2012 Gelinleri...

ayrılma bizden olur mu :) biz pembefareyle bide arkadasımız var porselen bebek bu konuya taktık getirices inşallah 2012 birbirimizin düğünlerini yaparıs artık opuyorumnanaktan

gelinliğimin resmini koyacağim gunu bekliyorum ya:icecream:

kaç yıllık ilişkileriniz kızlar

arkadaşlarınızın söz,nişan vs. si olunca içiniz burkuluyormu

benim içim çok burkuluyor

cnm hayırlısı olsun ya annen verirse ne güsel benimkiler askerlik olmadan izin vermiolar nişana falan olmaz dio babam sözlüm cırpınıyor ama mecbur askerliği beklicek oda hemen gidemiyo abisi askerde annesiyle bu bırakmak istemiyo tek annesi babası ayrı cünkü bide anne için düşünsene iki oğlu askerde yürek nasıl dayansın hem bende istemem tek kalmasını

valla burkuluyor cnm bi arkadasım izmir de evli gelin gitti oraya cocugu bile gerci cocuk cok sonraki planlar ama öyle kıskanıo insan özeni

canım bizim 4.yılımız

gelinliğimin resmini koyacağim gunu bekliyorum ya:icecream:
bende bende
aa ne güzel neresinden rize erkeği çapkın derler ama aldırma sen seveni tam sever delikanlı olurlar benimkide ıspartalı :)
aşkıma güveniyorum o istisna , cnm sen rizenin neresinden
anladım canım bizim iş daha karişik sevgilim bu sene kpssye gircek kazanırsa 2011 de hemen evlenicez tabi annem verise cunku universitede olcam sevgilimde daha askerliğini yapmadi kazanamazsada 2013 e kadar kayar:sinifsinif:
inş cnm hakkında hayırlısı
ayrılma bizden olur mu :) biz pembefareyle bide arkadasımız var porselen bebek bu konuya taktık getirices inşallah 2012 birbirimizin düğünlerini yaparıs artık opuyorumnanaktan

tamam ,inş 2012 ye kalmayalım

3 yıl canım
burkulmazmı ya hemde nasıl burkulyo millet 1 sene cıkıp evlenyo biz 3 seneyi devirdik 2 bucuk sene daha beklicez

:) valla bekle babam bekle iyiyinede bulduk birbirimizi dertleşe dertleşe gecer he nedersiniz

aynen albümler kısmında herkes koymus çok özeniyorum
ya evet ben ne zamandan beri giremedim 1 ayı geçti sevgilim kızıyor klava:
yoksa çok takılırdım burda eskisi gibi bakamadım resimlere

valla burkuluyor cnm bi arkadasım izmir de evli gelin gitti oraya cocugu bile gerci cocuk cok sonraki planlar ama öyle kıskanıo insan özeni

canım bizim 4.yılımız

valla bende kıskanıyorum

maşallah cnm bizde 4.yılımıza gircez

haklısın canım kadınada yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…