- 8 Ağustos 2011
- 11.249
- 6.541
- 448
ben su vermiyorum. anne sütü alanlara verilmez diye biliyorum.bebısıne su vermeye baslayan varmı mama verenler ıcın sormuyorum sadece anne sutu verenler sızden cvp beklıyorum sımdıden tsk:)
ama haftaya pazartesi doktor kontrolumüz var sorayım bi..

ilk aylarda bebeğin emme refleksi çok kuvvetli.bu arada kızlar cıddı bı sıkıntımız var kızımla.onceden de ellerını agzına alırdı ama sımdı ıkısını bırden sokmak ıstıyo ve elını yanlıslıkla gerı cekse veya ben elını ceksem agzından basıyo cıglıgı ve kesınlıkle susmuyor.uyurken bıle eldıvenın bı kısmı agzında uyuyo napıcam b:)
((( acaba dıs yerlerımı kasınıyo dısmı cıkarıcak cok erken daha 3 aylık
tatmin acısından yaptığı çok doğal. bence çok müdahale edilmemeli..
benim kızım da yeni yeni sokuyor elini ağzına. ellini bile her defasında isabet ettiremiyor ki parmaklarını
ayırıp biri soksun ağzına. koca bi yumruk ağzında. tam da kavrayamadığı için diliyle sinir yapıyor

dikkatimi çeken anladığım kadarıyla hala eldiven kullanıyor olmanız.
ben bir aylık olmamıştı bıraktım. yüzünü gözünü hiç çizmedi.
ellerinin hava alması gerek. ve kendini keşif için uzuvlarının farkına varması adına eldiveni bırakmanız iyi olacaktır.

kızlar belki çoğunuz şimdi uyuyorsunuzdur
benim oğlum gece asla uyumuyor
gündüz bir güzel uyuyor ama
bebeği gece uyumayan var mı?
bir de oğlum yüzüstü 3-4 saat uyuyor
sırtüstü falanken en fazla 1 saat uyuyor
böyle olan var mı?
oğlumun kakası hala çok sıvı bu normal mi?
sezaryen olanlar dikiş yeriniz ağrıyor mu?
benim 3 ay oldu hala ağrıyor
çok soru sordum dimi ya
inş cevaplarsınız
annem kimi çocuklar gündüz kimisi gece uyur der.
ama bunu ilk 40 gün için söyler. seninki hala gece uyumuyorsa doktorunla konuş derim.
belki uykusunu yönlendirebilirsin, düzeni değiştirebilirsin..
benim kızım da sırtüstü çok daha rahat uyuyor.
uzun uyuyor. kafasını da rahat hareket ettiriyor ama yine de yüzüstü yatırmaktan biraz korkuyorum.
gündüz ben yanındayken yatırıyorum yüzüstü, geceleri yan..
ben de sezaryenliyim ama dikişlerim ağrımıyor.
henüz bir haftalıkken gitmiştim kontrole. baktı, iltihap yok, temiz ve kuru tut, kolay iyileşecek dedi.
hakikaten öyle de oldu. 3 ay geçmesine rağmen ağrı normal mi bilmiyorum:44:, dr'a danışman en iyisi