• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Ne var ki canim, ben de saint joseph mezunuyum.
Eski arkadaslari gorunce bi acildim. Sizler yaziyorsunuz ben de yazayim dedim:-) ayip bisey yazmiyoruz ya olani yaziyoruz cok sukur:nazar:

canımm değişik geldi tarzın o bakımdan, önceden daha farklı yazıyordun o yüzden uyanamadım sabah sabah dedim bu hmonoglu mu:1:

aman allahım bu haziran annelerinin en fakiri bizmişiz neyse bizim gönlümüz zengin dicem kötü bir espiri olacak....:52::52: allahım biranda komplekse girdim valla yalılar yabancı dadılar arabalar pırlantalar yarabbi kendimi intihar etcem...:52::52: allah daha fazla versin ne diyeyim ama kıskanmadım değil valla..... ama ben böyle de çooook mutluyum bebişim sağlıklı eşimi çoook seviyorum... sakın züğürt tesellisi demeyin ben gerçekten böyle de çoook mutluyum.....

neyse kızlar ben berene kahvaltı vericem görüşürüz sonra.

Aaa bu saate kahvalti mi kalir, cok sagliksiz ve duzensiz olmus canim benim.
Bizim herseyimiz saatli ve siralidir. Cok dikkat ederim ben.
sabah 8 de kahvaltisini yapti, biraz once de meyvesini verdim eline yedi. Simdi yatagina yatirdim uyuyacak. Kalkinca da ogle yemegi sirasi iste.

aman allahım bu haziran annelerinin en fakiri bizmişiz neyse bizim gönlümüz zengin dicem kötü bir espiri olacak....:52::52: allahım biranda komplekse girdim valla yalılar yabancı dadılar arabalar pırlantalar yarabbi kendimi intihar etcem...:52::52: allah daha fazla versin ne diyeyim ama kıskanmadım değil valla..... ama ben böyle de çooook mutluyum bebişim sağlıklı eşimi çoook seviyorum... sakın züğürt tesellisi demeyin ben gerçekten böyle de çoook mutluyum.....

Allah daim etsin cnm..
Allah sağlıktan, huzurdan ayırmasın..:nazar::nazar:

sabah 8 de kahvaltisini yapti, biraz once de meyvesini verdim eline yedi. Simdi yatagina yatirdim uyuyacak. Kalkinca da ogle yemegi sirasi iste.

bu hesaba göre saat başı birşey yiyor senin bıdık,
maşaallah, bizimki günde iki öğünü zor yiyor, afiyet olsun :emir_bebek:

bu arada ben eski değilim tanıdık gelmemiş olabilirim, doğumdan sonra başladım yazmaya..:119:

Aynen canim ilk topige girdigimde sasirdim yanlis sayfaya mi girdim diye ingilizce konusan bebisler yuruyen kosan ziplayan mi dersin lux araba modelleri havada ucusuyor yalilar sonra yabanci bakicilar yani kontrol bile ettim 2012 haziran annelerinde miyim diye o kadar sasirdim yanii eskiden burda be seyler konusulmuyordu acayip soklardayim suanda neyse allah herkesin mutlulugunu daim etsin ne diyeyim baska

Aynen canim ilk topige girdigimde sasirdim yanlis sayfaya mi girdim diye ingilizce konusan bebisler yuruyen kosan ziplayan mi dersin lux araba modelleri havada ucusuyor yalilar sonra yabanci bakicilar yani kontrol bile ettim 2012 haziran annelerinde miyim diye o kadar sasirdim yanii eskiden burda be seyler konusulmuyordu acayip soklardayim suanda neyse allah herkesin mutlulugunu daim etsin ne diyeyim baska

biz bebişler hakkında konuşuyorduk düne kadar, bugün ne oldu ben de anlayabilmiş değilim?
bebeklerin yedikleri içtiklerini ya da söyleyebildikleri kelimeleri paylaşmak yanlış birşey mi acaba, şüpheye düştüm ben de..neyin dalgası bu? kime gönderme yapılıyor açık açık yazılsın lütfen..

Son düzenleme:

:52::52::52: ayy cnm beni çook güldürdün allah da seni güldürsün :52::52::52: inan bende öyle oldum allahım ben nereye girdim diye bir baktım girmeyeli baya olmuştu o yüzden yanlış girdim kesin dedim.:52::52::52: ama yok tekrar tekrar baktım ki doğru yerdeymişim. :52::52:

Son düzenleme:
aynen kızlar bugün faceden arkadaşlar eğlenelim dediler anlaşılan neyse boşverelim biz aynı muhabbete devam.

ben yazdıklarımda kimseye gönderme yapmadım pamuk helva yani neden farklı algılamaya neden oldunuz anlamadım tanıdık arkadaşlard enk gelince konuşalım dedik bunda ne varki.allah verene versin sağlık sıhhat önemli olan.
bebişler pek hamarat hepsi vitamin çocuğu ama annem derdiki rahtmetli sene 2000di şimdikiler lise mezunu doğuyor.herhalde 2013dekileri görse kadın ne der bilemedim şimdi:52:

ahh ahh canımmmm herkesin düzeni kendine bizim için endişelenme sen gayet düzenimiz yerli yerinde gidiyor kendi minişini doyurmaya bak ohh miss afiyet olsun kuzunaa..

ben yazdıklarımda kimseye gönderme yapmadım pamuk helva yani neden farklı algılamaya neden oldunuz anlamadım tanıdık arkadaşlard enk gelince konuşalım dedik bunda ne varki.allah verene versin sağlık sıhhat önemli olan.
bebişler pek hamarat hepsi vitamin çocuğu ama annem derdiki rahtmetli sene 2000di şimdikiler lise mezunu doğuyor.herhalde 2013dekileri görse kadın ne der bilemedim şimdi:52:

tabii ki cnm kesin ben ve diğer burada yazılan 'şişirilmiş paylaşımlar''a şaşıran arkadaşlar; yanlış anladık, sizlere su-i zan ettik...afedersiniz o zaman...

yalnız seni, Alya derinden önce bebeğini kaybettiğin günlerden beri forumdan tanıyan ve o zamanlar sana bol dua etmiş biri olarak, şaşırdım bugün takındığın alaycı tavra o kadar...

Son düzenleme:
Back
X