2012 Kasım Anneleri Şafak Saymaya Başladıııı..:)

ay kızlar şafak 16 iken oldumu size 6 sezeryan olacam 30 ekimde Allah nasip ederse...

hadı hyrlı habrlerınızı beklıyoruz

ay kızlar şafak 16 iken oldumu size 6 sezeryan olacam 30 ekimde Allah nasip ederse...

ayy cok heyecanlısındır bakalım bız ne olcaz henuz catı muayenem olmadı bayramdan snra gel dedı dr um sanırım dogum şeklmde bellı olucak

dün yanlış yazmısım :) heyecan bastı son 3 günümüz hayırlısı ile

güzel haberınıde paylaş mutlaka cnm beklıorum hadı hyrlısı

ay canım inşallah sata göre daha 30 ama kız ya belki diyorum erken olur ....

evet cnm aynen bnmkıde kız ve sat a gore bakma derım cevremde kımsenın sat ı tutmadı cunku hep erken :))))

hyr bnm de henuz olmadı sanırım bayrmdan snra dr um gel dedı bakalım hyrlısı artıkk...
hayırlısıyla sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah tek dileğim bu.13 gün geçmek bilmiyo sanki.kavuşamıcakmışım gbime geliyo :)

kızzlar benimde sata göre 6 kasım çıkıyo. kızm olacak erken mi oluyor genelde ?

evet cnm genlde kızlr erkn gelıyor hadı hyrlısı akşma saba bekle hzrlıklı ol derım :) bnmde kız bebegım ben kndıme 20 yada 25 gun bıcıyorum bakalım :))

hayırlısıyla sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah tek dileğim bu.13 gün geçmek bilmiyo sanki.kavuşamıcakmışım gbime geliyo :)

saçmalama cnm neden kavuşamayasın hoş arada banada gelıo ama sanırım dogum korkusundan kaynaklanıo :))

inşallah 6 kasımı bulmaz o zamn. bayram dolayısıyla çok akraba uzaklardan geldi bebeğimi de görmüş olurlar inşallah :) 31 de doğum yapsam gelenler görmüş olacaklar yani. 1 hafta erken gelsin kızım o zaman :)

saçmalama cnm neden kavuşamayasın hoş arada banada gelıo ama sanırım dogum korkusundan kaynaklanıo :))
evet o doğum korkusu endişesi paniği stresi herseyı bana da arada geliyo :) sonra bi cesaret veriyo rabbim herkes yapıyo sen mi yapamıcan diyorum çok karmakarışık bi duygu bu hamilelik süreci.rabbim hayırlısı neyse onu versin hepimiz için.

ay kız gelsın gelsın yeter artık walla ben bıle cok sıkıldım bu yuklu halımden :)) bır an once dogsun kucagmda taşıyayım ıstıorum karnmda deıl :))

amin cnm inş.bır avazda kurtulalım inş.hepimz

ay kız gelsın gelsın yeter artık walla ben bıle cok sıkıldım bu yuklu halımden :)) bır an once dogsun kucagmda taşıyayım ıstıorum karnmda deıl :))
aynen bende öle diyorum anneme gelsin de bi an önce o güzel mutluluğu yaşayım diyorum annemde diyo ki uykusuz kalınca binbir türlü derdi çıkınca niye çıktın gir içeri içerde sesin soluğun çıkmıyodu dersin diyo :) inşallah şikayetçi olmayız biz bebeklerimizden canım ya. şimdi çok merak ediyoz ama sonra nası olur bilemem tabi görcez yani :)

yokyok cnm bişi olmaz nyapalım bızde ole buyuduk aglaya zırlaya annmde bana dıo kndın gıbı bı kızın olursa babanla bızım 3 yıl cektıgımızı cekıcen hazrlklı ol dıo :)) ben hıc uyumamış ve uyutmamışımda 3 yaşıma kadar gece uykusu 0 :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…