• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

17 . haftadayım benimde gece ağız burun kuruluğum oluyo mevsimlerle ilgi olabilir
buhar makinası benim evde var kendim için kullanmıyorum ama bebek doğunca çok gerekecek bence kızımda eksikti sonradan aldık.. eğer alırsanız pahalısına gitmeyin çünkü 1-2 saat yatmadan önce çalıştırıp kapatmak yetiyo.. tefalden alacaktım bir çok özelliği için 200 civarına sonraki haftalara bime geldi 35 e bir alıp deneyelim kötü çıkarsa yine pahalı bişey alırız dedik aldık biraz kullandık sonra kaldırdık bebek olmayınca pek ihtiyaç olmuyo olsada 2 saat açık olması evin nemi için yetiyo kapatıyosun..
şimdiden alınıp konulabilir eve ihtiyaç olcak çünkü

kızlar malum bahar geldi botlarımı çıkaracam ama baharlık ayakkabılarım topuklu yürüyemem şimdi.. düz rahat bir ayakkabı bakıyorum ayak numaram 38 ama hamileliğin ilerleyen zamnlarında ayaklarım şişerse diye 39 alsam diyorum bu aralar giyemem bende ikilemde kaldım..
en iyisi yazı botlarla mı çıkarsam ne:1::1:

Geçen hafta cinsiyetini de öğrendik. Kızımız geliyor İnşallah. bu ara kendini göstermeyen kızımız çikolata yiyince fır döndü içerde.:49::52:

kızlar malum bahar geldi botlarımı çıkaracam ama baharlık ayakkabılarım topuklu yürüyemem şimdi.. düz rahat bir ayakkabı bakıyorum ayak numaram 38 ama hamileliğin ilerleyen zamnlarında ayaklarım şişerse diye 39 alsam diyorum bu aralar giyemem bende ikilemde kaldım..

ben kışlık botlarımı çoktaan kaldırdım baharlık bi püsküllü bide coverse botlarım var onlarla idare ediyorum, normalde topuklu giyemiyorum ben yazlık bi kaç tane dolgu topuklu var ama bu yaz onlara hasret kalıcam galiba. Mağazaları bi gez dolaş zevkine göre bişeyler bulabilirsin belki..

Geçen hafta cinsiyetini de öğrendik. Kızımız geliyor İnşallah. bu ara kendini göstermeyen kızımız çikolata yiyince fır döndü içerde.:49::52:

:nazar: hadi hayırlı olsun bakalııım :emir_bebek:

günaydın kızlar..
maşallah cinsiyet öğrenmeyen kalmadı nerdeyse.

ayakkabı sorunu bende de var, yazlıklar ya babet ya topuklu, ikisi de belimi ağrıtıyo şimdi.
yaşlı kadın ayakkabılarından alcam, onların hafif topuğu oluyo rahat ederim:1:
saatlerce ayakta kalınca ayakkabı bi sorun oluyo

oooh ne güzel dedin valla :nazar: gezin tozun anacım :1: , nisan mayıs ayları dedin mi ben coşarım zaten :24:

ole canım gezelımm keskee aynısehırlerde olsak hamıshamıss toplansakta bulussaak :43:

wala korkutmak gıbım olmasında komsumun 1o gunluk bebegı var kız 38 gıyerken doguma gıderken 42 olmadı ayagına :50:

masallahh cnm bızımkıde gostermedı cıkolata yemek lazım demekkı:1:

günaydın kızlar..
maşallah cinsiyet öğrenmeyen kalmadı nerdeyse.

ayakkabı sorunu bende de var, yazlıklar ya babet ya topuklu, ikisi de belimi ağrıtıyo şimdi.
yaşlı kadın ayakkabılarından alcam, onların hafif topuğu oluyo rahat ederim:1:
saatlerce ayakta kalınca ayakkabı bi sorun oluyo

eczanelerde ortopedık dıe satılanlar amaa ayagımız sıgmıcak sonaa neyapcazz onu :31:

buhar makınesıde ablaam ve bıkac bebegı olan arkadasımdan duydumm rutubet yapıomus dogrumu ya bende almak ıstıyorum amam rutubet yapar dıe korkuyorumm :43:

benimde bir kaç tanıdığım kullanıyor memnun olduklarını söylüyorlarrr bilemedim evde bir o kalabalık eksikti diyorum püfs

ben ılk basta nezle olucam dıe önemsemedımm ama ole bısey deıl bu hıc gecmıo gunduzz ıyıyımm sankı geecee yatınca tıkanıyorumm burnumdan nefes almayı ozledım wllaa :31:.. ılık dus yapıyorum acılır dıe banamısınn demıoo .. bole gıderse solucemm burun spreyı verırmı bılmem belkıde ıı gelırr.. agzım acık uyumayıda hıc sevmemm sınek kacıcak :1::1::1::1:

:D hahah çok hoşssun sinek kaçacakkk ay Alalhım ilahii güldürdün:))
hınklaaaaaa belki iyi gelir ben temizleidm fena değilim zaten gündüz sorun yok akşamları sıkıntıllı

ole canım gezelımm keskee aynısehırlerde olsak hamıshamıss toplansakta bulussaak :43:

wala korkutmak gıbım olmasında komsumun 1o gunluk bebegı var kız 38 gıyerken doguma gıderken 42 olmadı ayagına :50:

masallahh cnm bızımkıde gostermedı cıkolata yemek lazım demekkı:1:

güzel olurdu valla :)
benim komşumda 39 du 42 civarı ayakkabı bulamıyordu yanlara doğru genişlemiş ayakları ödemden, bende en çok ondan korkuyorum yaa :18:
ye kız ben doktorun kapısında gizli gizli atıyodum ağzıma etraftaki hamişlerin canı çekmesin diye :)

kızlaaar hava çok güzeel ben bugün uzun bi yürüyüş planlıyorum sonrasında da belki alışverişe çıkarım :)
sizlere de öneririm güzel bir yürüyüş çok iyi geliyor inanın :)

bu arada benim burnumda normalde kemik eğriliği var ama dışarıdan belli olmuyor ben doktora nefes alamıyorum diye gittiğimde öğrenmiştim, şu aralar pek tıkanmam yok esisi gibi devamediyor sadece.

sanırım bendede öyle birşey varrr dr söylemişti eğrilik var bundna önc esıkıntı olmamış olabilir ama hamileikte belki biraz sıkıntı olaiblir diyee bahsettiği şey bumuyduki:(

17 . haftadayım benimde gece ağız burun kuruluğum oluyo mevsimlerle ilgi olabilir
buhar makinası benim evde var kendim için kullanmıyorum ama bebek doğunca çok gerekecek bence kızımda eksikti sonradan aldık.. eğer alırsanız pahalısına gitmeyin çünkü 1-2 saat yatmadan önce çalıştırıp kapatmak yetiyo.. tefalden alacaktım bir çok özelliği için 200 civarına sonraki haftalara bime geldi 35 e bir alıp deneyelim kötü çıkarsa yine pahalı bişey alırız dedik aldık biraz kullandık sonra kaldırdık bebek olmayınca pek ihtiyaç olmuyo olsada 2 saat açık olması evin nemi için yetiyo kapatıyosun..
şimdiden alınıp konulabilir eve ihtiyaç olcak çünkü

hım teşekkürler canım bilgi için eşime söyleidm şimdii dediğin gibi yapsın diyee uygun birşeyler alalım malum masraflı dönemlere giriyoruz:D

Arkadaşlar bu yıl kızlar yılı galiba.Bakıyorum yazılara bir çok arkadaşın bebişi kız.Benim de kızım olacakmış pembeleri hazırlayın dedi doktor.çok mutluyum.Rabbim sağlıklı bir şekilde herkese hayırlı doğum nasip etsin inşallah.

eczanelerde ortopedık dıe satılanlar amaa ayagımız sıgmıcak sonaa neyapcazz onu :31:

ay bahar geldi herkes açıldı saçıldı, millet diyete başladı ben şişiyorum durmadan.
okula da eczaneden ortopedik terlik fln alıp gidersem tam olur artık. :27:
hem rahat hem şık olmalı hem farklı farklı giymeli.
baharda kendimi hafif enerjik hissederim, şimdi hantal hissediyorum ya

sanırım bendede öyle birşey varrr dr söylemişti eğrilik var bundna önc esıkıntı olmamış olabilir ama hamileikte belki biraz sıkıntı olaiblir diyee bahsettiği şey bumuyduki:(

bilemedim kii benim film çekilmişti ordan gördü doktor, ileerde çok rahatsız olursan müdahale yapılabilir demişti bende çok gerek duymadım..

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu yıl kızlar yılı galiba.Bakıyorum yazılara bir çok arkadaşın bebişi kız.Benim de kızım olacakmış pembeleri hazırlayın dedi doktor.çok mutluyum.Rabbim sağlıklı bir şekilde herkese hayırlı doğum nasip etsin inşallah.

:)) eşim diyorki bu sene herkeisn kızı oluyorr okadar çok kişiden duydumki diyor:D
arkasındanda pattt ne dedi beğenirisniz bizim oğlan şanslı olacak:D kız çok olacakkkk

bilemedim kii benim film çekilmişti ordan gördü doktor, ileerde çok rahatsız olursan müdahale yapılabilir demişti bende çok gerek duymadım..

yani şimdiy apılacka birşey yokkk hamile hamile ilça falan filan hiçbirşey olmazz mecbur dayanacağız Allah kolaylık versn hepimize

Back
X