2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Negatif sonuc almaktan cok hep yanımda olduklarını sandiğim insanlar yanimda değildi ona cok üzüldüm valla kendi kendime piskolojık savas veriyorum vücudum bîr yandan beynım bir yandan zorluyor beni buara:-(

M
merhaba ben de 2012 ekim anasıyım .... tugceserdar senin ikinci oldu mu?
sanki doğumdan sonra tekrar test yapmış ve düşmüş müydü ....
malesef canım sanırım tüplerle ilgili sorun var çünkü buda aynı sekılde değerim yükseldi ama dvamı gelmedi perşembe günğ negatif sonuc aldım yine zaten artık normal yoldan olması mümkün değil eşimde bulasıcı bir virüs var:-( mecbur tedaviyle

Meşhurdur benim düşüklerim zaten töbe yarrabim beni iyi tanıyanlar bunu totomun üstüne oturmayısıma bağlıyor ece doğmadan 1 hafta önce 17.katta cam sildiğim için basta annem olmak üzere herkesten fırca yedim.hiç durmam yerimde geçen haftada mutfak dolabı sildim transferden sora.sanki iş kaçiyor bu sefer yatmaya karar verdim transferden sonra hastaymısım ameliyatlıymısım gibi yatıcam.

Hayırlısı saglikla olur canım bence bende 2012 ekim annesi idim doruktu pasamin adı sut alerjisiyle savasip durmuş tum bu arada oglumun buyuyusu bize zorlu bir dönem olmustu ki suan tam rahata erdik alerjimiz gecti borclari toparliyim dedigimiz anda cekilen kredinin ilk taksiti gelmisken korunmamiza ragmen 5 haftalik hamile oldugumu öğrendim okadar hazir degildimki ilk anda onu aldirmayi bile düşündüm cok üzücü bir durum biliyorum ama ben kabin amiriyim ucmam 12. Haftadan sonra yasak ve borclar var birikim yok allah yardimcim olacak insallah dogurmaktan vazgecmem insallah bebisimin bu suprizinden vazgecmem ne olur akil verin kizlar

Hatırlıyprum seni canım.allah bir kapı açar be canım aldırma vardır bundada bir hayır.onca isteyenler kavusamıyor bebeğine sen bulmuslen vazgme

Hatırlıyprum seni canım.allah bir kapı açar be canım aldırma vardır bundada bir hayır.onca isteyenler kavusamıyor bebeğine sen bulmuslen vazgme
Zaten kiyamadim enteresan ki hemen sulu goz yapti beni oyle diyorum vardir bir hikmeti korunurken olduguna gore bununla telkin ediyorum doruktan once bir kurtajim olmustu kalbi atmadigi icin nasil bir duygu dun gibi aklimda okadar cok arkadasim varki yillardir cocuk sahibi olmaya calisan onlari dusunuyorum bu haksızlık diyr dusunuyorum daha kalp atislari yok 1 hafta sonra sirketime nasil soyluyecegim onu dusunuyorum hadi hayirlisi allahin izniyle guzel kizina bir kardes yakin zamanda insallah

Söylersin canım ne olucak hamile kalmamada jarişamazlar ki.inşallah canım hamilelerin duası kabul olurmus dua et bana inan durumum da yok ama kredi çekip yaptırdık daha ilk kredi bitmeden şimdi bidaha cekicez.

Söylersin canım ne olucak hamile kalmamada jarişamazlar ki.inşallah canım hamilelerin duası kabul olurmus dua et bana inan durumum da yok ama kredi çekip yaptırdık daha ilk kredi bitmeden şimdi bidaha cekicez.
Allahım ellerini boş çevirmesin ama bu sefer olacak hissediyorum dualarim seninle :)

Kutsev üzüntünü paylaşıyor sabır diliyorum

korunmana rağmen o sana tutunduysa sen de bırakma miniğini annesi

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

vhayırlı olsun allah saglıkla sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…