• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok az hareket edıo cnm eskısı gbı kuvvetlı degılde harktlrı gercı enson dr.gıttgımde asagıdaydı bebıs belkı oyuzden pek hıssdemyrm dun gece ruyamda bebegım oluodu ole gormustum gece uyandım gezndm bıraz hrkt etsn dıe artık ıyıce etkılenmeye basladım.allah gostermesın bıde annemın ılk bebeklerı 7,ayına kadr yasıomus 7 aya grdgnde öluomus karnında ayy ıyıce pıskopata bagladım heee:18::18::18:

allah korusun canım, oyle kötü seyler dusunme, bebegıne alacagın cicileri düşün, chıcco nun vardı goğüs uclu olan biberonu,ben ondan bıtane alcam, birtanede yıne chıcconun kaucuk uclu olandan18tl fılan fıyatlarıda

$Görüntü0491.webp$Görüntü0492.webp$Görüntü0493.webp$Görüntü0512.webp$Görüntü0517.webp$Görüntü0589.webp$Görüntü0590.webp$Görüntü0591.webp$Görüntü0592.webp$Görüntü0593.webp$Görüntü0594.webp$Görüntü0595.webp$Görüntü0596.webp$Görüntü0597.webp$Görüntü0598.webp$Görüntü0600.webp$Görüntü0601.webp$Görüntü0602.webp$Görüntü0603.webp$Görüntü0604.webp$Görüntü0605.webp$Görüntü0606.webp$Görüntü0607.webp$Görüntü0608.webp$Görüntü0609.webp$Görüntü0610.webp$Görüntü0611.webp$Görüntü0612.webp$Görüntü0614.webp$Görüntü0615.webp$Görüntü0616.webp$Görüntü0617.webp$Görüntü0618.webp$Görüntü0619.webp$Görüntü0620.webp$Görüntü0621.webp$Görüntü0622.webp$Görüntü0623.webp$Görüntü0624.webp$Görüntü0625.webp$Görüntü0626.webp$Görüntü0627.webp$Görüntü0628.webp$Görüntü0629.webp

Son düzenleme:
çok az hareket edıo cnm eskısı gbı kuvvetlı degılde harktlrı gercı enson dr.gıttgımde asagıdaydı bebıs belkı oyuzden pek hıssdemyrm dun gece ruyamda bebegım oluodu ole gormustum gece uyandım gezndm bıraz hrkt etsn dıe artık ıyıce etkılenmeye basladım.allah gostermesın bıde annemın ılk bebeklerı 7,ayına kadr yasıomus 7 aya grdgnde öluomus karnında ayy ıyıce pıskopata bagladım heee:18::18::18:

tövbe de tatlım allah korusun öle şeyler getirme aklına benim kızımda kaç gündür az hareket ediyodu bugün şükür normale döndü hatta bugün çok kuvvetli tekmeler atıyo acıdı karnım artık bende kaç gündür stres yapmaktan öldüm ama normal herhalde bunlar sen kötü düşünme sakın...

İsime karar verdiniz mi Kuthanını sevsinler senin :) Amin canm aminnn dikkatli olsakda olacağa çare gelmiyor...

Çalışan hanımların işi zor işte yoruluyorsun bir de evde temizlik zor gelir bende çalışsam hiiiçç umursamam gibime geliyor

Siz maaşdan muzdairpsiniz benim bir işimmmm bilee yokkkk kpss yede boşverdim gitti çalışmmıyorum :33::33: Resmen evimin kadını çocuklarımın anası modundayım :1::1:
7:

işte verdik sayılırrrrr :))) ay teyzesi doğsunsaa sevelim inş.. oğlişmi:)).
Ben evde temizlikle falan uğraşmıyorumm sadece yemek yapıyorum çamaşır yıkıyorum okadarrr birde işle uğraşamayacağım okadar enerjim yok şimdi bebişte gleiyorkiii hiç birşeye el sürmem çalışıncaa birazda rahat etmek isityor insan.

İnş.kpss den güzle bir puan alırsınnn gönlüne göre biryere yerleşirsin inş.
Arada o moda özenmiyor değilim yani:D

valla canım, en iyisni yapmıssın,istemıssın en azından,benim isteme durumumda yok, bizim işlerde cok durgun acılınca yapcakmış:(

daha istemedim kuzu zam alamazsam isteyeceğim:DDD. elimi yüzüme alıpp :Disteyenin biryüzü kara vermeyin iki yüzü diyeceğim hahaha.

Hımssss ne gıcıklarrrrrrrrrr yapsınlarrrrr işte sanki yaptılarıda %100 zamdaaa

suksukçum maşallah tatlım ne çok şey almışın öle kız:) rabbim güle güle giymesini nasip etsin inş hepsi çok güzeller

biz aldıkda ne yıkadığımız war ne ütülediğimiz tembe çıkdık biz annemde bende erken deyip duruyoruz:)

daha istemedim kuzu zam alamazsam isteyeceğim:DDD. elimi yüzüme alıpp :Disteyenin biryüzü kara vermeyin iki yüzü diyeceğim hahaha.

Hımssss ne gıcıklarrrrrrrrrr yapsınlarrrrr işte sanki yaptılarıda %100 zamdaaa

hahaha alemsın ya, iste canım, bana ıstıcek fırsat bırakmadı, geldı ısler acıldımı zam yapıcam deedı, püffffffff :((( işlerde bayadır durgun bu seneyıde aynı maasla kapatıcam sanırım

hayırlı olsunnn:))) kız cocuklarına gore cok guzel seyler var:))) bunlar da cok tatlılar.bu arada ben yıkayıp utulemek ıcın erken oldugunu dusunuyorum.

annem ızmırden gelmısken halledelım dedık cunkı bıdaha dogumda gelıcekler allah gostermesın acıl bısey olsa yanımda kımsemm yok ondan oncedenn hazır ettım ben cogunu .. sımdı tum hazırlıklar tamamlandı tek eksıkk elifimm:16::16::16::16:

kızlar yemekte çilekli pasta vardı bugün canınız çekmesin inşallah ama hamişim diye bi dilim daha aldım yedim:56:aşçılarda bana kıyamıyo zaten napiim hepsini yedim bende:1:

Back
X