• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım bırak artk işi gücü. Dinlenmene bak sen.Ben de dayanamıyorm bazen ama sonrası fena oluyo.Dün misafirim vardı mesela. Ben de gelemedim hala kendime. Artık hareket etmek, sagımdan soluma dönmek bile cok yoruyor beni.E bide 16 kilo alınca onun da etkisi var tabi:1:

16 kilomu daha şimdiden :53:

günaydın kızlar herkesee.. dün işyerinde sizlerle sohbet ederken yani pardon çalışırken 4 4 30 gibi bir ağrı saplandı nefes alammıyorum kımıldamıyorum kaldım öyle resmen kaburgalarım kırılıyor odamdaki bayan saolsun alt katımızda doktorluğumuz war hemen ordan doktoru çağırdı tansiyonumu ölçdü 13 8 normal tansiyonum benim 10 5 uçuyorum ben ama öğlen en yedin dedi ekmeksiz ızgara yedim dedim kızdı et tavuk ağır yeme diye ne yapim bebeğin onlarada ihtiyacı war dedim şikayetlerin dewam ederse kadın doğumcuna git dedi saat 4 30 gibi ewe gittim yattım baygın ama sesleri duyuyorum uyanamıyorum öldüm yanii bugün çok şükür iyiyiz işe geldik ama çok kötü bir gece geçirdim

geçmiş olsun canım eti de hiç yemeden olur mu yiyeceksin tabi..inşaallah bir daha olmaz

gunaydın canım, cok gecmış olsun, artık dıkkat etmek lazım, cok yeme, cok agırseylerde yeme, sıcagnda etkısıyle yukselıyo demekkı, benım de demıstım ya, son kontrolde 13,8 cıkmıstı, kı normalı 10,6 fılandı... doktorumda bana tuzu azalt dedı,
canım, tekrrdan gecmış olsun, kendıne ve bebıse ii bak:)

çok saol canım benim walla elimden geldiği kadar tuzsuz yemeye çalışıyorum.. bebişim de üzüldü annesiyle beraber yazık.. şimdi indim aşağı ölçdürdüm tansiyonu 10 4 normale dönmüşüz yani:)

selam kızlar nasılsınız?ben çok iyiyim çünkü kızım bu sabah çok güzel tepikler attı annesine :52:
uzun bir zamandan sonra nihayet göbeğimde hissettim tekmelerini hep aşğıdaydı ama baktıki annesi özlemiş onu sürpriz yaptı bu sabah:16::16::16:

gunaydın canım, oooooooooo sevindim bak sen minik kızına, annesıne suprizde yaparmış, yerım ben onun minicik ayaklarını:))

nefes problemimizin olması normal bebekler büyüdükçe ciğerlere baskı yapıyor.ciğerlerimizin yeri daraldığı için içine gerekli havanın tamamı giremiyor bizde nefessiz kalıyoruz.yemek yedikten sonra oturma biraz hareket etmeye çalış canım.sıcaklardanda kendini koru.az az ama sık yemek ye.birden çok yeyip içini daraltma.

walla canım zaten bu aralar pek iştahım yok tartıldım 2 kilo wermişim yemek yedikten sonrada oturmam hemen aslında.. ayy ewet nefesim yetmiyor ya bebeğe gerekli oksijen gitmiyor ise onu bile düşünmeye başladım..

çok saol canım benim walla elimden geldiği kadar tuzsuz yemeye çalışıyorum.. bebişim de üzüldü annesiyle beraber yazık.. şimdi indim aşağı ölçdürdüm tansiyonu 10 4 normale dönmüşüz yani:)

heh iyi ozamn sevindim canımm:)) ahh kıyamam teyzecım üzülme sen, annecıgınde iyiymiş bugun:))

Günaydn fıstıklarrr:3::3::3::3:
Nasılsınız bakalım biz çok şükür iyiyiz oğlumla:49::49::49: hareketsiz bir geceden sonra sabah başladık oynamaya:21::21::21::21: Bugün evdeyiz annemle komşularımızı ağırlayacağız. Bi kahvaltı yapıp mamaları hazırlarız:9::9::9:

GUNAYIN ANNECIKLER NASLSNZ ??BEBIDIM BASLADI OYNAMYA YINE ICIM RHT ETTI DUN UZANDIM KONUSTUM KIZIM KUSTUNMU BIZE NIE HIC TEPKI VERMIYOSUN DIYODUM BI BASLADI OYNAMAYA ZILLI:nazar::nazar:

BUGUN ACAYIP BASAGRISI VAR VE SICAKLARDAN ISTAHSIZLIK BASLADI MIDEMDE BULANIO ARTIK NASI GECICEK BU YAZ YA

KIZLAR BISEY SORUCAM GOGUS UCUNUZDA BEYAZ BISILER OLUOMU SOL GOGSUMDE OLUO HEP DUN DUS ALDIKTAN SONRA KOPARDIM BEN YINE BIRAZ ACIDI KANADI ACABA EMZIRIRKENDE OLE YARA OLURMU GOGSUMDE

günaydn fıstıklarrr:3::3::3::3:
Nasılsınız bakalım biz çok şükür iyiyiz oğlumla:49::49::49: Hareketsiz bir geceden sonra sabah başladık oynamaya:21::21::21::21: Bugün evdeyiz annemle komşularımızı ağırlayacağız. Bi kahvaltı yapıp mamaları hazırlarız:9::9::9:

gnaydın canm maşllh oglusuna bızede komsular gelcem dıodu bı haftasonu bız hıc evde degılız kustulermı ne gelmeden haber verırsınz demıstım genelde evde olmuoruzda bız kustulermı ne:1::1::1:

GUNAYIN ANNECIKLER NASLSNZ ??BEBIDIM BASLADI OYNAMYA YINE ICIM RHT ETTI DUN UZANDIM KONUSTUM KIZIM KUSTUNMU BIZE NIE HIC TEPKI VERMIYOSUN DIYODUM BI BASLADI OYNAMAYA ZILLI:nazar::nazar:

BUGUN ACAYIP BASAGRISI VAR VE SICAKLARDAN ISTAHSIZLIK BASLADI MIDEMDE BULANIO ARTIK NASI GECICEK BU YAZ YA

KIZLAR BISEY SORUCAM GOGUS UCUNUZDA BEYAZ BISILER OLUOMU SOL GOGSUMDE OLUO HEP DUN DUS ALDIKTAN SONRA KOPARDIM BEN YINE BIRAZ ACIDI KANADI ACABA EMZIRIRKENDE OLE YARA OLURMU GOGSUMDE

hepimiz aynıyız iştahsızlık sıcaklar çok sewindim bebişin oynamasına.. canım ya bende de war sakın koparma bidaha pamucuk gibi doktora sordum ben süt doluymus ya o yüzden onu koparırsan ağız sütün boşa gider sakın elleme dedi sadece doğuma bir ay kala göğüs ucu kremine başla ki bebek olunca yara olmasını engelleyelim dedii

günaydınnnn ben snein minik kuşunu yerimm afferin onaaa:)))
Bu arada sanada bravoo kız ne yoluyorsun memişleriniiiii bak oynamamak lazımmış gögüs uçlarıylaaaa erken doğumu tetiklermişi annesi süt oluyorrr oradaaaa bebişlerr iiçinnnn hazırlıyor kendini yapma ne olur.
Bendeded aynı durum var gögüs uçlarım çiçek gibi açılmaya başladı içindede beyazz hafif ıslak bişiler görüyorum süt gibi:17::17: ama çok hoşuma gidiyor onları görmekkk

canım geçmiş olsunnnnn adana sıcakları bir başkaaaa olurr dikkat et kendineeee kuzum ağır yeme et yemeklerini evde yapmaya çalış haşlama en faydalısı kemiğin suyu falan yemeğe geçer öyle tüketmeye çalış canım ben dışarıda et yemeği bıraktım bu ara sıcaklarda bozuk olur zehirlenirizzzz vs... ALlah koruusn.

hepimiz aynıyız iştahsızlık sıcaklar çok sewindim bebişin oynamasına.. Canım ya bende de war sakın koparma bidaha pamucuk gibi doktora sordum ben süt doluymus ya o yüzden onu koparırsan ağız sütün boşa gider sakın elleme dedi sadece doğuma bir ay kala göğüs ucu kremine başla ki bebek olunca yara olmasını engelleyelim dedii

günaydınnnn ben snein minik kuşunu yerimm afferin onaaa:)))
bu arada sanada bravoo kız ne yoluyorsun memişleriniiiii bak oynamamak lazımmış gögüs uçlarıylaaaa erken doğumu tetiklermişi annesi süt oluyorrr oradaaaa bebişlerr iiçinnnn hazırlıyor kendini yapma ne olur.
Bendeded aynı durum var gögüs uçlarım çiçek gibi açılmaya başladı içindede beyazz hafif ıslak bişiler görüyorum süt gibi:17::17: Ama çok hoşuma gidiyor onları görmekkk

bende neden sadece solda oluo yara galıba dıyıp oynuodum hep cahıllık bole bısıymıs:1::1::1:daha ellemem acsın cıcekler orda ozaman

Günaydn fıstıklarrr:3::3::3::3:
Nasılsınız bakalım biz çok şükür iyiyiz oğlumla:49::49::49: hareketsiz bir geceden sonra sabah başladık oynamaya:21::21::21::21: Bugün evdeyiz annemle komşularımızı ağırlayacağız. Bi kahvaltı yapıp mamaları hazırlarız:9::9::9:

gunaydın canım, iyiyiz bizde oglusumla, sabah sakındi, simdi futbol oynuyoo sanırım:))

bende neden sadece solda oluo yara galıba dıyıp oynuodum hep cahıllık bole bısıymıs:1::1::1:daha ellemem acsın cıcekler orda ozaman

canım benimde öyleee sol gögüs ucum daha büyük daha iri diyorumki bebişim sen eminim anneciğinin sol gögsünü çok seveceksin:)))
sağ okadar değilll belkide kalbin üzerindee olmasından kaynaklanan bir durum
oynama sen annesiiii çiçeklerimizzz minik arılamız için bal dolsun:)

Back
X