- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
uhdem canım arkadaşım rabbim şifalar vesin.zeynepppp ve sen ishal diiyince aklıma enfeksiyon geldi.bizde 25 günlükken ısparta daki doktorumuzun verdiği vitaminden doalyı bağırsak enfeksiyonu olmuştuk.ağır gelmişti bebeklere ve ishal yapmıştı.biz anlamamıştık ve kanlı kaka yapmışlardı.oğlum üç gün kaka yapmıştı sonra bi gece yeşil kaka yapmıştı.sabah ta kanlı kaka yapmıştı.
kızım ise geceleri üç kere peşpeşe kaka yapardı ama sulu değildi.biz oğlanı hastaneye götürürken annem aramıştı kızda kanlı kaka yaptı diye geri dnmüştük hast. yolundan.kahrolmuştum.hiç anlamamıştık bile.kolikleri var ondan huysuz derdim hep.
enfeksiyon çok zor hel ki birde grip olmuş kızın.ikisi de birdeb rahatsızlanınca durumunu düşünemiyorum.rabbim yardımcın olsun.mümkünse oğlandan uzak tut.zaten rahatsız birde grip olursa daha çok zor olur.
canım benim ya Allah yardımcın olsun uhde suçluluk duygusuna kapılman normal canım.ben çok yaşadım o duyguyu birde sen çalışan annesin.hiç üzülme bugünlerde geride kalıcak.
bence bir an önce memleketine git çünkü erkek çocuğu daha çabuk enfeksiyon kapıyor yeniler yani.birde böbrekler olması gerekenden küçük boyutta oluyormuş.birkaç arkadaşın başına geldi doktor da sünnet önerince hemen yaptırdılar
birde pipisini sıvazlamak gerekiyormuş.annem demişti hastane de ama önemsememiştim yeni doğum yaptığım için.annem yapardı bende yapma derdim
daha sonra da bana hemşireler ve birde sağolsun eltim söyleyince artık karışmadım ve sünnet olana kadar da ucu kapanmasın diye hep sıvazladım ucu görünene kadar.
keşke yakınında olsaydım arkadaşım yardımcı olurdum yanında olurdum.
hemde o kdar çok suçluluk hissediyorum ki anlatamam onları çaresiz görünce güçlü olmaya çalışıyorum işte..
dr. erkek bebeklerin enfeksiyon kapması dışarıdan bir faktör değil dedi pipisinden kaynaklıymış bizimkisi o kadarda götürdük dr. hiç birşey dememişlerdi..
pipisin her banyodan sonra bende sıvazlıyodum bilenlere gösterdim bu kadarmı ucu görünecek diye evet dediler bana meğer öyle değilmiş tümden içi dışına çıkacakmış öyle ucu görünmeyle falan olmuyomuş ama ben bilemedim işte..
mecbur annemlerin gelmesini bekliyorum onlar gelecekki götürecekler iki bebekle nasıl tek başıma gideyim ben halen kesilmedi ishali oğlanın bugün çok yogunumda yarın başka bir dr. daha götüreyim diyorum bakalım artık o ne diyecek şaşırdım kaldım bu gidişle bizide hastaneye yatırırlar diye düşünüyorum offf offf..