• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

Hosbuldum kizlar sizler kemdinizmi bakiyorsunuz bebislerinize uyku ve yemek saatleriniz Düsenli mi Ben bu zamana kadar annemle beraber baktim Ama haftaya gidiyor maalesef sizce yalniz Bakabilirmiyim ?

merhaba ouzi fena sayılmayız yaramaz kızım laf yetiştiriyor da şu an bana mamasını veriyorum :) sen nasılsın gençler nasıl ? :)

Iyi geceler genclerin asilari vardi bugun biri keyifsiz onla ugrasiyorum canim.bir yandanda sutumun bittigi gercegini kabulleeyip sagiyorum

Hosbuldum kizlar sizler kemdinizmi bakiyorsunuz bebislerinize uyku ve yemek saatleriniz Düsenli mi Ben bu zamana kadar annemle beraber baktim Ama haftaya gidiyor maalesef sizce yalniz Bakabilirmiyim ?

Kendimiz bakiyoruz tabi esimin sik sik isten kactigini goz ardi edemeyiz.bizim uyku ve yemek saatimiz hic duzene girMedi girmeyecekte galiba .

Yalniz bakmak Cok zor ya Bende 2 hafta sonra bsnicam yalniz ins basarabilirim benimkiler Mama yi 5 Saat te Bir iciyorlar tabi aralarda meyve püresi kasik mamasi falan veriyorum ek gida olarak

Birde uyku saatlerini gündüz düzenleyemedim tam Ama aksam 20.00 yada 20.30 Gibi yatiyorlar gece 12 Gibi Mama iciyorlar birde sabah 4 de iciyorlar sabah 7.30 8.00 Gibi uyaniyorlar Sanirim gece düzenini badardim Gibi Cok sükür ;))

Yalniz bakmak Cok zor ya Bende 2 hafta sonra bsnicam yalniz ins basarabilirim benimkiler Mama yi 5 Saat te Bir iciyorlar tabi aralarda meyve püresi kasik mamasi falan veriyorum ek gida olarak

Aa cook iyi ya benimkiler aklina esince emer esince mama icer bazen saat basi isterler bazen hic istemezler.o kadar cok mama dokuyorum ki emzirince ne ksdar duyduklarini da anlamiyorum

Seninkiler yanlis hatirlamiyorsam 5 aylik midi canim 5 saate bir kac cc veriyorsun benimkiler aklina estikce bazen 60 bazen yuz icerler daha yuzyirminin ustunu goremedim genelde yuzyirmi haxirlarim icmedigi hooop cope

Seninkiler yanlis hatirlamiyorsam 5 aylik midi canim 5 saate bir kac cc veriyorsun benimkiler aklina estikce bazen 60 bazen yuz icerler daha yuzyirminin ustunu goremedim genelde yuzyirmi haxirlarim icmedigi hooop cope

Evet Canim 5 ay 1 haftaliklar 150 cc iciyorlar bazen 170 Ama bazende120 iciyorlar genelde 150 Ama valla Bizim mamalarda baslarda Cok cöpe gidiyordu simdi biraz olsun azaldi ;))

Hosgeldin bebeklerin hayirli olsun allah saglik versin uyku duzeni var gibiydi de su aralar sapittilar
Cok zor oldu. Ama biraz olsun basardim ayni Saatte altlarini degistiriyorum pijama giydiriyorum birazda Mama icip sonrA birazda salliyorum maalesef ins onuda unuttururum yakinda zor oldu Ama vazgecme istikrarli ol ;)

Kızlarr bı ıkız annesı olarak sıze tavsıyem mumkun oldugu suruce herseylerını aynı anda yamaya calısın ben bole ayarladım cok sukur sımdılık ıı gıdıyoruz cocuklarımla

Hosgeldin bebeklerin hayirli olsun allah saglik versin uyku duzeni var gibiydi de su aralar sapittilar

Bizimkiler hiç aynı saatte uyumuyo uyanmiyo biri az uyuyo az yio diğeriyle arasında 2,5 kilo var :) biri tomadık yani acaba pirincunu filan versemmi diyorum kizlar tek mama sanki:) doyurmuyo Dr um cok kızıyor sorunca bile de ben yinede vermek istiyorum ek gıda verenler 4 aylik ken varsa bilgi versin öpüyorum hepinizi

Back