Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canimallah cok uzun aylar birlikte anilarimizi paylasmayi nasip eder ins.ben 4 defa gebelik testi yaptim hepsi hepsi pozitif cikti hic kan testi yaptirmadim carsamba gunu doktor kontrolum var ina hersey yolundadir
Canım Mrb
bende bugün 14:00 da randevu aldım dr, gitcem ama çok korkuyrm inan
bende de acayip bi kasık ağrısı oluyo bazen üst baldırıma kadar vuruyor senin gibi tamam düşük yapıyrm die bende endişeleniyrm
çoğunlukla akşamları başlıyor tabi bu ağrı onun yüzünden çok mutsuz oluyrm bende moralim sıfır oluo
ben buarada geçene temmuzda kalp atışları durduğu için bebeğime veda etmek zorunda kalmıştım
Allah hayırlısıyla buna bana nasip eder inşallah
seninde bebişin hayırlı uğurlu sağlıklı olsunnnnn
inşallah canım doktordan gelir gelmez yaz emi?
senden güzel haberler bekliyorum![]()
2012 Eylul Anneleri hadi bakalim sizleri bekliyoruz
CNM SEN YAZMADAN BEN DEGISTIRMISIM ZATEN HIHIHIHHHHcanım seni yoruyorum ama 25 aralık değil 25 kasım satım
cnmsin sagol guzelim hamis kalirsam en cok seninle beraber ilerleyecegime sevinirim Allahimin izniyleGünaydın canımmmmm
yine topic teki tablo falan mükemmel olmuş vallaaaaa
ellerine sağlık
bu arada senin son 4 günün demiiii
heyecanla bekliyrmmmmmm
güzel haberleriniii
peki canım hemen yazarım
umarım iyi haberlerle gelirmmmmmmm
bende Ağustos annesi olucam 29 ağustos gösterio doğm tarihini ama Ağustos anneleri muhabbeti
baya bi koyultmuş ve bebişleri büyütmüşler
burdan takip edip tecrübelerden yararlanmak benim için daha iii olucakkkk
Günaydın canımmmmm
yine topic teki tablo falan mükemmel olmuş vallaaaaa
ellerine sağlık
bu arada senin son 4 günün demiiii
heyecanla bekliyrmmmmmm
güzel haberleriniii
Tablo çok güzel olmuş gurbet güzeli. En küçük anne benim şimdilik. İnşallah listemiz kalabalıklaşır.
Benim dün biraz sağ kasığımda sancı oldu. Biraz fazla yürüdüm ondan olabilir. Bebeğime birşey oldu diye korktum. Bugün de 4. haftamı tamamlıyorum. İnşallah çarşamba günü bi ultrasona gidicem. Bakalım birşey görebilecekmiyim. Gebelik.org adresinde okuduğuma göre 5. hafta içindeyken keseyi görebilirmişiz.
CNM SEN YAZMADAN BEN DEGISTIRMISIM ZATEN HIHIHIHHHH
cnmsin sagol guzelim hamis kalirsam en cok seninle beraber ilerleyecegime sevinirim Allahimin izniyle
AY guzelim ins yaaa sapsari akintim var yogun bide bel agrisi cekiyorum guzelim sendede oldumu boyle bide bacaklarim agriyor arada kasiklar da batiyor ne dersin birseyler oluyormu iceride
keseyi gormeyemi gideceksin cnm sen bugun ins hayirli haberle gel guzeim bnm
bugunu saymasaak 3 gun kaldi guzelim
aslinda varsa cikar bile ben bekliyiim dimi
ya sabir ins bebegim benledir cnm
selamete cikar Allahimmm
Tablo çok güzel olmuş gurbet güzeli. En küçük anne benim şimdilik. İnşallah listemiz kalabalıklaşır.
Benim dün biraz sağ kasığımda sancı oldu. Biraz fazla yürüdüm ondan olabilir. Bebeğime birşey oldu diye korktum. Bugün de 4. haftamı tamamlıyorum. İnşallah çarşamba günü bi ultrasona gidicem. Bakalım birşey görebilecekmiyim. Gebelik.org adresinde okuduğuma göre 5. hafta içindeyken keseyi görebilirmişiz.
Aminnn canımmm
o zaman şafak 3 hadi bakalımm
YIYENIME AFILLI BIR TICKER ANASI HADI BAKALIM
http://lbdf.lilypie.com/u0CYp1.png