Chicco Jolie Ana Kucağı - e-bebek.com
bu anakucagını kardesım hedıye olarak aldı ama hıc kullanıslı değil tavsıye etmyorum değiştireceğim ben
Aranizda bebegi gobek fitigi olan varmi anneler
Bebegi uzun ve gur sacli olan varmi kizlar. Benim bebegimin saclari oyle boynundan omuzlsrina dogru dokuluyor ve banyo sonrasi kurutmak cok zor sabirla siliyorum kupkuru olcak illa.. Kolayi varmi. Kurutma mk.kullanan varmi dusuk isida yuzune uflemicek sekilde kullansam mi.
Canım aslında bişey yapmana gerek yok.büyük oğlumda da oluyodu gözünde kıl.dr hiç dokunma,onu rahatsız etmez göz kendi atar onu demişti.endişelenmene gerek yok yani...
arkadaşlar bebek arabası alıcam,memnun olduğunuz marka ve modeli yazar mısınız? kraft çinde üretiliyomuş onun için vazgeçtim,chicco olabilir ama hangi modeli?
chiccoda çinde üretılıyor
Canım bide olmadı ama benim bildiğim göbek fıtığı normaldir olabilir bebeklerde. Birşey yapmak gerekmiyor kendi kendine geçiyor diye okumuştum hatta. Tabi siz yine dr.a danışın olmadı.
chicco italyada üretiliyomuş. kraft ta made in p.r.c yazıyo
valla hıc sormadım fıyatını cumartesı gunu soylerım yaptırdıktan sonra sızeBen 3 de cuma yaptiricam insallah kotu olmaz,rota asisi ne kadarmis canim ogrendinmi???
Bizimkinde de kirmizilik yok ama yuzu dokununca sertve puturlucuma soracagimdr a
Aaaa evet hatirlatma,gercek gibiydi,yasadigimyer ve zamanla eszamanli kotuydu,karanlikta yalniz uyuma derim...
canım benım kızım bu yasadıgın olayı 3 kere yasadı hatta morardı.bızde gunlerce hastaneye gıttıl reflu oldugunu soyledıler.mamasını pırınc suyuyla yapmamı onerdı doktorumuz ve ıse yaradı o gunden berı kusmuyor bıle kızım.Sagol arkadasim insallah gecmis bitmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?