Düğün 2012 KONYA gelinleri :)

inanmıyorum tatlım yerde ararken gökte buldum seni özelden msj atmışsın tşkler ama ben daha özelden msj atamıyorum bu arada benim de düğün 07.07 konyada

şakamı bu aynıgun mu dugunumuz.. ama ben konyanın ılcesınde olucam kuzum

Evet tatlım..konya merkezde oturuyorum zaten..merkezde de kalıcam inş...

bende ilçesine gelın gıdıcem canım :) sana bırsey sorabılırmıyım.. konyanın adetlerını sız bılıyorsunuzdur.. bındallıyı erkek tarafımı kız tarafımı alıyor??

bende ilçesine gelın gıdıcem canım :) sana bırsey sorabılırmıyım.. konyanın adetlerını sız bılıyorsunuzdur.. bındallıyı erkek tarafımı kız tarafımı alıyor??

Tatlım kına kıyafetini bizde kız tarafı alıyor...ama bazende kaınvalide isterse bindallıyı hediye olarak alabiliyor geline :)

tatlışlar ben gelinliği konyadan bakim dedim malum istanbulda fiyatlar uçuk ama konyayı hiç bilmiyorum ve tesettürlüyüm bana yardım edin konyada nerden güzel tesettürlü gelinlik bulabilirim öyle herşeyide beğenemiyorum sizce güzel şeyler varmıdır

bu arada benım düğün yunakta olcak düğünden 2-3 hft önce nişanlımın arkadaşının dğünü için konyaya gidcez orada gelinlik bakım diyorum son ana kalıyo biliyorum bide istediğim gibi bişey bulamazsam napcam blmiyorum yaaaa (( çok stres durumdayım liberte bana yardım et nolurrr (((

tatlım konyada gelınlıkcı bılmıyorum ama afyonda ıbrahım magazzaları var gelınlık satıyor cok guzel seyler var orda. afyondan bakabılırsen daha ıyı yanı

Tatlım benin baktığım ve elediğim dükkanlardan bunlar kaldı. bunlardn birinden alırım sanırım;
Şenay modeevi, sim gelinlik, esece gelinlik ve madam burcu,ülgen modaevi...bunlardan birinde muhakkak bulursun...
ülgen hepsinden biraz daha pahalı ama çok şık şeyler var tatlım..umarım yardımcı olabilmişimdir :)

kızlar çok sağolun cvp vermişsiniz hemen tm libertecim bu dediğin yerlere mutlaka bakcam inş. neyse burdan konuşmaya dvm edelim inş. öpt sizi

kızlar çok sağolun cvp vermişsiniz hemen tm libertecim bu dediğin yerlere mutlaka bakcam inş. neyse burdan konuşmaya dvm edelim inş. öpt sizi

Ne demek tatlım...bizim memlekete gelin geliyorsun tabiki yardımcı oluruz..herşeyi sorabilirsin..elimden geldiğinde yardım ederim tatlım..

Ne demek tatlım...bizim memlekete gelin geliyorsun tabiki yardımcı oluruz..herşeyi sorabilirsin..elimden geldiğinde yardım ederim tatlım..

çok tşk cnm çok iyisin :)) bu dediğin yerlerde ort. gelinlik fiyatı ne kadar bide kınalık falan bakcaz biz vardı umarım kaftan şeklinde düşünüyorum ben

çok tşk cnm çok iyisin :)) bu deditğin yerlerde ort. gelinlik fiyatı ne kadar bide kınalık falan bakcaz biz vardı umarım kaftan şeklinde düşünüyorum ben

tatlım ortalama gelinlikler 1500-2000 civarı satın alma, kirada1200-1500 arasında geziyor canım..hepsinde bindallı ve kına için elbiseler satılıyor canım..onlarda 150-300 tl arasında geziyor :)

Benimde 14 temmuzda konyada rıxos otel yanı

Hoşgeldin canım :)Hımmm tatlım rıxos otel yanı neresi tatlım.kır düğünümü olacak?

((( hadi yaaaa fiyatların istanbuldan pekde farkı yok çok üzüldüm şimdi

kızlar bende konya geliniyim düğün fotogafçınız ayarladınız mı dış mekan çekimi yapan nereler var bilginiz var mı ?

kızlar bende konya geliniyim düğün fotogafçınız ayarladınız mı dış mekan çekimi yapan nereler var bilginiz var mı ?

tatlım biz daha ayarlamadık ama ayarlanmış sayılabilir...kuzenimin eşi bu işi yapıyor ve büyük ihtimalle bizde ona yaptırırız zannedersem

dış mekan çekimi için kimi ayarladınız. çankayayla görüştüm 700-1000 TL diyor. başka bildiğiniz var mı?
İsmail Özyurt doluymuş o gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…