2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hmm güselmiş...afiyet olsun. ya ben zaten hamileliğim başladığından beri tabak tabak zeytin yiyorum. acayip çekici bir lezzet oldu benim için zeytin:)))

ayy teşekkürlerrr:) sanada afiye tolsun şimdiden
peynir vezeytin güzel mide basrtırıyor:)

günaydın kız:32::32::33::33::33:larrrrrr
gunaydınnn gusel bırgun olmasını dılıyorumm.:3:
Güneşli ve güzel bir cumartesi gününe günaydınlaaaaaaarrrrrrrrrrr:16:
gunaydınnn canımm :3:
herkesee günaydın:)))
kahvaltı için önerisi olan var mı? ne yesek karar veremedim:)))
gusel bır kahvaltı solee agzına layıkk .. bız esımle yaptıkk bı kus sutu eksıktı :nazar::nazar::1::1:yarasın kuzumaaa:16:
hmm güselmiş...afiyet olsun. ya ben zaten hamileliğim başladığından beri tabak tabak zeytin yiyorum. acayip çekici bir lezzet oldu benim için zeytin:)))

bende tam aksıne hamıle oldugumu ogrendıgımden berı gormek bıle ıstemedıgım tek sey zeytın neden bılmıyorumm ama:1:

günaydınlar keşke güneşli olsaydı yağmurlu bir hava hakim.
Ben yeni üye olduğum için bilgilerimi özelden atamıyorum burdan ulaştırsam bi mahsuru varmi acaba sat 4 aralık yaş 26 ikinci çocuğum şehir bolu cinsiyet kız boy 1.59 kilo 53 beklenen doğum tarihi 8 eylül

ben de boludayım:)
yağmurlu olmasa dışarı çıkacaktım yürüyüşe atatürk parkına

Kızlar limangoda çantalarda indirim var
24 çantalr kargo ile 31 falan oluyor ben hediye çeki kazanmışım 2 sast içinde kullanamlık olandan
21e geldi çanta aldım
eşim beni davet ettşği için o da 10 kazandı

herkesee günaydın:)))
kahvaltı için önerisi olan var mı? ne yesek karar veremedim:)))

taze kendi sıktığım portakal suyu kaşar peynir hem yeşil hem siyah zeytin salatalık ve kakaolu tahin helvası ,muz ben bunları yiyebildim.sütümü içemedim daha demir ilacı kullandığım için.1 saat daha geçsin sütümüde içerim.

kızlar ben artık hiçbir kıyafetimin içine sığamıyorum.bugün eşimle hamilelik almaya gideceğiz.kot salopet düşünüyorum.fiyat olarak nerde uygun olduğunu bilen varmı,birde hamilelik salopetten başka ne önerebilirsiniz.

aaaaa kimse kalmamış.kahvaltı deyince herkes mutfağa kaçtı galiba.dayanamıyorsunuz dimi yiyecek adı duyunca sizi oburlar siziiiiiiii.

Teşekkürler inşallah rabbim onları korusun
Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum ama fikri olan olursa paylaşırsa sevinirim bebek mobilyası aklima takıldı 22 aylık bi kızım var mobilya bebek odası almıştık ona ama o beşiğinde bizim odada kalıyor şimdi ikinci kızım içindemi beşik almam gerek oyun parkı falan veya büyük kızıma mobilyaya uygun baza alıp doğacak olan onun beşiğindemi yatmali
Şimdiden teşekkürler

Teşekkürler inşallah rabbim onları korusun
Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum ama fikri olan olursa paylaşırsa sevinirim bebek mobilyası aklima takıldı 22 aylık bi kızım var mobilya bebek odası almıştık ona ama o beşiğinde bizim odada kalıyor şimdi ikinci kızım içindemi beşik almam gerek oyun parkı falan veya büyük kızıma mobilyaya uygun baza alıp doğacak olan onun beşiğindemi yatmali
Şimdiden teşekkürler

valla bende cok acıktım ama canım hıc bısı ıstemıyo hala ızteyım zaten neyesem bılemedm:44::44:

valla benim canım neler neler istiyor.seninde istesin bebiş yemek bekler annesi.mesela cevizini yedinmi beyin gelişimi için bu dönemden itibaren çok önemli.meyve ye.bademle çilekten sonra dün çağlayı da yedim.yine badem alıyım ekşi ekşi dedim bi baktım çağla da var.

valla benim canım neler neler istiyor.seninde istesin bebiş yemek bekler annesi.mesela cevizini yedinmi beyin gelişimi için bu dönemden itibaren çok önemli.meyve ye.bademle çilekten sonra dün çağlayı da yedim.yine badem alıyım ekşi ekşi dedim bi baktım çağla da var.

ohh yarasın bebişe annesi:nazar::nazar:yok cnm ya suan cnm hıc bısı cekmıo bazen oluyrm bole mıde bulantılrım hala tum gazla devam:(((zorluyorum yemege ama korkyrum mıde bulantım baslıcak dıe işteyım yaa etkılemesın benı dıe:43:

kızlar bakın limango da ne buldum fiyatı 19.90 tl göz atın fikirlerinizi bekliyorum.kutusuda çok şık.

limangoBOX'ta neler var?
Bioderma, ABCDerm Change Intensive - Pişik Sorununu Yatıştırıcı ve Onarıcı Su Bazlı Krem
ABCDerm Change intensive, bebek cildinde oluşmuş pişiklere karşı etkin içeriğiyle, kızarıklık ve tahrişin giderilmesine yardımcı bakım sunar. Kızarıklığı kısa sürede yatıştırır, epidermisi kir ve enzimlerden arındırır. Cildin doğal pH dengesini korur. Yüksek toleranslı ve parfümsüz formüle sahiptir.

Dalin, Antibakteriyel Sıvı Sabun
Özel formülü sayesinde cildi zararlı bakterilerden arındırarak temizler. Bakterilerin sebep olduğu kötü kokuları yok eder. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Lansinoh, Göğüs Ucu Kremi
Lansinoh göğüs ucu kremi emziren annelerin en sık yaşadıkları göğüs ucu ağrısı ve çatlaklarına çözüm bulmak üzere geliştirilmiştir. Emziren annelerin göğüs ucu ağrılarını hızla dindirir. İçeriğinde sadece %100 doğal lanolin bulunur. Hiçbir katkı maddesi, koruyucu madde içermez.

Lansinoh, Süt Saklama Poşetleri
Önceden sterilize edilmiş ve gıda saklamak için güvenli polietilenden üretilmiştir. Medikal ölçüde sterilizasyon güvenliğine sahiptir. Sütün içine hava kaçmasını, dökülmeyi ve sızıntıyı önleyen çift kilit sistemine sahiptir. Destekli tabanı sayesinde buz dolabında dik ya da yatay durabilir. BPA içermez.
Lansinoh, Tek Kullanımlık Göğüs Pedi
Ultra ince ve süper emici yapıya sahiptir. Pedin içindeki özel polimer yapı sütü emerek sızıntıyı ve sütün cilde temasını önler. Kaymayı önleyen özel bantları ile ıslandığında bile şeklini korur.

Palmers, Firming Butter- Şekillendirici Bakım Kremi
Kokao yağı, kolojen, elastin ve shea yağının güçlü kombinasyonu sayesinde vücudunuz sıkılaşır. Bu benzersiz formül, özellikle vücudunuzu yeniden şekillendirmek için tasarlanmış olup, hamilelik sonrası veya kilo kaybından oluşan bozulmayı gidererek vücudunuzun kısa zamanda forma girmesini sağlar. Ginseng ve E vitamini sayesinde yorgun cildi besler , gençleştirir. Kullanımı: Günde iki defa masaj yaparak özellikle göğüs, karın ve bacak bölgesine uygulanır.

Palmers, Massage Cream for Stretch Marks - Cilt Gerilmelerini Önleyen Masaj Kremi
%100 Cocoa butter (kakao yağı) içerikli bu özel krem, cildi sıkılaştırmaya ve aynı zamanda yumuşatmaya yardımcı olur. Özellikle hamilelik boyunca, ciltte oluşan gerilmeyi önler, yumuşaklık ve esneklik sağlar, kuruluğu giderir. Klinik ve dermatolojik testlerden geçmiştir. Kullanım : Sabah-akşam gergin bölgeye dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulanır.

Stopfever, Cooling Patch- Ateş Düşürücü Bant
Türkiye'de bir ilk olan ateş düşürücü bantlar, ateş sorununa kullanımı kolay bir alternatif getiriyor. Yapışkan olduğu için gece boyunca kaymıyor, ilaç içermediği için hiç bir yan etkisi bulunmuyor. Stop Fever - Cool Patch, sekiz saate kadar etkindir. 5.5 ph'ı ile cilde dosttur ve antialerjiktir.

Uni Baby, Yenidoğan Islak Mendil
Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil, doğal pamuk ve saflaştırılmış su içeren nemli bir pamuk mendildir. Doktorlar tarafından yenidoğan cilt temizliğinde önerilen su ve pamuk, pratik kullanım sağlamak amacıyla bir araya getirilmiştir. Bebeğinizin cilt pHı ile uyumludur. Alkol, boya maddesi, kimyasal ajan ve parfüm içermez.
Kargo bedava hakkı 1 ay geçerlidir. Devredilemez. Bir siparişte sadece 1 kargo bedava hakkı kullanılabilir.

Back
X