Sonunda bugünleri de gördük yani bebişlerimize kavuşmak için artık sayılı günler kaldı
Doğum tarihlerini net bilmesekte burda her gün il il azalarak o heyecanı yaşamak güzel bişey olsa gerek
Rabbim hepimizi zamanında sağlıkla,kolay bi doğumla kuzularımıza kavuştursun inşallah
Ben başlıyorum bugün hayırlısıyla sizleri de bekliyorum kısa zamanda
Bismillahirrahmanirrahim
81 Düzce
amın canım senın nasıl 31 oluyo 6 kasımsa :26:Aminnnnnn canım Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı,sıhhatli ailesine ve vatanına hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin özelliklede analı babalı büyütsün...
31 Hatay
anam !! benim geri saymama daha var
bayağı var hemde
Sonunda bugünleri de gördük yani bebişlerimize kavuşmak için artık sayılı günler kaldı
Doğum tarihlerini net bilmesekte burda her gün il il azalarak o heyecanı yaşamak güzel bişey olsa gerek
Rabbim hepimizi zamanında sağlıkla,kolay bi doğumla kuzularımıza kavuştursun inşallah
Bismillahirrahmanirrahim
81 Düzce
topiğin hayırlı olsun kuzucum...benimki 73 şırnak ama benımde sankı 1 hafta öne çekecek gibi hissediyorum....son 66 bile olabilir...Sonunda bugünleri de gördük yani bebişlerimize kavuşmak için artık sayılı günler kaldı
Bismillahirrahmanirrahim
81 Düzce
topiğin hayırlı olsun kuzucum...benimki 73 şırnak ama benımde sankı 1 hafta öne çekecek gibi hissediyorum....son 66 bile olabilir...
saolasın canım
senın nedne oyle pekı tamam sezeryan olacakta satın benden sonra o zaman 27 haftadan büyük mü senın cokta erken sezeryan ıyı deıl hayırlı zmanda gelsınler ıns bakalım benım normal ıns o yuzden suprızsımdılık safak 80 osmaniye
canım sat erken yumurtlama sebebiyle dr. 1 şubata çekti..amam bebekte önden gidiyo...24 ekim arefe olduğu için dr. bayramdan önce alırız dedi...yanı 22 ekim gibi..ama duruma göre değişir dedi....bebeğin önden gitmesi,amnıyon sıvısı fazlalığı,damarlarımdakı darlık vs. sebepleriyle sonuç ne olur bilemiyorum...inşallah..zamanında gelir dediğin gibi erkenden gelmez umarım...hayırla sağlıkla gelişimini tamamlasın inşallah...
Hamişler bende çok heycanlıyım Bugün 27 + 1 olduk.. Heycanın yanı sıra ilk doğum korkusuda ağır basıyor..Bu arada Doruk bebek beni tekmelemeyede başladı karmasık duygular ıcındeım anlıycanız.. =))) Ankarada doğum yapıck olan varmı?