• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün 2012 Gelinleri Düğün,Çeyiz,Zayıflama Hazırlıkları

tuğçe bugün erken çıkmayı düşünüyodum annem yarın gideriz falan diyo.galiba yarına kaldı bizim alışveriş.

$Yeni Microsoft Word Belgesi_pagenumber.001.png
Kızlar bunu bildirim listemiz olarak yapıcam
Fikirlerinizi bekliyorum
(Üstüne tıklayarak açabilrsiniz)

Son düzenleme:
Oooo herkez burada toplanmış. Benim şükür kilo problemim yok hatta düğün zamanı stresten verirsem diye korkuyorum :18::18::18:

1) Benim düğünümde 9 Eylülde... (daha çok var yyaaaa).
2) Mobilayalarımızı aldık ama içimize tam sinmedi. Nisanda yeni modeller gelcekmiş değiştirebiliriz.
3) Fırınım ve çamaşır makinamı aldık (arçelik).
4) Pike nevresim takımları ve çeyizin birçok kısmı tamam.
5) Kına ve düğün salonumuzda tutuldu.

Bende bakıcam kızlar bakalım ne kadar kilo verceksiniz. size tam destekkkkk benden :34::34::34:

Oooo herkez burada toplanmış. Benim şükür kilo problemim yok hatta düğün zamanı stresten verirsem diye korkuyorum :18::18::18:

1) Benim düğünümde 9 Eylülde... (daha çok var yyaaaa).
2) Mobilayalarımızı aldık ama içimize tam sinmedi. Nisanda yeni modeller gelcekmiş değiştirebiliriz.
3) Fırınım ve çamaşır makinamı aldık (arçelik).
4) Pike nevresim takımları ve çeyizin birçok kısmı tamam.
5) Kına ve düğün salonumuzda tutuldu.

Bende bakıcam kızlar bakalım ne kadar kilo verceksiniz. size tam destekkkkk benden :34::34::34:

Saol canım benim
Hakkımızda herşeyin hayırlısı
Ivır zıvırlarım kaldı benimde
Mobilyaları saymazsak:1:

kıslar bn kilo problemim yok tam aksine bnde almaya çalışıyorum ama olmuyo nese gözün üzerinizde bakalım kim daha çok zayıflicak :9:

Back