• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Herkese selamlar,bugün kontrolüm vardı,doktor bebeğin suyunun fazla olduğunu söyledi,çok tedirgin oldum,bu konuda duyumları olanlar var mı,ya da böyle sorun yaşayan lütfennn yardımcı olun.

canım bi sorun olacağını zannetmiyorum bi sorun olsa doktorun söylerdi zaten içini ferah tut sen..

Herkese selamlar,bugün kontrolüm vardı,doktor bebeğin suyunun fazla olduğunu söyledi,çok tedirgin oldum,bu konuda duyumları olanlar var mı,ya da böyle sorun yaşayan lütfennn yardımcı olun.

canım bi sorun olacağını zannetmiyorum bi sorun olsa doktorun söylerdi zaten içini ferah tut sen..

geçmiş olsun canm dikkat edersen düşer tansiyonun bi sıkıntı olmaz inş yaaa bayılıyorum 1 kilonun üstüne çıkmış bebişler benimki 2 hafta önce 631 acaba ne kadar oldu :31:

benmkıde 10 gun once 830 du canım,
bende merk eddıyorum,sımdı tekmeleri daha kuvvetli büyümüştür herhde kuzum bıraz daha:))

ayy bende bundan almak istiyorum ama pijamam mavi vede oğluşum olacağı için mavi mi alsam ki diye düşünüyorum..:44::44:

benımde oglusum olcak eşimde mavı al pij.takımlarını dıyo, ee ama bana pembe yakısıyoo, pembe alsam olmazmı:))

benımde oglusum olcak eşimde mavı al pij.takımlarını dıyo, ee ama bana pembe yakısıyoo, pembe alsam olmazmı:))
çokta şık olur bence ben oğlumda olsa pembe alırdım sonuçta oğluşun mavi giysin sen hoş bi bayansın pembe sana daha çok yakışır:8:
Canım doktorum kötü şeyleri getirme aklına hemen dedi,15 gün sonra tekrar ölçeriz dedi,ama yine de kaygılandım.

sıkma canını tatlım yaz günüde çok su tüketme denmez insana ama az suya 3 litre içmelisin diyolar sen 2,5 l geçme istersen :31:

merhabalar kızlar...
braue geçmiş olsun canım yaa inan büyük şey atlatmışsın..
yeni ciciler eklenmiş kuzularınız güle güle giysinler güzeel anneler.
ben cuma günü tetanoz aşısı olmaya gittim tansiyon 14 e 8:53: çıktı hemşire tuzu kes dedi artık tuz yasak bana tansiyonum yüksek çıktığı için birde gebeliğinizi takip edelim dedi 20sinde tekrr çağırdı inşallah tansiyonum düşer kızlar dua edin ve yüksek tansiyonda baş ağrısı yapıyo bende yaa kaç gündür baş ağrısı çekiyorum hap da atmak istemiyorum inşallah düzelir biran önce bebişimin kalp atışlarınıda dinledik güm güm atıyodu tontişimin kalbi maşallah:nazar:. dünde doktor kontrolümüz vardı oğluşum eliyle yüzünü kapatmış tam olarak göremedik maalesef dünde tansiyonum 12 ye 8 çıktı doktor bişey demedi 1 ayda 2 kg almışım doktorum başlarda hızlı gidiyodun bu ay çok iyi ekmek yemeyi kestin heralde dedi yook dedim ekmek zaten az yiyodum dondurmayı kestim dedim dondurmada ye ama az ye serinlemek için bol bol maden suyu içebilirsin hem gaydalı hem kilo yapmaz dedi hehe. bu arada kızlar oğlum ters duruyo tüm gün ayakta kalmıyosan döner doğum pozisyonuna dedi bol bol uzan dinlen dedi ilk gebeliklerde geç dönebiliyo dedi ayakları taa yumurtalıklarımın orada oğluşumun inşallah döner kızlar.. kilosuda 1258 gr olmuş MAŞALLAAAH:nazar::nazar::nazar::nazar: tontiş olmuş benim EFEM. MAŞALLAH deyin tamam mı teyzelerii..

ayy maşallah oglusuna canım, darısı bızımmkılerın basına,benimde 10 gun onceydı kontrol, benim oglumda ters duruyomuş, ama doktorum bu haftalarda normal, doner dedı, zaten 37hftaya kadar donebılıyomuş
bende buara dondurma hergun yıyıyorum, bakalım nekdar olcam,

çokta şık olur bence ben oğlumda olsa pembe alırdım sonuçta oğluşun mavi giysin sen hoş bi bayansın pembe sana daha çok yakışır:8:

sıkma canını tatlım yaz günüde çok su tüketme denmez insana ama az suya 3 litre içmelisin diyolar sen 2,5 l geçme istersen :31:

Azaltayım biraz bakalım faydası olacak mı...

teşekkur ederım canım,bende oyle dedım zaten oglusuma mavı gıydırcez, benım pıjama takımıyla ne alaka sı var dedım, bakalım alısverıse gttıgımzde ne alıcaz, cok acık mavı bulursam olur ama pembe her tonu gider:))

ben pembe alacaktım herkes yok oğlan olacakmavi olsun dediler birde ben esmerim pembe yakışmıyo yaa mavi ondan aklıma yattı birde oğluşumla maviş maviş takılırız hehe...
olabılır cnm da ben hıc mavı tac gormedımm tuylu vardı galıbaa:17:
ayy bende görmedimde artık ne edelim bulcaz hehe.. olmadı bi tane pijamamı pembeli alacağım ve onunla kırmızı taç takacağım öylede olabilir yani.
ayy maşallah oglusuna canım, darısı bızımmkılerın basına,benimde 10 gun onceydı kontrol, benim oglumda ters duruyomuş, ama doktorum bu haftalarda normal, doner dedı, zaten 37hftaya kadar donebılıyomuş
bende buara dondurma hergun yıyıyorum, bakalım nekdar olcam,

benimkide öyle dedi 35e kadar döner dedi bakalım İNŞALLAH döner bizim ufaklıklar. ben geçen ay hergün nerdeyse 2 dondurma yemiştim vee sonuç bir ayda 4 kg:17::17::17:ama bu ay baya azalttım dondurmayı 2 kg almışım. ne yesem yarıyo sanki ama oğluşumada yaramış:emir_bebek::emir_bebek:

Back
X