• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Gelinlerini Bekliorumm Muhabbete

kına için salonu tuttuk, nikah olacak ama gün alamadık daha 3 ay kala alınıyormuş, balayı için rezervasyon yaptık antalya side, dönüşte konyaya uğramayı düşünüyoruz, gelinlik kafamda şekillenmeye başladı bi model beğendim üzerinde değişiklikler yapmayı planlıyorum daha güzelini görüp vazgeçmezsem tabi şimdilik bu kadar

Hiç çekemem o yorgunluğun üstüne sabah 5de kalkamam :53: iyiki vazgeçmişim

kına için salonu tuttuk, nikah olacak ama gün alamadık daha 3 ay kala alınıyormuş, balayı için rezervasyon yaptık antalya side, dönüşte konyaya uğramayı düşünüyoruz, gelinlik kafamda şekillenmeye başladı bi model beğendim üzerinde değişiklikler yapmayı planlıyorum daha güzelini görüp vazgeçmezsem tabi şimdilik bu kadar

antalya nasıl olur ki soğuk olmaz mı siz nereye gidiyorsunuz ne kadar tuttu

kızlar balayı için yer bakmaya başladık ama deniz olan bi yerden ziyade daha farklı yeni şeyler göreblcğmz byer istyoruz nereyi öneririsiniz?

kızlar balayı için yer bakmaya başladık ama deniz olan bi yerden ziyade daha farklı yeni şeyler göreblcğmz byer istyoruz nereyi öneririsiniz?

dinlenmekten öte gezmek istiyorsanız tura katılabilirsiniz o ayda kapadokya turu olabilir, pamukkale olabilir ama eminim tur yorucu olacaktır. kendiniz gezmek istesenizde ne kadar verimli olur bilemem.

Son düzenleme:
gelinlik bakıyorum internetten şimdilik. vizelerden sonra istanbula gidicez ama zayıflamaya başladım gelinligi ne zaman alıyım karar veremedim daha... eşyaları aldık taksitlendirdik ödemeye başladık ufaktan. evide dügüne 1 kala falan tutarız canım

ev evet anca 1 ay kala mobilyada ev olunca tabi gelinliği ben 4 veya 3 ay kala düşünüyorum

abant düşünüyorum ben

abant düşünüyorum ben[/QUOTE]

cnm bende abanta bakmıştım çok hoşuma gitti hemde gebzede oturcğmz için çok uzak biyer istemiyoruz abant mesafe olarakta çok iyi geldi petro club abant diye biyeri inceledim fiyatlar 70 e kadar düşüyo.

Selam kizlaaar:)
Dün kinaligimi ve bindallimi aldim.. Ikisinide cok icime sinerek ve begenerek aldim:)
Gelinligime daha zaman var.. Hic fikrim yok karar veremiyorum....:(

Back