2012 Kasım Anneleri Şafak Saymaya Başladıııı..:)

01 dicem ama artık saatler kaldı kavuşmamıza Erdemimle bekleyen annelerin Allah yardımcısı olsun bizlerede kavuşmayı nasip etsin...

23 Elazığ ............. bugün çatı muayenemiz var bakalım doğum şeklimiz en son ne olacak?

bugünki kontrolde veya oğlumun isteği ile daha fazla kısalmazsa şafak 10-balıkesir....

22 Edirne ......... çatı muayenemiz oldu yalnız ben hala tedirginim normal doğum yaparken birden sezeryan olmaktan korkuyorum açıkçası....:KK43:

sizler şafak sayarken hep imrenıyordum ne guzel diye bızım de artık tam tarih tabı rabbım nasip ederse bellı 13 kasım yani 12 gün kaldı sizin dediğiniz gibi 12 bingöl

ya bnm dr um catı muayenesı yapmadan herşey normal dedı snde ıstıyorsan dogum normal olur dedı szce bu durum normalmı pekiii:KK53: :))

ya bnm dr um catı muayenesı yapmadan herşey normal dedı snde ıstıyorsan dogum normal olur dedı szce bu durum normalmı pekiii:KK53: :))

onlara kalsa son ana kadar bişey söylemeyecekler içimizi rahatlatmak değil dertleri bizi strese sokmak acaba ne olacak nasıl olacak derken kendimizi sancıdan kıvranırken bulacaz benim dr. da sağolsun çok iyi güleryüzlü bir hanım ama çatı muayenesinde beni pek rahatlatmadı herşey normal doğumu gösteriyor yalnız girişteki kemik biraz dar sonrası iyiymiş sıyırıp alırız dedi kalakaldım o sıyırırken benimde bi yerlerim çıkacak kesin... :)

merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorummm heyecanımm dorukta:) bebegimm erkek ve artık cok sabırsızlanıyorum normal dogum olacak kısmetse bi an önce gelsin istiyorum:)

X