2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

valla cnm gttım tatlı bısıler aldım azcık harektlnsn dıe bakalım napcak:))

saolsn cnm baknıyım bende alım artık yavas yavas

bıberon tam buydu cnm saolsn bıde buyuk alırım elbıselerde cok seker yaa bana herkes oglun olcak dıo karnım sıpsıvrı ıyıce kafamı karstryolar ısyernden bırının arkadasına hep kız demısler ultrasonda oleymıs dogmuskı erkek benmde erkek karnı gıbı

oooo kızlar herkez sergilemeye başlamış bakıyorumda, vallah bende bu ayın sonunda bebek odasını alınca herşeyi güzelce bir yerleştirdikten sonra resimleri çekip koyucam......o kadar karışıkki kızımın odası.....aldım aldım koydum öyle.........benimde büyük eşyalar kaldı aslında
bebek odası ve arabası
ıvır zıvırları bitirdim sanırım.....dün birde bunu aldım Tchibodan

oooo kızlar herkez sergilemeye başlamış bakıyorumda, vallah bende bu ayın sonunda bebek odasını alınca herşeyi güzelce bir yerleştirdikten sonra resimleri çekip koyucam......o kadar karışıkki kızımın odası.....aldım aldım koydum öyle.........benimde büyük eşyalar kaldı aslında
bebek odası ve arabası
Eki Görüntüle 443553

bızımde zamn yapmdılr dha guya ocaktaydı zam farklrnı toplu vercklrmıs ızne cıkmadan ıstıcem bende toplu alırsam cok ama cok ısıme yarıcak 4 ay ıdare edr o benı bebısmnde eksıklernı alırım

bebek odası ve arabası
Eki Görüntüle 443554

canım olumsuz şeylerr düşünüp durmaaa pozisyonundan hissedemiyorsundurrrrr. sende sola yat biraz canımmm

yaa ne guzel:) benım oglumun ısmı de yok:))) bebek kalacak ısmı bu gıdısle:)))

canım hepsi birbirinden güzelll maşşallah herşeyi var bebişin Allahım kullandığı görmeyidee nasip etsin inş.
Güzel günlerdeeeeee kullansın bebişin cicilerini.

gule gule gıysın bebısın cnm bende uyku tulumu orucem ızne cıkınca evde bos bos duruken örerım bıtane
canım olumsuz şeylerr düşünüp durmaaa pozisyonundan hissedemiyorsundurrrrr. Sende sola yat biraz canımmm
cnm ayakları sag tarfta durtunce ben tepkı verıo tekmelıo ya yavrum dıyorum nıe durtmeden oynamıon nekdr sukunsun rahatına dondurma bıle yedım ıkı kıpırdadı gerısı yok ıyıce agır bı bebek oldu buya:)))

ay hadii çokkk inş. topluu versinlerde ihtiyacını görsün canımmmmm

güle güleeee kullansın annesii bebişin çok şirin.

nazaaa bakkkkk Allahım bebişim aynı başarıyı doğduktan sonrada bekliyorum de sakin uykusu bol gazsızzz bir bebek olsun

selam tatlı annişler ne var ne yok ...... elifim naber bebeğimmmm

iidir bebem senle bi koyu muhabbette dalamıyom ondan çok sıkıntım var dün yine apar topar çıktım tetanoz aşısı konuşuldu benimde dank etti bugün aşım vardı die koştum aşı olmaya senden naber tekmeler kuvvetlenmiş dahada yukarda dimi bende öle oldu

KUTHAN güzel isim canım anlamı ne acaba

canım hepsi birbirinden güzelll maşşallah herşeyi var bebişin Allahım kullandığı görmeyidee nasip etsin inş.
Güzel günlerdeeeeee kullansın bebişin cicilerini.
amın cnmmmm saolll daha ıyılerı sızlerın olsun ınss
maşallah canım çok büyük iş attın arkaya valla ben ütüsünden üşeniyomda bi başlayamadım aaayyy çok imremdim sana

yoruldumm buhafta cok ama degdı cnm enazındann bundan sonraa kafamm mesgul olmuycak cok pımpırıklıyımm .. ıcımden bı ses eylulde deılde agustosta gelıcek kuzunn dıoo . oyuzden cantamıda hazırlıycam yavas yavas. sımdı hazırlık sırasını sızlere verdım kolay gelee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…