Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım burası çok fazla 65-70 milyara esma sultan yalısında düğün yapabilirsin. Sen boğazda mı düğün yapmak istiyorsun? kaç kişilik ve ilçe olarak nerelerde bir organizasyon istiyorsan yaz ona göre yardımcı olalım. Ben avcılardaki çoğu mekanla görüştüm yarı kapalı yarı açık bir mekanı tuttum yardımcı olabilirim.
Allah yardımcın olsun canım umarım gönlüne göre bir mekan bulabilrsin. Biz Beykoz korusu sosyal tesilerini tuttuk. Kişi başı herşey dahil yaklaşık 60 TL olacak. Polonezköy uzak kalmazsa orada Green House Garden Park ı önerebilirim. Çamlıca da Hacegan Restaurant var teras katı çok güzel manzaralı. Oranın da fiyatı uygundu diye hatırlıyorum. Bir deeeeeee Çavuşbaşı Kasrı var bu fiyat aralığında nerebileceğim. Başka gelirse aklıma yazarım yine.
canım ne zaman için anlaştınız ibb nin tesisi değil mi orası birde orda dış mekanda yapılabiliyor mu düğün bi de menü ve süslemelerle ilgili biraz detay verebilirsen çok sevinirim dışarıdan çok hoş görünüyo orası bu arada kışında çok hoş olur orası aslında tam karlar fln olcak tabi ulaşım nasıl olur bilmiyorum
Merhaba cnm anadolu yakasinda ariyorum demissin hemen atliyayim. Tcdd fenerbahce yi tavsiye ederim. Konu olarak acmistim. Istersen profilimden bi bak.
canım özelden mesajım yok henüz biz 10 gün önce anlaştık 8 Temmuz için. dediğin gibi ibb nin tesisi. çok büyük bir balkonu var orada yapılıyor. önce bir ön sözleşme oluyor. 1500 TL veriliyor. düğün tarihinden 1 ay önce gidip normal sözleşme yapılıyor ve o sırada yemeğe süslemeye karar veriliyor. 8 tane menüsü var. 30 TL ile 51,5 TL arasında değişiyor. Bu fiyat sadece yemekler için. Organizasyon+video+kamera+müzik anlaşmalı olduğu bir şirketle yapılıyor. bütçene göre kısabiliyorsun oradan fiyatları. bunların fiyatlarını tam kalem kalem hatırlamıyorum şu an ama sanırım mesela gelin yolu süslemesi 300 TL idi, barkovizyon 450 TL (ki orada barkovizyon konulan yer pek güzel değil, ben koydurmayacağım), sandalye süsleme 3-3.5 TL, masa başı şamdan 25-50 TL... bunun gibi birşeylerdi işte :44: ben hesaplamıştım benim istediğim 6000-6500 TL gibi birşey oluyordu. boş gün bulmak çok zor bu arada, biz mecbur pazar gününü tuttuk. orada biri vardı temmuz için gelmiş bulamamış eylül den tuttu. haftaiçini bilemem ama.
ay ben ne çok yer gezmişim oraya da bakmıştım, hemen bilgilendireyim biz buraya Eylül de gittik, yılbaşından sonra yapabiliyoruz sözleşme/rezervasyon vb. dedi tesisin müdürü. Tcdd de çalışan tanıdğınız var mı dedi, yok dedik adam bizi sallamadı o andan itibaren yani zaten bu yaz düğün sezonu kısa olacak, 3-4 hafta onlar da tutulur hemen siz heveslenmeyine getirdi lafı fiyatları da birçok yere göre çok uygundu ama hatırlamıyorum
Canim cevabn icin tesEkkur ederim son bisi soriyim mi sandalyelerde ahsap secenegi var mi valla biz evlenelimde hafta ici olsn isterse benim umrunda dgil gelen gelr isteyen ayarlr isini gucunu cunku erkek arkadasm temmuzda donucek seferden insallah para durumumuz belli olmadan da ben tek basima bisi yapamam:26: hidiv kasrida cok guzel aslinda orasi olursa kokteylini secicem menu fiyatlari en uygun buralar ztn de susleme ve detaylr hep korkutuyo fiyat olarak beni ama 6bin civari diger detaylarn tumu icin iyi bir fiyat insallah kismetimizde vardir bu sene evlenmek
allah allah niye öyle bisey yapti müdür acaba? bizimde tcdd calisan birini tanimiyorduk biz.. gittik sorduk.. anlasmayi dedigin gibi sonra yapmamiz gerekiyo dedi ..
ama bi problem olmadi yani.. gittik 3-4 ay sonra falan yaptik sözlesmemizi... tuhaf
haklısın tabi haftaiçi de olsa gelen gelir. ahşap sandalyenin 2011 fiyatı 6 TL idi ama 2012 fiyatını bilmiyorum canım. Hidiv kasrı biraz pahalı değil mi canım bir de orda mnimum 500 kişi olmak zorundada. gerçi kokteyl olursa uygun olabilir bilemiyorum fiyatını.
kokteyli 35 tl idi canım fiyat istemiştim ama kontenjanla ilgili bişi yazmamışlar beykoz korunun kontenjan olayı var mı peki bizde 300 kişi fln olcak muhtemelen
Bizim de 300-330 kişi olacak yanlış hatırlamıyorsam minimum 250 kişi Beykoz Korusunda.
O zaman sorun yok 250 kisi her ihtimalle olur ama 300 u pek gcmemesi temennim