• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

insanlara çok değr veriyorum ben size de oluyor mu değer verdikleriniz hep saçma insanlar çıkıyor
eşimde bu huyum yüzünden kızıyor çok safsın diye
birini arkadaşım sanıyorum ama sonra olmadığını anlıyorum
konuşma nezaketinde bile zor bulunan insanlar var selam hoşçakall
bu mu yaa bir yerlerde oturacak bebek arabasıyla beraber gezeceğim evime kahve içmeye çağıracağım
arkadaş bulmam zor olacak galiba
insanları hep ben arıyorum dönme nezaketinde bile zor bulunuyorlar
bundan sonra kontor fakiri insanklarla arkadaş olmasam iyi olacak

peluska kim kızdırdı seni :)

Peluska geçmişi okumadım ama tentation un yaptığı alıntıyı gördüm...
Eskiden üzülürdüm senin gibi..Ama artık hiç umrumda değil. Değer verene değer veriyorum.Hiç üzme kendini mutlaka sana değer veren insanlarla karşılaşıyorsun hayatta. Tabi bazen bu geç oluyor

öğleden sonra eminönüne gittik annemle. normalde sabahları gideriz ama gitmemiz gerekiodu, işmiz de kısa olunca gider geliriz hemen dedik. nasel mahşer yeri gibi kalabalık. insanlar üstüste tepeleme. bi ara mısır çarşısınnı orda izdihama kurban gitçem sandım. eve dönşte mahsur kaldık. taksiler lokasyon beenmiyorlar ya da baska bahane buluyorla almadılar bizi. otobüsle dönelim dedik yarım saatten fazla bekledik

bir daha mı, töbe öğleden sonra eminönü:47::47:

Afiyet olsun. Benimki maksimum pizza ısmarlıyor.

peluska kim kızdırdı seni :)

Eskiden üzülürdüm senin gibi..Ama artık hiç umrumda değil. Değer verene değer veriyorum.Hiç üzme kendini mutlaka sana değer veren insanlarla karşılaşıyorsun hayatta. Tabi bazen bu geç oluyor

saol cnm daha guzellerı sızın olsun ınss:nazar:

oluo cnmmm ozaman kendını afedersın ama enayı gıbı hıssedıyorumm benımde oldu aynen bende elımı ayagımı cektım umrumda bıle degıl artıkk ınsanlarr bazıları ıı gun dostuu maleseff

cok gusel cnm begendım turbanlı oldugun ıcın sanırım bunları tercıh ettın cok rahat olucagını sanıyorumm. yazın sıcakta bende elbıseyı cok tercıh edıcemm.. sectıklerınde ayrıca cok guseller :nazar:

bende hayatım boyunca insanlara çok fazla değer verip ardından hep üzülen taraf olmuşumdur......
ilkokul ,ortaokul,üniversite... iş yaşamımda buna dahil tabikiii
artık kendimi değiştirmem gerektiğini bana çok iyi hatırlatıyrlar hep.......
sahte ilişkiler işte ,hiç bana göre değil ama,malesef benide bazen rol yapmaya itiyrlar.......

en güzel saf çıkarsız arkadaşlık ilişkileri bu topicte bazen hissediyrmmmmm

çok teşekkürler kızlar iyiki burası varr :) ,birdaha sinirlenmeyeceğim :)

selam kizlar.. bizim prensesin hangi ay gelecegi belli olmadigi icin hem ekim annelerindeyim hem de buraya geliyim dedim..

bakalim pamukcugum hangi ayda gelicek:emir_bebek::nazar:

nasilsiniz bebisler nasil?

ben de bir kaç candan arkadaş dışında çoğu ilişkide fazla samimi olmamaya profesyonel davranmaya çalışırım.

ben de bir kaç candan arkadaş dışında çoğu ilişkide fazla samimi olmamaya profesyonel davranmaya çalışırım.

İş ortamında dostluk arayışı yıpratıcı olabiliyor. Hoş ben hep şanslıydım bu konuda, iş arkadaşlarım meslektaşlarım değil dostlarım da oldular fakat bu beklentiye çok girmemek lazım gördüğüm kadarıyla...Dostum dediğim insanlara 27 yaşından sonra rastladım. Ondan önce hep balon arkadaşlıklar yaşadım.

2 li yapılmadı sana değil mi ikiz oldukları için. dörtlü testte de mi ense kalınlığı ölçülüyor biliyor musun?
Dr. 2 linin sonucu iyi çıktı dörtlüye gerek yok dedi bana...

sadece ense kalınlıkları ölçülmüştü ama kan alınmadı ikiz oldukları için.
dörtlüde de ense kalınlığı ölçümü olayını bilemiyorum:26:

ikiz olunca takip biraz daha sıkı oluyor. her seferinde alttan rahim uzunluğuna bakılıyor mesela
18. haftada 4 lü, 20. ya da 21. haftada ayrıntılı test diye biliyorum
son randevuda iki erkek şokundan tam dinleyemedim doktoru:)

benim veletlerden biri salmıstı pipiyi hemen gördük, ama öteki epey uğraştırdı, ya amuda kalktı ya kıçını döndü:)

Back
X