2012 Ekim bebekleri büyüyor

Chicco Jolie Ana Kucağı - e-bebek.com

bu anakucagını kardesım hedıye olarak aldı ama hıc kullanıslı değil tavsıye etmyorum değiştireceğim ben

Canım başka birşey alacaksan ben kendi kullandığımı herkese tavsiye ediyorum. Eğer otomatik sallanma özelliği istiyorsan benimkinde yok maalesef. Yalnız onun dışında çok kullanışlı. Casaul Activity Rocker Anakucağı Pembe GittiGidiyor'da 65239856 Farklı renkleri de var. Mavi - krem - gri falan...

Bebegi uzun ve gur sacli olan varmi kizlar. Benim bebegimin saclari oyle boynundan omuzlsrina dogru dokuluyor ve banyo sonrasi kurutmak cok zor sabirla siliyorum kupkuru olcak illa.. Kolayi varmi. Kurutma mk.kullanan varmi dusuk isida yuzune uflemicek sekilde kullansam mi.

arkadaşlar bebek arabası alıcam,memnun olduğunuz marka ve modeli yazar mısınız? kraft çinde üretiliyomuş onun için vazgeçtim,chicco olabilir ama hangi modeli?

En cok radyasyon kurutma makinesindeymis bide benim bi arkadasim kuruttu cocugun kafadi konak oldu zor temizledi derileri

Canım aslında bişey yapmana gerek yok.büyük oğlumda da oluyodu gözünde kıl.dr hiç dokunma,onu rahatsız etmez göz kendi atar onu demişti.endişelenmene gerek yok yani...

merhaba canım benimkinde de var dr kendi atar dedi cok rahatsız olsa ağlardı dedi

Canım bide olmadı ama benim bildiğim göbek fıtığı normaldir olabilir bebeklerde. Birşey yapmak gerekmiyor kendi kendine geçiyor diye okumuştum hatta. Tabi siz yine dr.a danışın olmadı.

Sagol canim 2 ayri dr.a gosterdim normal dediler 6 ay yada 2 seneye toplar dediler

benım kızımda 2.720 dogdu 1 haftalıkken gıttıgımızde 2,700 50 cm di 2 haftalıkken gıttıgımızde 3,150 53 cm di 1 aylıkken gıttıgımızde 4 kılo 56 cm şimdi 48 gunluk kıyafetle 4.800 gelıyor

valla hıc sormadım fıyatını cumartesı gunu soylerım yaptırdıktan sonra sıze

Kizlar oglum isirik oldu demistim meger alerji olmus
Protein olsun diye yumurta yemistim ondan oldu galiba yumurtayi kestim 2 gundur bugun biraz kurudu gibi umarim cabuk iyilesir ilac kullanmak istemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…