2012 Gelinleri...

Bende 2012 de evleniyorum kısmetse insallah.opuyorumnanaktan
günler gecmiyor sanki yaa :1rolleyes:

2012 de bende evleniyorummmmm kızlarrr Allaha şükür yaaa :) kızlar bu topikte olanlar ozaman bi topik daha açalım 2012de evlenmiş artık evli olan gelinler diee =))
gene bi arada oluruss..herşey iyi hoşda zaman qeçmiyoooooo ben bi ömür boyu aşkımla olmak istiyorummm (

ben de 2012 geliniyiiiiimmmmm :asigim: yavaş yavaş hazırlıklar başladı kendi evimizi tamamlamaya çalışıyor aşkım.ben haziranda mezun oluyorum ve önümüzde engel kalmıyor başka.biz 8 yıldır birlikteyiz.neden mezun olup hemen evlenmiyorsunuz diye sorarsanız.babam 59 yasında emekli ve beni okutabilmek için hala çalışıyor.ben mezun olduktan sonra bir kaç sene onları rahat ettirmek istiyorum emekliliklerinin tadını çıartsınlar biraz istiyorum sonra kısmetse 2012 8 temmuzda yani ilişkimizin tam 10.yılında evlenmeyi planlıyoruz.inşallah her şey istediğimiz gibi olur kızlar.ben şimdiden çok heyecanlanıyorum

geç olsunda güç olmasın =)) inşallah zaman su gibi akar istediğin o gün bir an önce gelir =))

merabalar...
bende aşkı erken tatmış biriyim yani biraz küçüğüm...
Aslında yazmaktanda çekindim... İnş. herşey planlı giderse bizde 2012 yaz-2013 bahar arasında bişey istiyoruz...
Bizim birlikteliğimiz 5 Mayıs 2007 den berii
İnş. herkes ömrünce sevdiğinin kollarında mutlu sağlıklı huzurlu yaşarr :Saruboceq:
iyi akşamlar...
a.s.

az kaldı azzz:):) inşallah canım erken tattık aşkı evliliğide erken düşünüyoruz ama umarım mutlu oluruz ve pişman olmayız:):)

ee ne olmuş yaanii bende 2010 geliniyim giremezmiyim bu başlıaaa kaydirigubbakcemile3

İnş. herşey istedgin gibi olur canım Hepimizin tüm istedikleri planladıgı gibi tıkırrr tıkır işler .. çeyizlerimizi 2012ye kadar tamamlarızzz..bitanelerimizde çalışır para biriktirirr evimiz için birikim yaparlar.. ve sonraaa gelsinnn düğün zemuszemus hihoyyyt :asigim:

Ayrıca izmirperisi Bende 14 Mayıs 2oo7 Tarihindee..yepyeniden bi nefes aldım aşkımı tanıyarak..aramızda 8,9 gün var..

Allahım hepimizi kavuştursun tez zamanda yaaaaa.. opuyorumnanaktan

bizde 2012 temmuz düşünüyoruz bakalım hayırlısı bu temmuzdada nişan var ayy çok heycanlıyım

Bizim düğünde inşallah 11.07.2012 hihoyyyt ikimizin de doğum günü 11 temmuz bir de evlilik yıldönümümüz de aynı tarih olacak kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…