak dur derim..

teşekkür ederim canım gerçekten yararlı oldu tavsiyelerin.
yargı'yı not aldım...umarım öyle 33'lü skorları görürüm ben de
sana da kurum sınavları için bol şans...yakın arkadaşlarım şu an çalışıyorlar, meşakatine ve stresine tanıklık ediyorum onlar üzerinden...
herşey gönlünce olsun.
(bu arada 25 kasım'daki idari hakimliğe girecek misin?)

saol iyi dileklerin icin canim..
idari hakimlige giricem ins cok guzel bi firsat kesinlikle..
hepimizin emekleri karsiliksiz kalmaz umuyorum zor bi surec dedigin gibi..

bende hezuz başlamadım yazokulum daha yeni bitti.dediğiniz gibi hukuktan başlayayım bende.. 'gökçe' nin tek kitap alan blgisi ktbı var elimde ondan çalışmayı düşünüyorum nasıldır bilginiz varmı ? arkadaşlar bide aklıma takılan bşey var iş müfettiş yardımcılığı vergi denetmeliği ve gelir uzman yardımcılığı düşünüyorum daha sonra hangi illere atanabilirim bilgisi olan yanıtlayabilirmı herkese iyi çalışmalar:15:

kızlar ben 2012 değilim ama katılmak istedim :17:
ben uluslararası ilikşiler okuyorum ve önmde 2 yılım daha var ama ..
siz nerelerden başladınız çalışmaya kızlar yaa
ben 1 sene öncesinden çalışmaya başlamak istiyorum ama nereden başlayacağıma karar vermedim bir türlü... :44:

Back