- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne var ki canim, ben de saint joseph mezunuyum.
Eski arkadaslari gorunce bi acildim. Sizler yaziyorsunuz ben de yazayim dedimayip bisey yazmiyoruz ya olani yaziyoruz cok sukur
![]()
neyse kızlar ben berene kahvaltı vericem görüşürüz sonra.
neyse kızlar ben berene kahvaltı vericem görüşürüz sonra.
aman allahım bu haziran annelerinin en fakiri bizmişiz neyse bizim gönlümüz zengin dicem kötü bir espiri olacak....allahım biranda komplekse girdim valla yalılar yabancı dadılar arabalar pırlantalar yarabbi kendimi intihar etcem...
allah daha fazla versin ne diyeyim ama kıskanmadım değil valla..... ama ben böyle de çooook mutluyum bebişim sağlıklı eşimi çoook seviyorum... sakın züğürt tesellisi demeyin ben gerçekten böyle de çoook mutluyum.....
Ne var ki canim, ben de saint joseph mezunuyum.
Eski arkadaslari gorunce bi acildim. Sizler yaziyorsunuz ben de yazayim dedimayip bisey yazmiyoruz ya olani yaziyoruz cok sukur
![]()
Aaa bu saate kahvalti mi kalir, cok sagliksiz ve duzensiz olmus canim benim.
Bizim herseyimiz saatli ve siralidir. Cok dikkat ederim ben.
sabah 8 de kahvaltisini yapti, biraz once de meyvesini verdim eline yedi. Simdi yatagina yatirdim uyuyacak. Kalkinca da ogle yemegi sirasi iste.
aman allahım bu haziran annelerinin en fakiri bizmişiz neyse bizim gönlümüz zengin dicem kötü bir espiri olacak....allahım biranda komplekse girdim valla yalılar yabancı dadılar arabalar pırlantalar yarabbi kendimi intihar etcem...
allah daha fazla versin ne diyeyim ama kıskanmadım değil valla..... ama ben böyle de çooook mutluyum bebişim sağlıklı eşimi çoook seviyorum... sakın züğürt tesellisi demeyin ben gerçekten böyle de çoook mutluyum.....
Aynen canim ilk topige girdigimde sasirdim yanlis sayfaya mi girdim diye ingilizce konusan bebisler yuruyen kosan ziplayan mi dersin lux araba modelleri havada ucusuyor yalilar sonra yabanci bakicilar yani kontrol bile ettim 2012 haziran annelerinde miyim diye o kadar sasirdim yanii eskiden burda be seyler konusulmuyordu acayip soklardayim suanda neyse allah herkesin mutlulugunu daim etsin ne diyeyim baska
Aynen canim ilk topige girdigimde sasirdim yanlis sayfaya mi girdim diye ingilizce konusan bebisler yuruyen kosan ziplayan mi dersin lux araba modelleri havada ucusuyor yalilar sonra yabanci bakicilar yani kontrol bile ettim 2012 haziran annelerinde miyim diye o kadar sasirdim yanii eskiden burda be seyler konusulmuyordu acayip soklardayim suanda neyse allah herkesin mutlulugunu daim etsin ne diyeyim baska
Aaa bu saate kahvalti mi kalir, cok sagliksiz ve duzensiz olmus canim benim.
Bizim herseyimiz saatli ve siralidir. Cok dikkat ederim ben.
sabah 8 de kahvaltisini yapti, biraz once de meyvesini verdim eline yedi. Simdi yatagina yatirdim uyuyacak. Kalkinca da ogle yemegi sirasi iste.
ben yazdıklarımda kimseye gönderme yapmadım pamuk helva yani neden farklı algılamaya neden oldunuz anlamadım tanıdık arkadaşlard enk gelince konuşalım dedik bunda ne varki.allah verene versin sağlık sıhhat önemli olan.
bebişler pek hamarat hepsi vitamin çocuğu ama annem derdiki rahtmetli sene 2000di şimdikiler lise mezunu doğuyor.herhalde 2013dekileri görse kadın ne der bilemedim şimdi![]()
aynen kızlar bugün faceden arkadaşlar eğlenelim dediler anlaşılan neyse boşverelim biz aynı muhabbete devam.