• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün 2012 Gelinleri Düğün,Çeyiz,Zayıflama Hazırlıkları

Hoşgeldinnnn

Memnun olurum canım

evet her pazartesi paylaşım yapıcaz

sarımsaklı şampuan : 400ml'Lik şampuanınıza 5-6 diş sarımsağı rendeleyerek elde edebilirsiniz.
sinamekili kür: 1tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatın,ılıyınca içine 1çorba kaşığı TATLI badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin.saç diplerinize sürün.4-5saat bekleyin ve yıkayın.

karışım her uygulama için ayrı yapılmalı yani TAZE OLMALI.

rutin saç yıkamamı sarımsaklı şampuan ile yapıyorum,sonrasında da mis kokulu bir şampuan ile yıkıyorum ki sarımsak kokmasın.saçınızda boya yoksa durulama suyuna bir kaç damla sirke damlatarak(elma sirkesi) kokudan kurtulabilirsiniz.ya da gliss saç bakım spreylerini öneririm

sinamekili kürü ise haftada1 kez uyguluyorum.sinameki ve badem yağı aktardan,bemiks eczaneden alınıyor

merhaba kızlar bende geldim..
1-düğün hazırlık için pek vaktim kalmasada yapmıyorum şuan bişi.. düğünüm 29 haziranda başlıyor..
2-ev tadilatta beyaz eşyalarımızı aldık. büyük şeyler yemek takımı.çbk takımı,tencere v.s onlar alındı..
3-mobilya işinee hiç girmedik..gelinlik falan yok bişi :D ne kadar rahatım demi..
zayıflamak adına ise 1.67 boyum var 62 kiloyum bende 8-9 ayda hiçbişi yapmayarak 6.5 kilo verdim.. öle diyetle falan olmuyor çok ilk baş beyinde başlıyor.. ben canım ne istediyse yedim ama az yedim.. devamlı hareket halindeyim.

merhaba kızlar bende geldim..
1-düğün hazırlık için pek vaktim kalmasada yapmıyorum şuan bişi.. düğünüm 29 haziranda başlıyor..
2-ev tadilatta beyaz eşyalarımızı aldık. büyük şeyler yemek takımı.çbk takımı,tencere v.s onlar alındı..
3-mobilya işinee hiç girmedik..gelinlik falan yok bişi :D ne kadar rahatım demi..
zayıflamak adına ise 1.67 boyum var 62 kiloyum bende 8-9 ayda hiçbişi yapmayarak 6.5 kilo verdim.. öle diyetle falan olmuyor çok ilk baş beyinde başlıyor.. ben canım ne istediyse yedim ama az yedim.. devamlı hareket halindeyim.

Canım hoş geldin
Ben hareket yok malum masa başı oturuyorum
Vallahi senin gibi olmak isterdim
Ben çok gerginim nasıl olcak filan diye
Düğün vakti geldğinde koşturmacadan iyice kilo veriliyormuş
tecrübelilerden öğrendiğim
Bakalım bizde durumlar nasıl değişcek

tuğçeemmmm geldim kuzum.
öğlende zamanım yoktu lapayı pişirmeye.minik bi kase yayla çorbası küçük bi tabak pırasa yedim ekmek falan yokkk :46::46::46: lapayı yarın yapcam ama kesinnn

tuğçeemmmm geldim kuzum.
öğlende zamanım yoktu lapayı pişirmeye.minik bi kase yayla çorbası küçük bi tabak pırasa yedim ekmek falan yokkk :46::46::46: lapayı yarın yapcam ama kesinnn

Erken mi gittin sen???
Bende patronun var giremedim sandım çiçeğiimmmm:39::119:
Bende bulgurumu yedim
Yeşilçayımı içiyorum

Canım 8 Martta biizm işyeri organizasyon yapmış
Diğer fabrikadaki bayanlarla birlikte termal otele gidiyoruz
Spa-Masaj-hamam filan :21::21::21::21:
:118:

sızı yakaaaalaaaaadıııımmmm :1:

kızlar benım kılo prob cok yok ama sımıdım cok var ya goren sasıp kalıyo ama benım sucum yok hepsı dusuk bel pantolonların sucu. onları nasıl hallederız dersınız yaaa

Erken mi gittin sen???
Bende bulgurumu yedim
Yeşilçayımı içiyorum

erken gittim patronum burdaydı erken gönderdi :22::22::22: birazdan gelir salak herif :22:

ooo çok güzel ya baya rahatlarsın çok iyi gelir bu kadar stresin içinde

sızı yakaaaalaaaaadıııımmmm :1:

kızlar benım kılo prob cok yok ama sımıdım cok var ya goren sasıp kalıyo ama benım sucum yok hepsı dusuk bel pantolonların sucu. onları nasıl hallederız dersınız yaaa

Canım bi spor aleti var adını bilmiyorum ama sadece bel bölgesini çalıştırıyo
Hatta onu evde oklavayla yapanlar var
Oklavayı omularına koyuyosun
Ellerinle ters alttan tutuyosun o şekilde ayakların sabit döndrüyosun
sağ-sol
Umarım anlattım:46::46::46:

erken gittim patronum burdaydı erken gönderdi :22::22::22: birazdan gelir salak herif :22:

ooo çok güzel ya baya rahatlarsın çok iyi gelir bu kadar stresin içinde

Evet yaa çok iyi olcak
Kaçta cıkcan bugun sen?

Erken mi gittin sen???
Bende bulgurumu yedim
Yeşilçayımı içiyorum

bnmde ihtiyacım var masaja hamama :( bnde gitmek istiyorum :(