- Konu Sahibi forever1212
heh şimdi gelebildimmm
ay ama ben gelin filan değilimmm nolcekkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heh şimdi gelebildimmm
he yok o manada demedimSende olursun üzülme canımm
Uzun bir birlikteliğin var herhalde
heh şimdi gelebildimmm
he yok o manada demedim
düğün çeyiz muhabbetinden anlamıyorum,kilo sohbeti yapınca da konu dışına mı çıkmış olurum diye şeyettim
günaydın kızlar yeni forumunz hayırlı olsun inş hepimize güzel şeyler getirir ben de gelin değilm anlamam çeyiz muhabbetinden ama kilo muhabbetlerinde burdayım
gel arkadaşım gel bnde dün senin topiğe girmiştim saçlarımın uzamasını ve gürleşmesini istiyodum tamda yerine girmişim dedim o listedeki leri alıcam bnde en kısa zaman da uzadımı saçların baya
günaydın kızlar yeni forumunz hayırlı olsun inş hepimize güzel şeyler getirir ben de gelin değilm anlamam çeyiz muhabbetinden ama kilo muhabbetlerinde burdayım
Aaa o nasıl oluyor
Hoşgeldin canım
Sizde bizim tatlı telaşlarımıza ortak olursunuz
Yorum yaparsınız
hoşgeldin cnm :)
Aaa o nasıl oluyor
Hoşgeldin canım
Sizde bizim tatlı telaşlarımıza ortak olursunuz
Yorum yaparsınız
al kuzum al sen de rapunzel ollllgel arkadaşım gel bnde dün senin topiğe girmiştim saçlarımın uzamasını ve gürleşmesini istiyodum tamda yerine girmişim dedim o listedeki leri alıcam bnde en kısa zaman da uzadımı saçların baya
Canım olsun aramızda olman yeterli
Sanada tecrübe olur
fikir edinirsin
Mutlaka olucak bi gün
al kuzum al sen de rapunzel ollll
benim kalçamdaydı saçlar ama az kestirdim, beldeler şimdi
o bakımdan haklısın evet
cnm ya bişey sorcam taze olcak demişsin ya bn sarımsağı şampuanımın içine rendelicem her hafta onu tazeleyemem ki ama diğr sylediklerini her hafta taze taze sürerim nasıl olcak bana bi akıl ver
tazelik şartı diğerleri için geçerli zaten kuş, sarımsaklı için değilll
kızlarrr bende geldim topiğinizee :)
hoşgeldin tatlım :)
hoşbulduk canlar tabi he yardımcı oluruz hem de bize de tecrübe olur
liste yapılacak mı kilo mu hedefimi yazayım liste yapılacaksa
HoşgeldinGünaydın, 26 Mayısta düğünüm var, kilo veremiyorum resmen ya 1,5 ayda 2 kilo zorla verdim. Ama ben kilo değil yağ vermeye uğraşıyorum diyetisyene gidiyorum. Şu 8 kilo verdiren kür'den memnun kalan varmı, diyetimi engellemiyor sonuçta bi denesemmi diyorum. Birde spor salonuna gidemeyenler tuğba özay'ın fitness videosu var, 1 saatlik felan onu aynen her akşam uygulamamızı istiyor doktorlar. Soruşturdum bu video ile haftada 900 gr - 1 kg arası yağ kaybeden bünyeler varmış. Aramızdan deneyenler varmı ?