2012 İstanbul Gelinleri Düğününüz Nerede Olacak?? Mekan Fiyatları Ne Kadar? :)

LuLuCuK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
İstanbul
Eylül ayında düğün yapmaya karar verdik ama her yer ateş pahası:) Şimdiden birçok yer dolmuş.Düğün mekanlarıyla ilgili araştırmalarınızı paylaşırsanız sevinirim.Ben de bu hafta mekanları gezmeye başlicam.Aldığım fiyatları ve yorumları burda paylaşırım.

Organizasyonunuzda DJ PERFORMANSI ve SİBEL MİRKELAM sahne alacaktır.

Süsleme olarak masalar kadife örtüler ile giydirilip üstüne cam vazo içinde canlı çiçek ve kristalli şamdan yerleştirilip cam taş ile dekore edilecektir.
Sandalyeler organzeler ile dekoratif hazırlanacaktır.
Giriş merdivenleri organze ve yüksek küt mumlar ile dekoratif hazırlanacaktır.
Mekan organzeler ile dekoratif hazırlanacaktır.

Girişte sizin tarafınızdan uygun görülen yere kalp şeklinde kristal ile hazırlanmış anı kürsüsü yerleştirilecektir.

Girişte veya nikahta 2 adet volkan ilk dans da kırmızı gül yapraklı konfeti patlatılacaktır .

Organizasyon pastası tarafımızca temin edilecektir.

MÖNÜ 1 MEZE TABAĞI Ezine Peyniri, K.Peyniri ,Patlıcan Salata , Ispanak Tarator, Acılı Ezme ,Salatalık ,Domates ,Yaprak Sarma, Somon Füme ARA SICAK Çin Böreği Piliç Nuget SALATA Taze mevsim yeşillikleri salatası Zeytinyağı ve limon sos ile ANA YEMEK Piliç Izgara veya Kaşarlı Köfte veya Antrikot veya Çipura veya Levrek TATLI Organizasyon pastası (İçeriği sizin tarafınızdan belirlenecektir.) Mevsim Meyveleri Tabağı Limitsiz Yerli İçki

KOKTEYL MÖNÜ 1 MASALARDA Curudite,(dip sos ile) Çerez , Cips KANEPE ÇEŞİTLERİMİZ; Krem peynirli Zeytin ezmeli Dana jambonlu Kaşarlı Meyveli peynir topları SICAK ÇEŞİTLERİ Sigara böreği Gül sosis Patates kroket Mitide köfte Ispanaklı ve Patatesli pizza Mevsim meyveleri büfesi Coctail süresince limitsiz içki ikramı

Limitsiz içkili Menü 1 – 90.00TL.

Limitsiz içkili Kokteyl Menü 1- 70.00TL.

Bu fiyata süsleme,pasta, müzik dahildir.

Restaurant’ımızın oturma düzeninde 200 kişilik kapalı 230 kişilik bahçe bölümü bulunmaktadır.

Restaurant’ımızın kokteyl düzeninde 250 kişilik kapalı 300 kişilik bahçe bölümü bulunmaktadır.

Canım burası çok fazla 65-70 milyara esma sultan yalısında düğün yapabilirsin. Sen boğazda mı düğün yapmak istiyorsun? kaç kişilik ve ilçe olarak nerelerde bir organizasyon istiyorsan yaz ona göre yardımcı olalım. Ben avcılardaki çoğu mekanla görüştüm yarı kapalı yarı açık bir mekanı tuttum yardımcı olabilirim.

Canım burası çok fazla 65-70 milyara esma sultan yalısında düğün yapabilirsin. Sen boğazda mı düğün yapmak istiyorsun? kaç kişilik ve ilçe olarak nerelerde bir organizasyon istiyorsan yaz ona göre yardımcı olalım. Ben avcılardaki çoğu mekanla görüştüm yarı kapalı yarı açık bir mekanı tuttum yardımcı olabilirim.

canım bana anadolu yakasında bi mekan lazım..gönlümden geçen kır düğünü ya da havuzbaşında düğün..araştırmalara başladım 30-50 tl kişibaşı verebilirim.250-300 kişi olacağız çünkü..

Allah yardımcın olsun canım umarım gönlüne göre bir mekan bulabilrsin. Biz Beykoz korusu sosyal tesilerini tuttuk. Kişi başı herşey dahil yaklaşık 60 TL olacak. Polonezköy uzak kalmazsa orada Green House Garden Park ı önerebilirim. Çamlıca da Hacegan Restaurant var teras katı çok güzel manzaralı. Oranın da fiyatı uygundu diye hatırlıyorum. Bir deeeeeee Çavuşbaşı Kasrı var bu fiyat aralığında önerebileceğim. Başka gelirse aklıma yazarım yine.

salon arama süreci çok ama çok zor Allah yardımcın olsun, biz Avrupa Yakasında labellepremium düğün salonunu tuttuk küçük salon, daha gidip görmedin netten baktım sadece içinde ne var yok bilmiyorum şubat tatilinde görücem inş.

Allah yardımcın olsun canım umarım gönlüne göre bir mekan bulabilrsin. Biz Beykoz korusu sosyal tesilerini tuttuk. Kişi başı herşey dahil yaklaşık 60 TL olacak. Polonezköy uzak kalmazsa orada Green House Garden Park ı önerebilirim. Çamlıca da Hacegan Restaurant var teras katı çok güzel manzaralı. Oranın da fiyatı uygundu diye hatırlıyorum. Bir deeeeeee Çavuşbaşı Kasrı var bu fiyat aralığında nerebileceğim. Başka gelirse aklıma yazarım yine.

canım ne zaman için anlaştınız ibb nin tesisi değil mi orası birde orda dış mekanda yapılabiliyor mu düğün bi de menü ve süslemelerle ilgili biraz detay verebilirsen çok sevinirim :16: dışarıdan çok hoş görünüyo orası bu arada kışında çok hoş olur orası aslında:16: tam karlar fln olcak tabi ulaşım nasıl olur bilmiyorum:1:

canım ne zaman için anlaştınız ibb nin tesisi değil mi orası birde orda dış mekanda yapılabiliyor mu düğün bi de menü ve süslemelerle ilgili biraz detay verebilirsen çok sevinirim :16: dışarıdan çok hoş görünüyo orası bu arada kışında çok hoş olur orası aslında:16: tam karlar fln olcak tabi ulaşım nasıl olur bilmiyorum:1:

canım özelden mesajım yok henüz :43: biz 10 gün önce anlaştık 8 Temmuz için. dediğin gibi ibb nin tesisi. çok büyük bir balkonu var orada yapılıyor. önce bir ön sözleşme oluyor. 1500 TL veriliyor. düğün tarihinden 1 ay önce gidip normal sözleşme yapılıyor ve o sırada yemeğe süslemeye karar veriliyor. 8 tane menüsü var. 30 TL ile 51,5 TL arasında değişiyor. Bu fiyat sadece yemekler için. Organizasyon+video+kamera+müzik anlaşmalı olduğu bir şirketle yapılıyor. bütçene göre kısabiliyorsun oradan fiyatları. bunların fiyatlarını tam kalem kalem hatırlamıyorum şu an ama sanırım mesela gelin yolu süslemesi 300 TL idi, barkovizyon 450 TL (ki orada barkovizyon konulan yer pek güzel değil, ben koydurmayacağım), sandalye süsleme 3-3.5 TL, masa başı şamdan 25-50 TL... bunun gibi birşeylerdi işte :44: ben hesaplamıştım benim istediğim 6000-6500 TL gibi birşey oluyordu. boş gün bulmak çok zor bu arada, biz mecbur pazar gününü tuttuk. orada biri vardı temmuz için gelmiş bulamamış eylül den tuttu. haftaiçini bilemem ama.

Merhaba cnm anadolu yakasinda ariyorum demissin hemen atliyayim:-). Tcdd fenerbahce yi tavsiye ederim. Konu olarak acmistim. Istersen profilimden bi bak.

Merhaba cnm anadolu yakasinda ariyorum demissin hemen atliyayim:-). Tcdd fenerbahce yi tavsiye ederim. Konu olarak acmistim. Istersen profilimden bi bak.

ay ben ne çok yer gezmişim :43: oraya da bakmıştım, hemen bilgilendireyim :42: biz buraya Eylül de gittik, yılbaşından sonra yapabiliyoruz sözleşme/rezervasyon vb. dedi tesisin müdürü. Tcdd de çalışan tanıdğınız var mı dedi, yok dedik adam bizi sallamadı o andan itibaren :52: yani zaten bu yaz düğün sezonu kısa olacak, 3-4 hafta onlar da tutulur hemen siz heveslenmeyine getirdi lafı :52::52::52::52: fiyatları da birçok yere göre çok uygundu ama hatırlamıyorum :43:

:24:
canım özelden mesajım yok henüz :43: biz 10 gün önce anlaştık 8 Temmuz için. dediğin gibi ibb nin tesisi. çok büyük bir balkonu var orada yapılıyor. önce bir ön sözleşme oluyor. 1500 TL veriliyor. düğün tarihinden 1 ay önce gidip normal sözleşme yapılıyor ve o sırada yemeğe süslemeye karar veriliyor. 8 tane menüsü var. 30 TL ile 51,5 TL arasında değişiyor. Bu fiyat sadece yemekler için. Organizasyon+video+kamera+müzik anlaşmalı olduğu bir şirketle yapılıyor. bütçene göre kısabiliyorsun oradan fiyatları. bunların fiyatlarını tam kalem kalem hatırlamıyorum şu an ama sanırım mesela gelin yolu süslemesi 300 TL idi, barkovizyon 450 TL (ki orada barkovizyon konulan yer pek güzel değil, ben koydurmayacağım), sandalye süsleme 3-3.5 TL, masa başı şamdan 25-50 TL... bunun gibi birşeylerdi işte :44: ben hesaplamıştım benim istediğim 6000-6500 TL gibi birşey oluyordu. boş gün bulmak çok zor bu arada, biz mecbur pazar gününü tuttuk. orada biri vardı temmuz için gelmiş bulamamış eylül den tuttu. haftaiçini bilemem ama.

Canim cevabn icin tesEkkur ederim son bisi soriyim mi:1: sandalyelerde ahsap secenegi var mi valla biz evlenelimde hafta ici olsn isterse benim umrunda dgil gelen gelr isteyen ayarlr isini gucunu:36: cunku erkek arkadasm temmuzda donucek seferden insallah para durumumuz belli olmadan da ben tek basima bisi yapamam:26: hidiv kasrida cok guzel aslinda orasi olursa kokteylini secicem menu fiyatlari en uygun buralar ztn de susleme ve detaylr hep korkutuyo fiyat olarak beni ama 6bin civari diger detaylarn tumu icin iyi bir fiyat insallah kismetimizde vardir bu sene evlenmek :29:

ay ben ne çok yer gezmişim :43: oraya da bakmıştım, hemen bilgilendireyim :42: biz buraya Eylül de gittik, yılbaşından sonra yapabiliyoruz sözleşme/rezervasyon vb. dedi tesisin müdürü. Tcdd de çalışan tanıdğınız var mı dedi, yok dedik adam bizi sallamadı o andan itibaren :52: yani zaten bu yaz düğün sezonu kısa olacak, 3-4 hafta onlar da tutulur hemen siz heveslenmeyine getirdi lafı :52::52::52::52: fiyatları da birçok yere göre çok uygundu ama hatırlamıyorum :43:

allah allah niye öyle bisey yapti müdür acaba? bizimde tcdd calisan birini tanimiyorduk biz.. gittik sorduk.. anlasmayi dedigin gibi sonra yapmamiz gerekiyo dedi ..
ama bi problem olmadi yani.. gittik 3-4 ay sonra falan yaptik sözlesmemizi... tuhaf

:24:

Canim cevabn icin tesEkkur ederim son bisi soriyim mi:1: sandalyelerde ahsap secenegi var mi valla biz evlenelimde hafta ici olsn isterse benim umrunda dgil gelen gelr isteyen ayarlr isini gucunu:36: cunku erkek arkadasm temmuzda donucek seferden insallah para durumumuz belli olmadan da ben tek basima bisi yapamam:26: hidiv kasrida cok guzel aslinda orasi olursa kokteylini secicem menu fiyatlari en uygun buralar ztn de susleme ve detaylr hep korkutuyo fiyat olarak beni ama 6bin civari diger detaylarn tumu icin iyi bir fiyat insallah kismetimizde vardir bu sene evlenmek :29:

haklısın tabi haftaiçi de olsa gelen gelir. ahşap sandalyenin 2011 fiyatı 6 TL idi ama 2012 fiyatını bilmiyorum canım. Hidiv kasrı biraz pahalı değil mi canım bir de orda mnimum 500 kişi olmak zorundada. gerçi kokteyl olursa uygun olabilir bilemiyorum fiyatını.

allah allah niye öyle bisey yapti müdür acaba? bizimde tcdd calisan birini tanimiyorduk biz.. gittik sorduk.. anlasmayi dedigin gibi sonra yapmamiz gerekiyo dedi ..
ama bi problem olmadi yani.. gittik 3-4 ay sonra falan yaptik sözlesmemizi... tuhaf

bilemiyorum ki valla sevmedi sanırım bizi, pek de sevimli bir çiftiz aslında ama :52:

haklısın tabi haftaiçi de olsa gelen gelir. ahşap sandalyenin 2011 fiyatı 6 TL idi ama 2012 fiyatını bilmiyorum canım. Hidiv kasrı biraz pahalı değil mi canım bir de orda mnimum 500 kişi olmak zorundada. gerçi kokteyl olursa uygun olabilir bilemiyorum fiyatını.

kokteyli 35 tl idi canım fiyat istemiştim ama kontenjanla ilgili bişi yazmamışlar beykoz korunun kontenjan olayı var mı peki bizde 300 kişi fln olcak muhtemelen

kokteyli 35 tl idi canım fiyat istemiştim ama kontenjanla ilgili bişi yazmamışlar beykoz korunun kontenjan olayı var mı peki bizde 300 kişi fln olcak muhtemelen

Bizim de 300-330 kişi olacak :46: yanlış hatırlamıyorsam minimum 250 kişi Beykoz Korusunda.

Benim tavsiyem kesinlikle tekne düğünü dür. hem fiyat uygun hem manzara dünyanın en güzel manzarası istanbul boğazı... İstanbul Tekne düğünü konusunda 2 kişiden 900 kişiye kadar her türlü tekne düğününü yapabiliyorlar. Düğün, nişan, yemekli yada kokteyl, alkollü veya alkolsüz gerçekleştirebiliyorsunuz. Kesinlikle çok profesyoneller. her konuda tavsiye edebileceğim bir firma var. Biz 15 e yakın firma gezmiştik ve o firmada karar kıldık. Sağolsun ... bey seçimimizin nekadar doğru olduğunu gösterdi.Firma adı yetkili ... bey. adresinden ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back