Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebişlerini yesinler . Bende ikizim erkek kardeşim var kardeş diyorum çünkü 5dk önce doğmuşm. Bende ikiz çok istedim ama nasip değilmiş . Çok güzel bi duygu o aradaki ilişkiler diğer kardeşlerden farklı oluyo . Biz çok iyi anlaşıyoruz halada öyle. Biz dost arkadaş sevgili her konuda paylastik . Şimdi ikizim askerde seni gördükçe aklıma geliyo çok özledim onu . Bebişlerin ve sen iyi bakın kendinize![]()
canım cok gecmiş olsun.Allah korumus seni ve bebeğini.Allah cezasını versin o hırsızların.Polise filan haber verdiniz mi? Ay çok korkmussundur eminimki.Allahım yasatmasın bidaha..![]()
canım ya çok kötü bir olay anlattığın .ben okurken bile ürktüm.iyiki içeri giremeden uyanmışsın.geçmiş olsun allah korumuş.
Canım çok geçmiş olsun ay Allah korumuş iyi ki uyanmışın... Bizim de eve biz yokken girmişti hırsız Allah'a havale ediyorum haksız yoldan kazanç sağlamak isteyen asalak insanları...
Benimde gözlerim doldu ha annemi özlediimmmmm
Allah kavuştursun canım.. benimde abimler gelecek gelmeleri güzelde gitmeleri kötü
14:
![]()
çok geçmiş olsun canım ya..okurkuen resmen ağzım açık kaldı:18: Allah korumuş valla aman dikkatli olun![]()
aman allah korumuş valla çok geçmiş olsun canım giriş kat falanmı yazın kapı cam kapanmaz boğulur insan ama demirlikler falan taktırsın annenler sende sadaka ver istersen canm büyük bela atlatmışsın![]()
ben şimdi ne yemeği yapsam havada sıcak ağır bişe yapmak istemiyorum ama kocişte hiç sevmez zeytinyağlı falan illa et olcak yemeğinde... kışın ıspanak yapmıştım yemeğe baktı buna nie et koymadın dedi yaauuu![]()
kızlar içim bir türlü huzura eremedi gitti.bana yardım edin.şimdi ben bebeğimiz çantasını kendi çantamı hazırlamaya başlıyorum şimdilik sadece bir tane 10 hastane çıkışım var...
bebeğim ve benim çantamız da olması gerekenler neler bana bir lista yaparmısınız?
netten baktım ama o da tatmin edici olmadı yardımınızı bekliyorum en ince ayrıntısına kadar...........
kızlar içim bir türlü huzura eremedi gitti.bana yardım edin.şimdi ben bebeğimiz çantasını kendi çantamı hazırlamaya başlıyorum şimdilik sadece bir tane 10 hastane çıkışım var...
bebeğim ve benim çantamız da olması gerekenler neler bana bir lista yaparmısınız?
netten baktım ama o da tatmin edici olmadı yardımınızı bekliyorum en ince ayrıntısına kadar...........
fırının ızgarasında yada tost makinasında tavuk yap bence yağsız oluyor :) yanınada buzlu cacık ohh miss
çok az hareket edıo cnm eskısı gbı kuvvetlı degılde harktlrı gercı enson dr.gıttgımde asagıdaydı bebıs belkı oyuzden pek hıssdemyrm dun gece ruyamda bebegım oluodu ole gormustum gece uyandım gezndm bıraz hrkt etsn dıe artık ıyıce etkılenmeye basladım.allah gostermesın bıde annemın ılk bebeklerı 7,ayına kadr yasıomus 7 aya grdgnde öluomus karnında ayy ıyıce pıskopata bagladım heee:18::18::18:[sıze=2]
canım kauçuk al anne göğsüyle uyumlu onlarda ve en sağlıklısı Eki Görüntüle 443477 ben dün bunu aldım en sağlıklı bu geldi bana.... Bebişin oynuyomu hareketlendimi tatlım[/sıze]
çok az hareket edıo cnm eskısı gbı kuvvetlı degılde harktlrı gercı enson dr.gıttgımde asagıdaydı bebıs belkı oyuzden pek hıssdemyrm dun gece ruyamda bebegım oluodu ole gormustum gece uyandım gezndm bıraz hrkt etsn dıe artık ıyıce etkılenmeye basladım.allah gostermesın bıde annemın ılk bebeklerı 7,ayına kadr yasıomus 7 aya grdgnde öluomus karnında ayy ıyıce pıskopata bagladım heee:18::18::18:
hazır sıselerden yazmadılar cnm ben sarı bı paket aldım aama tadı sekerlı su gıbıydı zorlanmadımm . bebegımde oynamayabasladı hemen . sekeerım ıı cıktı ılac falan vermedı.enfeksıyonda yokmus sukurroldumu şeker yüklemen seninde bulabildinmi hazır şişelerden ? aldınmı peki sonucunu canm iidir inş
nuby dıe bı marka aldım ben gecen haftaa o-3 ay kullanılıomus anne gogus ucu ozellıgı var chıcconunkı 34e tl dı. buda 2o tl bende nuby markayı aldımm ..kızlar biberon alan varmı ben dün aldım chicco nun 250 ml cam kauçk emzikli ama bi arkadaş bu büyük hastanede gerekirse bunu kullanamazsın dedi ama bide küçükmu almak lazım şimdi bilemedim![]()
nuby cahıcco da var cnmm ben nüby marka aldımKızlar bıberon bende alıcamda uc kısmı anne gogsu gbı olanlar vardı onlarn markası neydı bılen varmı
ppısı pısı kopatımmçok az hareket edıo cnm eskısı gbı kuvvetlı degılde harktlrı gercı enson dr.gıttgımde asagıdaydı bebıs belkı oyuzden pek hıssdemyrm dun gece ruyamda bebegım oluodu ole gormustum gece uyandım gezndm bıraz hrkt etsn dıe artık ıyıce etkılenmeye basladım.allah gostermesın bıde annemın ılk bebeklerı 7,ayına kadr yasıomus 7 aya grdgnde öluomus karnında ayy ıyıce pıskopata bagladım heee:18::18::18:
kızlarrrrrr
ben grip oldum , bütün kış hiçbişey olmadı yaz geldi klimalardan hastaoldum. dr 2 gün rapor verdi evdeyimm
bebeğime bişey olmasın da ben çekerim sümüklü burnumu
kızlarrrrrr
ben grip oldum , bütün kış hiçbişey olmadı yaz geldi klimalardan hastaoldum. dr 2 gün rapor verdi evdeyimm
bebeğime bişey olmasın da ben çekerim sümüklü burnumu