inanmıyorum tatlım yerde ararken gökte buldum seni özelden msj atmışsın tşkler ama ben daha özelden msj atamıyorum bu arada benim de düğün 07.07 konyada
Benim düğünüm 9 Eylül tatlım senin ne zaman?
canım sen konya merkezemı gelın gıdıceksın
Evet tatlım..konya merkezde oturuyorum zaten..merkezde de kalıcam inş...
bende ilçesine gelın gıdıcem canım :) sana bırsey sorabılırmıyım.. konyanın adetlerını sız bılıyorsunuzdur.. bındallıyı erkek tarafımı kız tarafımı alıyor??
bu arada benım düğün yunakta olcak düğünden 2-3 hft önce nişanlımın arkadaşının dğünü için konyaya gidcez orada gelinlik bakım diyorum son ana kalıyo biliyorum bide istediğim gibi bişey bulamazsam napcam blmiyorum yaaaa(( çok stres durumdayım liberte bana yardım et nolurrr (((
bu arada benım düğün yunakta olcak düğünden 2-3 hft önce nişanlımın arkadaşının dğünü için konyaya gidcez orada gelinlik bakım diyorum son ana kalıyo biliyorum bide istediğim gibi bişey bulamazsam napcam blmiyorum yaaaa(( çok stres durumdayım liberte bana yardım et nolurrr (((
kızlar çok sağolun cvp vermişsiniz hemen tm libertecim bu dediğin yerlere mutlaka bakcam inş. neyse burdan konuşmaya dvm edelim inş. öpt sizi
Ne demek tatlım...bizim memlekete gelin geliyorsun tabiki yardımcı oluruz..herşeyi sorabilirsin..elimden geldiğinde yardım ederim tatlım..
çok tşk cnm çok iyisin :)) bu deditğin yerlerde ort. gelinlik fiyatı ne kadar bide kınalık falan bakcaz biz vardı umarım kaftan şeklinde düşünüyorum ben
Benimde 14 temmuzda konyada rıxos otel yanı
tatlım ortalama gelinlikler 1500-2000 civarı satın alma, kirada1200-1500 arasında geziyor canım..hepsinde bindallı ve kına için elbiseler satılıyor canım..onlarda 150-300 tl arasında geziyor :)
Hoşgeldin canım :)Hımmm tatlım rıxos otel yanı neresi tatlım.kır düğünümü olacak?
((( hadi yaaaa fiyatların istanbuldan pekde farkı yok çok üzüldüm şimdi
kızlar bende konya geliniyim düğün fotogafçınız ayarladınız mı dış mekan çekimi yapan nereler var bilginiz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?