• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

amin canım, ONLARI BİZE VEREN ALLAHA şükürler olsun,
ayy bak senin yaramaza, bu ara kudurdular desene:))))
bende dün gece yattım, babası uyudu, bır oynuyo benım velet, oglum sen annenle oynuyomusun sende uyumadınmı kuzum dıye hem SEVDİM, hem AĞLADIM SEVİNÇTEN;)
bende kızımı hep severken gözlerim doluyor yanlız değilmişim :49:

ya sizi duyunca kıskanıyorum hee..kocam senin hamurun yok diyordu da inanmıyorum...maşaallah kaç gündür temizlikle uğraşıyorsun hamile hamile..nerden buluyorsun bu enerjiyi anlamadım ki:44::44::44:ben bi iki ev toplasam ay yoruldum deyip deviriyorum totoyu:1::1::1: meleğim de çok iyi dün akşam kıpır kıpırdı ama şimdi uyuyor sanırım...

Canım benim totoda kurtlar var duramıyorm :) Ya ben biraz az canlıyım her şey olacak güzel olacak ama halim çekmiyo çok bi saat yapıyorum yarım uzanıyorum sonra yine aynı dinlene dinlee yavaş yaval yapıyorum üç dört gündür yordum kendimi sağ bacağımda çatlak oluştu acaip acıyor ayakta çok durunca dinlene dnele yapınca ben bişey hissetmiyorum :21::21:

sıparısle aldım cnmm bakalım mennun kalırsam devamı alıcam. bende sıvı sabununu kullanıyorum alerjım oldugu ıcın mennunumm sımdılık dogal olması en gusel yanı..

Güle güle kullan canım.. Bende çk memnunum ya iyi yapıyolar :)

buyuduklerı ıcın yerlerı azaldı cnm daha agır hareket edıolar sımdı.. Her bebek aynı olmazz ablamın bebegı 9 aylıkken bıle kıpırdamazdı pekk uykucuydu sanırm :1::1::1::1:senınkıde ole olmmasınnn .. Bosunaa korkmaa tatlı bısıler yee uzan bakalım :17::17:
olabılır belkıde cnm arada bı ayaklarını kasıo farkdyrm baska bısı yapmıo anca yatıp gerınıo galıba:) sureklı ısden dolayı oturyrm ondanda olablr belkı dımı
günaydın canım.. Korkma allah ın izniyle bişeyi yoktur. Geçen hafta benim de öyle oldu iki gün hissedemedim doktora gittim. Bişeyi yok gayet iyi dedi. Sandalyede çok oturmuştum ondan öyle olmuş. Kendini yorma, sandalyede oturuyorsan muhakkak arkana yastık koy ve imkanın varsa çalıştığın yerde ayaklarını biraz da olsa uzat... Bizle beraber kuzucuklar da yoruluyor herhalde.. Dün biz kızımla temizlik yaptım bneim belim koptu maşallah tosuncuğum sabah çat çut başladı vrumaya o yorulmamış yani:nazar: :1::1:

Ne zaman izne ayrılıyorsun sen canım?

ıns cnm gecen bıraz sınırlydm esımle tartsttm ogece cok sancım oldu sonra harketlerı yavaslynca korktum ama sureklı oturuyrm pek dınlenmyrm belkı ondanda olabılır...MAŞALLAH SENIN TOSUNCUGA

Canm valla yıllık ızımı kullanrsam temmuz 1 de cıkıyrm ama kullnamazsm 12 temmuzda cıkıcam

Son düzenleme:
ya sizi duyunca kıskanıyorum hee..kocam senin hamurun yok diyordu da inanmıyorum...maşaallah kaç gündür temizlikle uğraşıyorsun hamile hamile..nerden buluyorsun bu enerjiyi anlamadım ki:44::44::44:ben bi iki ev toplasam ay yoruldum deyip deviriyorum totoyu:1::1::1: meleğim de çok iyi dün akşam kıpır kıpırdı ama şimdi uyuyor sanırım...

valla aynı ben sın ozamn canım, bende ole, adam evi süpürüyo ben orda yatıyorum, snra hadı kalk kızım sil bare etrafı dedımde zoorla kaldırdım kendımı:)) adam süpürmese sılmicem, bizim velette aksam bi oynadı, agladım sevinçten, ah oglumda uyumamıs annesıyle dıye:)

olabılır belkıde cnm arada bı ayaklarını kasıo farkdyrm baska bısı yapmıo anca yatıp gerınıo galıba:) sureklı ısden dolayı oturyrm ondanda olablr belkı dımı

ıns cnm gecen bıraz sınırlydm esımle tartsttm ogece cok sancım oldu sonra harketlerı yavaslynca korktum ama sureklı oturuyrm pek dınlenmyrm belkı ondanda olabılır...MAŞALLAH SENIN TOSUNCUGA

Canm valla yıllık ızımı kullanrsam temmuz 1 de cıkıyrm ama kullnamazsm 12 temmuzda cıkıcam

Rabbim kolaylık versin canım.. Stres bebekleri çok etkliyor..

çok sıcak yahu... evin içinde olmama rağmen dayanamıyorum... Allah çalışanlara kolaylık sabır versin...

ewt cnm sırt ustu yatınca acaıp oynuyolar.. sabt kaldıgın ıcın olabılır
suksuk gunaydın canım, allah kavustursun,, ohh ne guzel bıtırdın valla alısverısı, darısı benım ve dıger yapmayanlarn basına:))
wala cnm benım bıttı hazırlıklarr kıyafetlerı blee hazır utuledıkk mıs gııbı.:16::16::16:. sımdı eksıgımızz hstane cantası :17:3o haftadan sonrada onu hazırlarımm ıste bukadar:1::1::1: sıcaklardaa dısarıyaa cıkmıycam 2ay:12::12: aksam serınlıgınde yururum sadecee.. :8::8:yapmıyanlaraa allah kolaylık versınn sımdıdenn :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

Son düzenleme:
MavisMavis+, suksuk, didem_0101, LADY_MOTHER, sabrii11, FUFA60, Urbetemhem

günaydın güzel anneciklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geçmiş yapmaya hiç vaktim yok inş. herşey yolundadır umarım hepiniz iyisinizdir kızlarrrr güzel haberlerrr duymak istemekteiym sizlerden:54::54:

valla aynı ben sın ozamn canım, bende ole, adam evi süpürüyo ben orda yatıyorum, snra hadı kalk kızım sil bare etrafı dedımde zoorla kaldırdım kendımı:)) adam süpürmese sılmicem, bizim velette aksam bi oynadı, agladım sevinçten, ah oglumda uyumamıs annesıyle dıye:)

Bende eşimle temizlik yapıyorum... Bugün misafirler gelecek diye dün işten geldi balkonu yıkadı camları sildi ben süpürdüm o vileda yaptı :1::1: :nazar::nazar: Ee ne yapacaz başka türlü olmuyor.. Ne kadarda titz yapsa benim içime pek sinmiyor ama eşlere muhtacız yane Allah hepsine sağlık versin...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:masallahh canımm .. bende cok oynadıgında cok duygulanıyorumm karnımı oksuyorum onunla konusuyorumm cok hosuma gıdıoo ... su 2,5 ayda gecıversee.. ozamannn canlısını oksuycazz ıns allahh nasıpp ederse..:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

günaydın güzel anneciklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geçmiş yapmaya hiç vaktim yok inş. herşey yolundadır umarım hepiniz iyisinizdir kızlarrrr güzel haberlerrr duymak istemekteiym sizlerden:54::54:

Tatlım hoşgeldin.. Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş bebeğini... Bende geçen düştüm Allahtan eşim vardı yanımda yoksa cumburlok arabaların altında gidiyodum bende Rabbim koruyor... Biz çok iyiyz Ayşecimle sen nasılsın bakalım paşan nasıl...

:))), AYY OYLE VALLA bizimde 90 larda almamaız lazımkı girelım devlete ait bi kuruma, oda cok zoor zaten. benmde maaşım 1,5 senedır aynı, ama herseye zam geldi, evlendıkten snra bıkac bıyere borc vardı onlarda bırı mayısta bıttı bırı nısanda bıttı, yenı yenı rahata cıkıcaz, annemlerin evinde oturuyoruz, onlarda dıger evın kredısını ödüyolar, oyuzden 5,6 sene daha kıra verıcez,o kredı bıtene kadr..zaten kıra yada odeme olunca 2kişi calısmak zorunda kalıyo, oyuzden cıkamıyorumda işten..
nee -400 mü bende onu tire sanmıstım, herkesınkı artar bızımkı azalıyo yazmasan anlamıcaktım valla canım, onasıl oldu oyle ya, valla hiç duymamıstım, sizinkilerde bı alemmiş kuzum.

aman zor işde atanmak:) bizde ikimizde çalışıyoruz die ew aldık n işanlıyken 10 yıllığına kredi çektik 7,5 yıl war hala:) başka türlü olmuyor birimizn maaşı zaten krediye gidiyor diğeriylede borçlar ew derken elde war sıfır:) yani hepimizin durumu aynı çalışmak zorundayız baska çare yok.. ewet canım azaldı eskiden tavandan veriyorlarmı tabana çektiler bide hersene sözleşme imzalıyoruz biz yani Allah korusun yıl sonunda kapı önüne koyma ihtimalleri war bu sene de 12 kişiyi çıkardılar sonra geri aldılar onların maaşlarını bütçeyi sarsmadan wermek için herkesin ki aşağı çekip dengeleme yaptılar falan filan.. yani canım sen bazen diyosun ya bıktım die her iş yerinin ayrı derdi war her yer aynı oyüzden nereye gitsen aynı üzme kendini

gunaydın canımm .. hersey yolunda umarım sende ıyısındır senın kuzucukk nasıll benımkı sımdı kekle meyvesuyu ıcmektee cosmaktaa:52::52:

Gunaydın kızlar nasılsınz ya benm bebıs bu ara cok harket etmıo oncekı gbı deıl az bısı edıo eskısı gbı tekmelemıo :((kendımı korkutmym normaldır hep harktlı olck degıl ya dyrm ama oncden okdr harktlydıkı gece uyuyamıydm harktlrnden sımdı sallıyorum karnımı durtyrm ole harket edıo

canım çok önemli bişey olduğunu sanmıyorum ama yinede dr. una bunu mutlaka söyle..en yakın kontrolün ne zaman ??

ewt cnm sırt ustu yatınca acaıp oynuyolar.. sabt kaldıgın ıcın olabılır

wala cnm benım bıttı hazırlıklarr kıyafetlerı blee hazır utuledıkk mıs gııbı.:16::16::16:. sımdı eksıgımızz hstane cantası :17:3o haftadan sonrada onu hazırlarımm ıste bukadar:1::1::1: sıcaklardaa dısarıyaa cıkmıycam 2ay:12::12: aksam serınlıgınde yururum sadecee.. :8::8:yapmıyanlaraa allah kolaylık versınn sımdıdenn :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:
OHH MAŞALLH SANA CNM:nazar::nazar:BENMDE DOGRU DUZGUN HIC BISEYIM YOK IZNE CIKINCA ALIM DIYORUM BISSURU EKSIK VAR BAKALIM ALLH YRDIMCM OLSN VALLA

GUNAYDIN CNM IIZ SUKUR SIZ NASILSINZ

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:masallahh canımm .. bende cok oynadıgında cok duygulanıyorumm karnımı oksuyorum onunla konusuyorumm cok hosuma gıdıoo ... su 2,5 ayda gecıversee.. ozamannn canlısını oksuycazz ıns allahh nasıpp ederse..:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

amin canım hayırlısıyla inşallah, ah yerım ben onu ozamn:))))
cok tuhaf oluyo ınsan ya, nasıl bı sevgi

Bende eşimle temizlik yapıyorum... Bugün misafirler gelecek diye dün işten geldi balkonu yıkadı camları sildi ben süpürdüm o vileda yaptı :1::1: :nazar::nazar: Ee ne yapacaz başka türlü olmuyor.. Ne kadarda titz yapsa benim içime pek sinmiyor ama eşlere muhtacız yane Allah hepsine sağlık versin...

benım esımde cok yardımcı oluyoo allahh razı olsunn wala su an ıcımıze sınmesede mecburuzz yardım etmelerı gerekıyor.. :)) benım esımde cok gusel cam sıler.. toz alır supurur sıler... aman nazar degmesınn:1::1::1::1::1::1::1::1:

ooooo hadı az kaldı valla canım, 2 hfta 10 gun 1 hfta derken 3 e indik desene:)) hadı hayırlısı, minik cilveli kızını gör bakalım:))

ewet canım az kaldı dün bende babamıza babalar günü hediyesi aldım dayanamadım aksam werdim çok duygulandı ağlayacaktı kızı hediye almış die.. biz anne olarak bu kadar şey yaşarken onlar baba olarak ne yaşıyorlar acaba içlerinde ne fırtınalar kopuyor merak ediyorum..

Tatlım hoşgeldin.. Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş bebeğini... Bende geçen düştüm Allahtan eşim vardı yanımda yoksa cumburlok arabaların altında gidiyodum bende Rabbim koruyor... Biz çok iyiyz Ayşecimle sen nasılsın bakalım paşan nasıl...

ah kıyamam sizeeeee geçmiş olsun kuzumm bebeklerin hatrına Rabbim koruyor bizleri sanırım canım yaaa, Allah birdaha göstermesin ne sana ne diğer anneciklee nede banaaaa ay ay çok zorrr.
Yerim ben senin ayşeni Alalh daha çok iylik verisn inş. bizde oğlişimle (Kuthan'ımla:)) iyiyizzzzz çok şükürrr çalışıyor anne oğullll hehe

Back
X