- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #7.321
Böbreklerde genişleme var birde kalp kapakçiği yetmezliği:-(.çok ağir değil ama yinede insanın canı sıkılıyorGecmis olsun canim nesi var
ayyy sen eceyi bir görsen çene hiç durmuyor.nerden öğreniyor bilmiyorum bilmediği bişey yok.geçen avm de durduk yere korsan gemisi diye bağirdi .nerden duydun dediğimdede çizgifilm diyorcumamız hayır olsun güzeller
doğdu doğcak derken büyttük kuzuları da be kızlar3 yaşına geliyorlar nerdeyse
konuşması nasıl kuzuların? doruk tam bir gevezebazı kelimeleri düzgün söyleyemiyor daha ama çok tatlı konuşuyor ama hiç durmuyor çenesi
Allah saglik versin tez zamanda duzelir insallahBöbreklerde genişleme var birde kalp kapakçiği yetmezliği:-(.çok ağir değil ama yinede insanın canı sıkılıyor
İnşallah canım.tuvalet konusunuda halletikte buara altına kaçiriyor ve sık yapıyor idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi acaba diyorum?A
Allah saglik versin tez zamanda duzelir insallah
Biz antalyada oldugumuz icin doruk cok su iciyor bazen wc te yetisemiyoruz bile ama sık gitme konusu olmadi enfeksiyon varsa atesten yada idrar yaparkenki huzursuzlugundan anlarsin az az keaik kesik yapar yanma oldugundan dolayi ama icin rahat etsin bir gotur istersen idrar tahlilinde cikar saglik ocagina bile gotursen olur gecmis olsunİnşallah canım.tuvalet konusunuda halletikte buara altına kaçiriyor ve sık yapıyor idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi acaba diyorum?
Benim oglumun adida doruk aynen cok geveze hikaye anlatiyor birvarmis bir yokmus diye sayilar hayvanlar sebzeler vs kitaplari bitirdik simdi ingilizce sarki soyluyoruz tv 1 senedir bakiyor ama kitaplar ve tableti daha cok seviyor resim yapiyoruz kart eslestirme oyunlari cok etkili hafiza icin bu arada sizde 2 . Ye hamilemisinizcumamız hayır olsun güzeller
doğdu doğcak derken büyttük kuzuları da be kızlar3 yaşına geliyorlar nerdeyse
konuşması nasıl kuzuların? doruk tam bir gevezebazı kelimeleri düzgün söyleyemiyor daha ama çok tatlı konuşuyor ama hiç durmuyor çenesi
Ben
Benim oglumun adida doruk aynen cok geveze hikaye anlatiyor birvarmis bir yokmus diye sayilar hayvanlar sebzeler vs kitaplari bitirdik simdi ingilizce sarki soyluyoruz tv 1 senedir bakiyor ama kitaplar ve tableti daha cok seviyor resim yapiyoruz kart eslestirme oyunlari cok etkili hafiza icin bu arada sizde 2 . Ye hamilemisiniz
Aaaa maşallah sana vallahi ben 5 haftalik hamileyim kara kara dusunur oldum sen buyutmussun biLe darisi artik bizeyapboz delisi benim dorişim 30-35 tane yapboz oldu herhalde evde , 8-10 tanesini karıştırıp onları yapıyor hep.
2. bebeğim doğdu 10 aylık oldu bile :)
Aaaa maşallah sana vallahi ben 5 haftalik hamileyim kara kara dusunur oldum sen buyutmussun biLe darisi artik bize
öyle rhatsıLıgı yok ama günde 1 litre içiyordur .gece yatarken baktım 1,5 litrelik şişe alıyorum ona ben azıcık kalmıstı.belkıde cok su içmektendirBiz antalyada oldugumuz icin doruk cok su iciyor bazen wc te yetisemiyoruz bile ama sık gitme konusu olmadi enfeksiyon varsa atesten yada idrar yaparkenki huzursuzlugundan anlarsin az az keaik kesik yapar yanma oldugundan dolayi ama icin rahat etsin bir gotur istersen idrar tahlilinde cikar saglik ocagina bile gotursen olur gecmis olsun
oooo hızlı canım büyüttü ikinci oğlunudaBen
Benim oglumun adida doruk aynen cok geveze hikaye anlatiyor birvarmis bir yokmus diye sayilar hayvanlar sebzeler vs kitaplari bitirdik simdi ingilizce sarki soyluyoruz tv 1 senedir bakiyor ama kitaplar ve tableti daha cok seviyor resim yapiyoruz kart eslestirme oyunlari cok etkili hafiza icin bu arada sizde 2 . Ye hamilemisiniz
Merhaba canım hoşgeldin.eceyi büyütmüşsün maşallahSelam herkese
Büyüdüler valla zaman su gibi akıyor. Hatta bazıları ikincilere bile başlamış. Ben de düşünmeye başladım bakalım kısmet...Merhaba canım hoşgeldin.eceyi büyütmüşsün maşallah
Bende denedim ama olmadı.hazıranda bidaha dniycem bakalım kısmet.çok sevindîm seni gördüğümeBüyüdüler valla zaman su gibi akıyor. Hatta bazıları ikincilere bile başlamış. Ben de düşünmeye başladım bakalım kısmet...
tuğçeçim yeniden dene vazgeçme bizde 20 haftayı devirdik 2.sinde ama stresteyim 2. çocuk ne olucak naıl olacak diye valla 2.çocullular biraz yazsın neler yapıyorlar lohusalık nasıl geçti ekim bebişlerimiz kocaman oldu çiş sorunumuzu hallettik şükür gecede babaıs kaldırıyo yaptırıyo bazen çok sıkışınca gece kendide söylüyo siz neler yapıyosunuzBende denedim ama olmadı.hazıranda bidaha dniycem bakalım kısmet.çok sevindîm seni gördüğüme
15 gün sonra yeni tedaviye başlıyorum.canım karseşimin oglu pazarteai bendeydi birkaç saat ama ece deli etti beni ikisinide bırakıp kaçasım geldi.bebek arabamdan kalksın.benimde uykum geldi.o uyumasın.bu sefer bebek arabasından vazgeçti biberona sardı geldik eve ama nasıl geldik bi ben biliyorum yanituğçeçim yeniden dene vazgeçme bizde 20 haftayı devirdik 2.sinde ama stresteyim 2. çocuk ne olucak naıl olacak diye valla 2.çocullular biraz yazsın neler yapıyorlar lohusalık nasıl geçti ekim bebişlerimiz kocaman oldu çiş sorunumuzu hallettik şükür gecede babaıs kaldırıyo yaptırıyo bazen çok sıkışınca gece kendide söylüyo siz neler yapıyosunuz
içime su serptin15 gün sonra yeni tedaviye başlıyorum.canım karseşimin oglu pazarteai bendeydi birkaç saat ama ece deli etti beni ikisinide bırakıp kaçasım geldi.bebek arabamdan kalksın.benimde uykum geldi.o uyumasın.bu sefer bebek arabasından vazgeçti biberona sardı geldik eve ama nasıl geldik bi ben biliyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?