2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

tuvalet eğitimini nasıl hallettiniz bugun 3. gunu hala altına işiyor oda ağlaya ağlaya anne çişim geldi diyor tutuyor da tutuyor ağlıyor oturagına oturmuyor kesınlıkle
Lazimliği müzıklı fln bişey mi?bazı oturaklar cok yüksek sesli müzikli korkmus olabilir.biZim kız ikisinede oturuypr ama kolay olması tabiki

Ben bu haftasonu baslayacagim. Sticker aldik hayvanli. Her tuvalete yapisinda birini tuvaletin duvarina yapistiracak. stickerlari sakladim ortalikta gormesin cok onemli bunlar diye daha da heyecanlandirdim. Cok heyecanli ve motive gorunuyor. Ama benim oglan cok maymun istahli hevesicabuk geciyor. Yapistirmadan sikilabilir. Okula gitmeye de merakli okulda bezle almiyorlar dedigimde cikaralim bezi diyor.

Bir de bu aralar bezini biraz siki bagliyorum rahatsiz etsin biraz diye. Bundan buyuk bez yok artik buyudun diyorum.

Sizce dogru yolda miyim? Ona bellii etmiyorum ama cok stres oldum.

Bazilari gece kaldirin cise diyorbazilari kaldirmayin alisir diyor. Ben aksam 6 dan sonra su gibi seyler vermemeyi dusunuyorum. Gece kaldirmicam ama olur da - simdi bana mucize gibi geliyor - uyanip anne cis diyebilir belki

Bazilari gece kaldirin cise diyorbazilari kaldirmayin alisir diyor. Ben aksam 6 dan sonra su gibi seyler vermemeyi dusunuyorum. Gece kaldirmicam ama olur da - simdi bana mucize gibi geliyor - uyanip anne cis diyebilir belki
benim kızın zaten uyku problemi var saat 00:30 bak hala uyumadı gece kaldırıesam dahada yatmaz kaldırmasam altına yapar.valla bende şaştim gece yatmadan ve sabah kalkınca hemen su içer bide yatmadan 1 saat önce bir bardak süt içiyor.vermesem bile kıyamet kopar yerlere arıyor kendin süt diye

günaydın kızlar hayırlı cumalar

daha önce de yazmıştım doruk 2 yaşını doldurduktan hemen sonra öğrendi. annem hep derdi getir şu lazımlığı salona gözünün önünde dursun, banyoya gitmeyi akıl etmez diye. ben de diyordum ne işi var lazımlığın salonda

getirdik salona koyduk lazımlığı, doruk bezden sıkılmıştı zaten sıcak hava kaşındırıyor diye. ara ara onun söylemesini beklemeden oturttuk. bikaç defa kaçırdığı oldu ama 1 günde öğrendi. 2 gün sonra lazımlığı banyonun kapısının önüne koydum, 2 gün daha geçti banyonun içine koydum biz burda yapıyoruz sende artık burda yap dedim

ama 2 ay kadar gündüz uykuları bezsiz, gece uykuları bezli oldu. sonra gece de bezi çıkarıp 1 kere tuvalete kaldırdım. bir süredir kaldırmıyorum gece gelirse bile kendisi sesleniyor 'anne çok çişim geldi ' diye :))

çok şükür hiç sorunsuz hallettik doruk'la biz bu olayı, inşallah darısı sizin kuzulara ve benim 2. kuzuya

Diyorlar ya onun istedigi zaman olur diye cok dogru amabiz gec kaldik baslak lazim artik cunku eylulde okula basliycak okulda bezsiz olmali

Maşallah pasaya.darisi kardeşineben uyku sorunuyla bogusuyorum hala.1 de fln yattiği zaman şükür ediyorum denemediğim yol kalmadı öğle uykusunu tamamen kaldırdım olmadi.az uyuttum olmadi erken kaldırdım öğle uykusu 1 saat yatırdım yine olmasi deniycek bişey kalmadı ve ben cinnet geçiriyorım

sabah geç mi kalkıyor tuğçecim?

lazımlıgı muzıklı değil kendı begendıgını aldık zaten bugun 6. gunu oldu dun saat 10 kalktı gecelerı ısemıyor altı kuru kalkıyor saat 3 e kadar çişim var diye ağladı yapmadı en sonunda kacırdı her gun aglıyo işemeyecegım dıye kesınlıkle hıc bıseyı kabul etmıyo eşimde aglamasına dayanamayıp bugun bagladı ama gene agladı cısımı yapmıcam dıye cinnet gecırıcem az kaldı 6. gunluk emegımı heba ettı eşim gerçi cok agladı sena da dayanılacak gıbı degıldı enfeksıyon mu oldu acaba doktora gotursem çiş alamıyorum ne yapacagım bılmem

Yok caniim degildir enfeksiyon ates vs..olurdu muhtemelen hazir degildir, tabii birde kardesi bezleniyor
Usteleme bosver kasma kendini bi sure sonra tekrar dene elbet alisicaktir vaktiyle

Mrb uzun zamandır yazmiyor fakat okuyorum...tuvalet eeğitimi benim iiçinde cok sıkıntılı gecti 3gun icinde hallettik simdi gunduz hic problem yok gece babasi kaldiriyor... oncelikle evde bezi sakladım ve bez bitti dedim marketteki kasiyerede beziniz bitti yok degil mi diye sordum yaninda o da onayladi iyice ümidini kestim bezden iki gun boyunca evin her yerine yapti kizmadim olsun dedim birkac kez bezini istedi. Markettici amcanin ne dediğini hatirlaytim yildozlari cok seviyor her tuvalete yaptığında bir yildiz 3 yildizda en cok sevdigi sey olan kinder sut dilimi vereceğim dedim ilk zamanlar asla tuvalete yapmayacak diye cok korktum yalanci cikmamak icinde geride donemedim. 3gunun sonunda 6yildiz aldi yildiz aldikca daha da mutluydu 4.gun sonunda tamamen kurtulduk. Sabir sabir sabir cok umutsuzluğa kapildim agladim hatta ama cok rahatim artik. Birde sadece tuvalete degil banyoya yada lazomliga fark etmez yetrrki bir kere yapsin gerisi geliyor. Herkese kolay gelsin..

Kızlar kötü bir gece geçirdik ecenın atesi 39,2 leri gördü hastaneye götürdüm bgaz enfeksiyınu dediker kendi eoktorumuz tatilde.inşallah doğru tedavi uyguluyoruzdur doktor hemen antibiyotık verdi kan vr idrar fln bakmadı:-(

Buarada esr-esr ikinci kez teyze oldu bu öğlen.öpüyorun taze teyzoşumuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…