sorma canim ya bu tarih gercekten cok fena..canım bende gireceğim sınava son günler ben hala tarihle uğrasyrmçok konu var malesef sıkıldım artık. inşallah kolay olur sınav başarılar
Merhaba arkadşlar ben de iki gün önce mezun oldum siyaset bilimi ve uluslararası ilişkileri bitirdim. İki hafta önce de 2012 kpss A grubu için dersaneye kaydoldum ekim gibi dersanem başlayacak ben de bu yaz genel kültür genel yetenek çalışmaya başlıcam.
ya kızlar bana da yardımcı olursanız sevinirim.bu sene açıköğretim işletme 4.sınıf seneye bende girmek istiyorum okul bitince ama yazdıklarınızdan okuduğum kadarıyla a grubuna girmem gerekiyor. o da biraz zor gibi geldi bana yani yeterli puan alsan da kurum sınavları mülakat falan filan. o kadar hırslı değilim ama ben b grubuna girsem nerelere atanırım kaç puan almam gerekir.ist. silivri ilçesindeyim bulunduğum yere atanabilirmiyim daha sonra kendim istemesemde tayin durumları olurmu. valla çok oldu ama inanın hiç girmediğim için bilmiyorum kusra bakmayın cvplarsanız sevinirim.
canim dedigin gibi mufettislik icin bayanlar pek tercih edilmiyo ve aslinda maliye genel olarak bayanlardan ziyade erkek eleman istiyo.Kızlar bi şey soracağım özellikle maliye bakanlığına bağlı müfettişlik ya da denetmenlik, uzamanlık için bayanları pek terch etmedikleri söyleniyor doğru mu? A kadrosundan nerlere girebiliriz bayanları nerelerde tercih ediyorlar?
ille de istediğiniz yere atanmak istiyorsanız yüksek puan alıp sadece istediğiniz yeri tercih etmeniz gerekiyor
atanacak kurum çok zaten sınavdan sonra tercih kitapçığında görüyorsunuz
her kurum da tayin olmuyor girmek istediğiniz kurumu belirleyin sonra orda çalışanlardan gerekirse birebir bilgi alırsınız
osym nın sıtesınde arşiv bölümünde geçmiş atamaların puanları yazıyor inceleyebilirsiniz
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için siteyi inceleyeceğim
canim dedigin gibi mufettislik icin bayanlar pek tercih edilmiyo ve aslinda maliye genel olarak bayanlardan ziyade erkek eleman istiyo.
bence eger ingilizcen iyiyse ust kurullari dene yani bu spk, bddk, epdk gibi.
bu kurullarin maaslari ve ozluk haklarida cok iyi.
bunun disinda elbette hazine ve dis ticaret tercih edilebilecek kurumlardan.
ancak bu soyledigim yerlerin bircogu mulakati ingilizce yapiyo.
guzel bi puan aldiktan sonra, tercih edilebilecek cok kurum var aslinda..
basarilar diliyorum simdiden:))
almor hngi d.hneye yazldın ben pegem ya da murat akademiye mi gitsem blmiorum hngisi iidir????
almor merhabalar daha once sormus olabılırım ama matematık meunzuyum tercıh edebılecegım a grubu sınırlı degılmı..
kızlar ingilizceniz ne alemde?ingilizcesiz olmayacak heralde,bide onun kursuna gitmek gereknerdeyse bütün kurumlar istiyo
kızlar ingilizceniz ne alemde?ingilizcesiz olmayacak heralde,bide onun kursuna gitmek gereknerdeyse bütün kurumlar istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?