- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
herkesee günaydın:)))
kahvaltı için önerisi olan var mı? ne yesek karar veremedim:)))
bugün benim midemece giden şanslı zeytinli poğaçaydı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün benim midemece giden şanslı zeytinli poğaçaydı![]()
hmm güselmiş...afiyet olsun. ya ben zaten hamileliğim başladığından beri tabak tabak zeytin yiyorum. acayip çekici bir lezzet oldu benim için zeytin:)))
haşlanmış yumurta kaşar peyniri yeşil zeytin domates salatalık portakal suyu he bide tahin pekmez yada bal ye annesi. bebişine vitamin olsun sağlıklı olsun![]()
gunaydınnn gusel bırgun olmasını dılıyorumm.günaydın kızlarrrrrr
gunaydınnn canımmGüneşli ve güzel bir cumartesi gününe günaydınlaaaaaaarrrrrrrrrrr![]()
gusel bır kahvaltı solee agzına layıkk .. bız esımle yaptıkk bı kus sutu eksıktıherkesee günaydın:)))
hmm güselmiş...afiyet olsun. ya ben zaten hamileliğim başladığından beri tabak tabak zeytin yiyorum. acayip çekici bir lezzet oldu benim için zeytin:)))
günaydınlar keşke güneşli olsaydı yağmurlu bir hava hakim.
Ben yeni üye olduğum için bilgilerimi özelden atamıyorum burdan ulaştırsam bi mahsuru varmi acaba sat 4 aralık yaş 26 ikinci çocuğum şehir bolu cinsiyet kız boy 1.59 kilo 53 beklenen doğum tarihi 8 eylül
Teşekkürler inşallah rabbim onları korusunhoşgeldin
listeyle filiz ilgileniodu msjını görürse listeye ekler senide
allahım bebişlerimize kucağımıza almayı nasip eder insallah![]()
Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum ama fikri olan olursa paylaşırsa sevinirim bebek mobilyası aklima takıldı 22 aylık bi kızım var mobilya bebek odası almıştık ona ama o beşiğinde bizim odada kalıyor şimdi ikinci kızım içindemi beşik almam gerek oyun parkı falan veya büyük kızıma mobilyaya uygun baza alıp doğacak olan onun beşiğindemi yatmaliTeşekkürler inşallah rabbim onları korusun
aynen ve biraz bişeyler bakmak istiyordum caddeye inipben de boludayım:)
yağmurlu olmasa dışarı çıkacaktım yürüyüşe atatürk parkına
aaaaa kimse kalmamış.kahvaltı deyince herkes mutfağa kaçtı galiba.dayanamıyorsunuz dimi yiyecek adı duyunca sizi oburlar siziiiiiiii.
Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum ama fikri olan olursa paylaşırsa sevinirim bebek mobilyası aklima takıldı 22 aylık bi kızım var mobilya bebek odası almıştık ona ama o beşiğinde bizim odada kalıyor şimdi ikinci kızım içindemi beşik almam gerek oyun parkı falan veya büyük kızıma mobilyaya uygun baza alıp doğacak olan onun beşiğindemi yatmaliTeşekkürler inşallah rabbim onları korusun
aynen ve biraz bişeyler bakmak istiyordum caddeye inip
valla bende cok acıktım ama canım hıc bısı ıstemıyo hala ızteyım zaten neyesem bılemedm:44::44:
valla benim canım neler neler istiyor.seninde istesin bebiş yemek bekler annesi.mesela cevizini yedinmi beyin gelişimi için bu dönemden itibaren çok önemli.meyve ye.bademle çilekten sonra dün çağlayı da yedim.yine badem alıyım ekşi ekşi dedim bi baktım çağla da var.