Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 gün kaldı
6 gün kaldı
ay kızlar şafak 16 iken oldumu size 6 sezeryan olacam 30 ekimde Allah nasip ederse...
dün yanlış yazmısım :) heyecan bastı son 3 günümüz hayırlısı ile
ay canım inşallah sata göre daha 30 ama kız ya belki diyorum erken olur ....
kızlar çatı muayenesi yaptırdınız mı ?
yaa cok şukur cok şukur bunlarıda gördük insallah tam zamanında kucagımızda da görücez allah hepimizin yardımcısı olsun hepinizin sağlıklı bebekleri olsun
hayırlısıyla sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah tek dileğim bu.13 gün geçmek bilmiyo sanki.kavuşamıcakmışım gbime geliyo :)hyr bnm de henuz olmadı sanırım bayrmdan snra dr um gel dedı bakalım hyrlısı artıkk...
kızzlar benimde sata göre 6 kasım çıkıyo. kızm olacak erken mi oluyor genelde ?
hayırlısıyla sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah tek dileğim bu.13 gün geçmek bilmiyo sanki.kavuşamıcakmışım gbime geliyo :)
evet o doğum korkusu endişesi paniği stresi herseyı bana da arada geliyo :) sonra bi cesaret veriyo rabbim herkes yapıyo sen mi yapamıcan diyorum çok karmakarışık bi duygu bu hamilelik süreci.rabbim hayırlısı neyse onu versin hepimiz için.saçmalama cnm neden kavuşamayasın hoş arada banada gelıo ama sanırım dogum korkusundan kaynaklanıo :))
inşallah 6 kasımı bulmaz o zamn. bayram dolayısıyla çok akraba uzaklardan geldi bebeğimi de görmüş olurlar inşallah :) 31 de doğum yapsam gelenler görmüş olacaklar yani. 1 hafta erken gelsin kızım o zaman :)
evet o doğum korkusu endişesi paniği stresi herseyı bana da arada geliyo :) sonra bi cesaret veriyo rabbim herkes yapıyo sen mi yapamıcan diyorum çok karmakarışık bi duygu bu hamilelik süreci.rabbim hayırlısı neyse onu versin hepimiz için.
aynen bende öle diyorum anneme gelsin de bi an önce o güzel mutluluğu yaşayım diyorum annemde diyo ki uykusuz kalınca binbir türlü derdi çıkınca niye çıktın gir içeri içerde sesin soluğun çıkmıyodu dersin diyo :) inşallah şikayetçi olmayız biz bebeklerimizden canım ya. şimdi çok merak ediyoz ama sonra nası olur bilemem tabi görcez yani :)ay kız gelsın gelsın yeter artık walla ben bıle cok sıkıldım bu yuklu halımden :)) bır an once dogsun kucagmda taşıyayım ıstıorum karnmda deıl :))
aynen bende öle diyorum anneme gelsin de bi an önce o güzel mutluluğu yaşayım diyorum annemde diyo ki uykusuz kalınca binbir türlü derdi çıkınca niye çıktın gir içeri içerde sesin soluğun çıkmıyodu dersin diyo :) inşallah şikayetçi olmayız biz bebeklerimizden canım ya. şimdi çok merak ediyoz ama sonra nası olur bilemem tabi görcez yani :)