• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

değiştirme imkanım var canımda karar veremiyorum sonuçta bunu doğumdan önce çok az daha çok doğumdan sonra giyeceğim bide s side oldu bol olsun die büyüğünü aldm buda biraz yapıştı yapısındanmıdır diyorum acaba L sana nasıl oluyo şu anda çokmu bol ??

gobek oldugu ıcın cnm su anda gerılıo..bıtanede elbıse aldım oda rahatt.

s ve m mi ya bende l yada xl almayı düşünüyordum çok mu büyük olur acaba sen gebelikten önce ve şimdi kaç kilosun ki:44:

canım 63 le başladım canm 69 dan sonra tartılmayı bıraktım :37: ama lcw dan elbise aldım geçen kandime 40 beden aldım doğuma kadar götürür beni die düşünüyorum :31: bende netten denemeden alsaydım l alırdım ama pijama esnek bi penye olduğu için ilk giydiğinde bi yapışıyo ama sonra esniyo bide doğurduktan sonra giyilcekte bişe bende kararsız kaldım canım yaaa değiştirip L mi alsam puuffs :31:

ya o günü doğum sancımın olduğu suyumun geldiği o anı düşündükçe nasıl heycanlanıyorum doğuma gittiğimi falan :52::52::52:
rabbim hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımaza almamızı nasip etsin inş....

ay evet heycan korku endişeeeee mutluluk hepsi var ywss aminn inş. inş.

aynen bende oyleyım ızne cıkıcam dıe salıyrm herseyı aslında toparlamam lazım

evet toparlaylaım artık işlerimizziiiii zorla döneyim işiimin başınaaaaaaaaaaa
öğleden sonra gelirim inş. öptm sizleri aslında hiç çıkasım yok ama :DDD hem zam isteyip hem çalışmamak olmaz:D

Gunaydın kızlar nasılsınz ya benm bebıs bu ara cok harket etmıo oncekı gbı deıl az bısı edıo eskısı gbı tekmelemıo :((kendımı korkutmym normaldır hep harktlı olck degıl ya dyrm ama oncden okdr harktlydıkı gece uyuyamıydm harktlrnden sımdı sallıyorum karnımı durtyrm ole harket edıo

günaydın canım.. bu hareketsizlik bende geçen hafta oldu 3. günün sonunda net olarak hissettim ama son gün çok tedirgin olmuştum artık ufak hareketler var diede doktora gitmedim sonra annesinin kuzusu daha sert tekmelerle geri döndü bide daha yukarda hareket etmye başladı, burdada herkes son zamanlarda aynı şeyi sölüyo demekki bu dönem durgun bi dönemleri bebişlerin tedirgin olma ama böle hareketsiz devam edersede doktoruna git muhakkak yada sağlık ocağında bi kalp atışını dinle :16:

gobek oldugu ıcın cnm su anda gerılıo..bıtanede elbıse aldım oda rahatt.

benimki sadece biraz popodan yapıştı zaten belide ayarlanabilir üstüde hiç yapışmadı şu anda doğuma kadar yapışır ama sabaklığıda tam oldu aslında amaaann nese şimdilik dursun bari gecelik tarzı bişe bende alcam onu daha bakmadım

benım esımde cok yardımcı oluyoo allahh razı olsunn wala su an ıcımıze sınmesede mecburuzz yardım etmelerı gerekıyor.. :)) benım esımde cok gusel cam sıler.. toz alır supurur sıler... aman nazar degmesınn:1::1::1::1::1::1::1::1:

Hamarat kocalar almışız demek ki :) Allah razı olsun diyorum hep yapmasa yapmaz ama benim eşim titizdir bekarkende yaparmış annesine yardım edermiş baaşk burcu erkeğinin en iyi yönlerinden biri titiz olması :))

ah kıyamam sizeeeee geçmiş olsun kuzumm bebeklerin hatrına Rabbim koruyor bizleri sanırım canım yaaa, Allah birdaha göstermesin ne sana ne diğer anneciklee nede banaaaa ay ay çok zorrr.
Yerim ben senin ayşeni Alalh daha çok iylik verisn inş. bizde oğlişimle (Kuthan'ımla:)) iyiyizzzzz çok şükürrr çalışıyor anne oğullll hehe

İsime karar verdiniz mi Kuthanını sevsinler senin :) Amin canm aminnn dikkatli olsakda olacağa çare gelmiyor...

ayy inanamıyorum yaaa 2,5 ay kaldııı Allahım ne olur o günleri görelimm bütün anencikler bebişlerine sağlıkla sıhatle kavuşssunlar

:21::21::21::32::32::32: Yaşasın ya 81 gün kaldı bakalım erken mi gelecekler geç mi bayram hediyesi olurmuşlar bi de :))

amın canım, valla ben temızlıkle ütü harıc dıger ev işlerini sevıyorum, pazar gunleri yapıyoruz, calısıyoruz dıye, ayy okdar zor gelıyokı bazen işkence gibi, hamurumda yok temızlık yapmak:)))

Çalışan hanımların işi zor işte yoruluyorsun bir de evde temizlik zor gelir bende çalışsam hiiiçç umursamam gibime geliyor

ay aman herkesss maaş durumundan dertliii sanırım:DDD bende bende dertliyim zam istiyorum heheh :D bebiş gleiyor masraff olacak ekstraa :D

Siz maaşdan muzdairpsiniz benim bir işimmmm bilee yokkkk kpss yede boşverdim gitti çalışmmıyorum :33::33: Resmen evimin kadını çocuklarımın anası modundayım :1::1:

yaw arkadaşlar 28. haftada dr. a gidicem..15 günde bir yapılan kontroller 28.haftadan sonramı başlıyo?size bişey söyledimi dr. unuz:26::27:

Canım doktor bebeğin ve snein durumuna göre söyler şu zamanda gel diye.. Benim ayda bir devam ediyor yine.. Ben 32. haftadan sonra 15 günde bir çağırır diye bekliyorum...

bu arada toz almam da bitti yaşasın az kaldıııııı tozda bittikten sonra tencereleri parlatacamm oda bitsin mamaları yapacam ve bitttiiiii olacak tabi burda lak lak yaparsam biraz zor bitti olacak :27:

ay aman herkesss maaş durumundan dertliii sanırım:DDD bende bende dertliyim zam istiyorum heheh :D bebiş gleiyor masraff olacak ekstraa :D

valla canım, en iyisni yapmıssın,istemıssın en azından,benim isteme durumumda yok, bizim işlerde cok durgun acılınca yapcakmış:(

kızlar merhaba,

ohh bu cuma izne ayrılıyorum sonunda yaşasınnnnn. karnım çok büyüdü yatamıyorum artık geceleri uyuyamıyorum :(

Hamarat kocalar almışız demek ki :) Allah razı olsun diyorum hep yapmasa yapmaz ama benim eşim titizdir bekarkende yaparmış annesine yardım edermiş baaşk burcu erkeğinin en iyi yönlerinden biri titiz olması :))

İsime karar verdiniz mi Kuthanını sevsinler senin :) Amin canm aminnn dikkatli olsakda olacağa çare gelmiyor...

:21::21::21::32::32::32: Yaşasın ya 81 gün kaldı bakalım erken mi gelecekler geç mi bayram hediyesi olurmuşlar bi de :))

Çalışan hanımların işi zor işte yoruluyorsun bir de evde temizlik zor gelir bende çalışsam hiiiçç umursamam gibime geliyor

Siz maaşdan muzdairpsiniz benim bir işimmmm bilee yokkkk kpss yede boşverdim gitti çalışmmıyorum :33::33: Resmen evimin kadını çocuklarımın anası modundayım :1::1:

Canım doktor bebeğin ve snein durumuna göre söyler şu zamanda gel diye.. Benim ayda bir devam ediyor yine.. Ben 32. haftadan sonra 15 günde bir çağırır diye bekliyorum...

bu arada toz almam da bitti yaşasın az kaldıııııı tozda bittikten sonra tencereleri parlatacamm oda bitsin mamaları yapacam ve bitttiiiii olacak tabi burda lak lak yaparsam biraz zor bitti olacak :27:

hahahha öyle oluyo zaten canımm, bide evde iş yapmak sahsen bana zor gelıyo,
benimde ayda bir devam edıyo kontrollerım,ama 30.haftada gıtcem belkı ozamn 2 hftada bır gel der, bilemıyorum

kızlar merhaba,

ohh bu cuma izne ayrılıyorum sonunda yaşasınnnnn. karnım çok büyüdü yatamıyorum artık geceleri uyuyamıyorum :(

gözün aydın canım sevindim senin adına...çok mu büyüdü benim daha böyle bi sıkıntım yok.birde bu şeker diyetii bana kilo verdirdi bu sabah tartıldım 69.7 geldim bir hafta önce 70.6 düm...bebeğim zayıflamaz inş..

öyle canım bazı şeylerden wazgeçerken bedel ödemek zorunda kalıyoruz üzme kendini hayat malesef acı.. boswer bebişlerimiz için değer bence...

ah bencede değer kuzularımıza:)) onu düşündükce sevınıyorum zaten:)
bende eşime hedıyesını oyuzden almıyorum, verrıım cunku dayanamam bende:))) cuma alıcam, belkı pazara kadar dayanırım:)ama ne alacagıma daha karar vermedım
yaa ağladı demek, ay kıyamam ya, e tabı ılk babalar günü, bakalım bizimki neyapcak

kızlar merhaba,

meraba canım... hadi hayırlı olsun izne birşey kalmamış sonra evde yatış bebişle :16: benimde göbişim büyümüş 3 4 gündür kociş öle dedi sabah son bi kaç gündür çok büyüdü zaten hareketleride daha sık ve kuvvetli demekki büyüyo kuzularımız :16: uyku problemim yok benim yatmadan önce bi bardak sütle bi muz indiriyom göbişe o benim uyumamı kolaylaştırıyo gibi geliyo bana :31:

Back
X