isyan123 12.11.2014 mustafammmm yavrumm Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2012 21.371 7.610 448 31 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi liberte11 #41 irmairma .!.: dış mekan çekimi için kimi ayarladınız. çankayayla görüştüm 700-1000 TL diyor. başka bildiğiniz var mı? İsmail Özyurt doluymuş o gün Genişletmek için tıkla... bende burçla görüştüm..1000 tl dediler...çok pahalı yaaa
irmairma .!.: dış mekan çekimi için kimi ayarladınız. çankayayla görüştüm 700-1000 TL diyor. başka bildiğiniz var mı? İsmail Özyurt doluymuş o gün Genişletmek için tıkla... bende burçla görüştüm..1000 tl dediler...çok pahalı yaaa
NASERDO Guru Kayıtlı Üye 21 Mart 2011 839 110 323 Konya 16 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi liberte11 #42 24 haziran :) Yani haftaya pazar evleniyorum. Bu kadar stresli olacağımı düşünmemiştim..
T torr mutluuuu :) Kayıtlı Üye 24 Kasım 2011 92 0 36 İçel Mersin 25 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi liberte11 #43 ben konyaya gelin gidecemm :) düğünüm falan mersinde olacak ama nişanlımın işi dolayısıyla konyada yaşıycaz:) nasıl biyer merak ediyorum mersinden gidince zorlanmam umarım
ben konyaya gelin gidecemm :) düğünüm falan mersinde olacak ama nişanlımın işi dolayısıyla konyada yaşıycaz:) nasıl biyer merak ediyorum mersinden gidince zorlanmam umarım
A Ay_s Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2012 75 19 98 İstanbul 26 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi liberte11 #44 Hanımlar merhaba, Benim de Konya'da düğünüm olacak kısmetse, eşim oralı da. Ancak kuaför benim için büyük sorun. Şöyle çok güzel gelin başı ve makyaj yapan bir yerler varsa benimle de paylaşır mısınız? Ben bir kaç tane duydum ama hiç bilmiyorum nasıl olduklarını. Kuaför Hulusi Kuaför Ertan Kuaför Safi Bir de forumdan takip ettiğim kadarıyla Inter Yasin varmış sanırım. Hangisi için ne dersiniz? Neyi tavsiye edersiniz?
Hanımlar merhaba, Benim de Konya'da düğünüm olacak kısmetse, eşim oralı da. Ancak kuaför benim için büyük sorun. Şöyle çok güzel gelin başı ve makyaj yapan bir yerler varsa benimle de paylaşır mısınız? Ben bir kaç tane duydum ama hiç bilmiyorum nasıl olduklarını. Kuaför Hulusi Kuaför Ertan Kuaför Safi Bir de forumdan takip ettiğim kadarıyla Inter Yasin varmış sanırım. Hangisi için ne dersiniz? Neyi tavsiye edersiniz?