2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Aynen dediğin gibi canım. Yumurtlamadan sonra 10 gün geçecek ki kanda çıksın. O zaman zaten 3,5 haftalık hamilesin çıkacak. Fakat doktorlar o zaman sonucun çok düşük 2 gün sonra testi tekrarla diyorlar. O iki gün sevinemiyorsun bile. İnşallah hamilesindir canım. Diğer arkadaşların da dediği gibi seni bekliyoruz :)

Rabbim bana sabir versinde adet gununde adet olmassam insAllah hemen test yapicam mujde verecem size ins burada hic aptirmadim bn yurt disindayim kan testi o nedenle beklemek zorundayim cnm bekleyelim mevlam neyler neylerse guzel eyler

cnm iki gun var bata istenmeyen misafire yani

evet ya ben idrarda öğrendikten sonra kana gittim özel kliniğe negatif dedi gerizekalılar idrarda çıktı diyorum idrara güvenmeyin diyolar
neyse çıktım hastameye gittim
bu doktor da 2 gün sonra tekrar istedi.
bi doya doya sevinemedim var mı yok mu arada kaldık
en iyisi bat ı bekleyip net cevabı alıp havalar uçmak

cnm ole yaa Allahim hayirlisini versin bekliycem valla bakalimm

24 kasım son adet tarihimdi ve tam 3 gün geçtik,içim kıpır kıpır acabaaa kan testi yaptırsammı?.. normalde adetim zaten gecikmeli olur ama,ne bileyim bu sefer farklı gibiyim:))) bütün güzel haber alan annişleride kocaman öpüyorummm, bu arada 1 yaşında bi kızım var:))

Kan tahlilinde de negatif demek için değer 0-5 arası olmalı. 5 den yüksekse %90 pozitiftir. Senin değerin kaç?

Ayy, hadi inşallah pozitiftir. Bence hiç bekleme kan testi yaptır kesin çıkar. Benim 23. günde düşük de olsa belli olmuştu kanda. 25. günde tekrar yapıp emin oldum.

Kan tahlilinde de negatif demek için değer 0-5 arası olmalı. 5 den yüksekse %90 pozitiftir. Senin değerin kaç?

bende cuma günü kanda baktırdım 5.2ydi buna ne dersin. ve hala adet olmadım eğer varsa gebelik bende bu tpoiciğin bir üyesi olucam

canım değerimi sordum bizde değer çıkmıyo aynı idrar testi gibi çift çizgi çıkıyo dedi aptallar bi de 25 tl mi aldılar :)
en son ki değerim 104,3
hala inanamıyorum

bende cuma günü kanda baktırdım 5.2ydi buna ne dersin. ve hala adet olmadım eğer varsa gebelik bende bu tpoiciğin bir üyesi olucam

Hadi inşallah, tekrar yaptırdın mı? yükseldiğini görmek doktorlar için de olumlu oluyor. Hayırlı olsun gebesiniz lafını duyunca için rahatlar

canım değerimi sordum bizde değer çıkmıyo aynı idrar testi gibi çift çizgi çıkıyo dedi aptallar bi de 25 tl mi aldılar :)
en son ki değerim 104,3
hala inanamıyorum

Tebrik ederim annesi :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. BEn cuma günü ultrasona gidicem. Randevu aldım. Bakalım ne görücez..

Hadi inşallah, tekrar yaptırdın mı? yükseldiğini görmek doktorlar için de olumlu oluyor. Hayırlı olsun gebesiniz lafını duyunca için rahatlar

yok yaptırmadım hala normalde kararlıydım pazartesine kadar yaptırmıcam die ama komşular sölemediğim halde görünce hamile misin sen die sorunca merak ettim baya acaba varmıdır die bi ihtimal yarın yaptırırım diorum ama bakalım hayırlısı. sonucu yazarım inşallah.

Merhabalar sevgili eylül annecikleri uzuun bir aradan sonra kk'ya böyle güzel bir şekilde dönmek nasipmiş

Benim son adet tarihim 21 kasım ve doğum tarihi olarak hesaplamada 27 ağustos gözüküyor ama ağustos anneleri almış başını gitmiş. Hem zaten ağustos hesaplaması sadece internet üzerinden bir şey. Allah inşallah sıkıntısız o günleri görmeyi nasip ederse bakalım asıl doğum ne zamana denk gelecek
Şu anda 5 hafta 2 günlük hamileymişim. O kadar garip ki hala başkasından bahsediyormuşum gibi geliyor Kan tahlili yaptırdım ama yazan değer >1500 sizinkilerden farklı sanırım bende yazan anlamadım da bir şey :26: Haftasonu bildiğimiz bir doktora gidicez ama önceki gün kılcal damar gibi çok ince bir kan geldi. Bebek rahime yerleşirken olabilirmiş yine de doktor tahlil verdi yarın inşallah buradaki hastanede onları yaptırıcam. Böyle bir durum yaşayan oldu mu arkadaşlar?

Bu arada ööyyyllee çok uykum geliyor ki günün 20 saati uyusam doymuyorum

ayy ne çok özlemişim kk'yı çenemin düşüklüğünden belli

Hosgeldin sefa geldin Allahim tamamina erdirdin yerlesme kanamadi adette iki gun once yada adet gunu pembe bir sekilde geluyor kahverengide olabilur az miktarda icini ferah tut sen bu gidisle kalb atisini bile gorursun cnm 6. Haftanin icinde olmus olacaksin yeniden gozun aydin guzelim

canım gözün aydın
Allah analı babalı büyütsünnnn
aminnnn canim allah isteye herkeze nasip etsin ins

Çoook güzel olmus ellerine saglik

Günaydınlarrr...

Bende Eylül annesiyim. Son adet tarihim 27 Kasım.. Yaklaşık 2 yıldır korunmuyorduk ama olmadı ve en son aşılama yaptırdık. Şanslıydık, ilk denemede tuttu :))

Allah hepimize, olmayanşara da bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH..

Hadi hayirli uğurlu olsun annesi. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de hala başkasından bahsediyormuşuz gibi hissediyorum. Yalnız olmadığıma sevindim :) belki ultrasonda görmek işe yarar..

Kizlar birlesmenin uzerinden tam 10. gunde dun gece 21.30 da gayet pembe beyaz akinti ile beraber lekem geldi ins bu yerlesmedir implasyon kanamasidir
3-4 aydir 26 gunde bir oldum galiba bu sefer bebegim gelecek ole umud ediyorum
bekleyip gorucez ins cumaya kadar devam etmesse cuma sabahi test yapip mujdeliycem sizi insALLAH
karnima ince agri girdi igne gibi batmalar oldu gece kramp girdi bacagima bide yatakda dönerken kasiklarim agridi dönemedim
ay insAllah bebegim yoldadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…