artist benım oglum oldu gobegı dısarı cıktı :1: senın kı nasıl oladu ?doktora gosterdın mı ?[/QUOTE .!.:Gosterdim canim hemde 2 iyi dr.a yapcak birsey yok gazdan olur 2seneye toplar diyorlar sarabilirsin dediler bozuk para koyup sar diyen oldu faydasini goren olmus.cok kotu oldu kizimin gobegi cok korktum cani acir diye ama acimazmis sen bisey yapiyomusun
Gosterdim canim hemde 2 iyi dr.a yapcak birsey yok gazdan olur 2seneye toplar diyorlar sarabilirsin dediler bozuk para koyup sar diyen oldu faydasini goren olmus.cok kotu oldu kizimin gobegi cok korktum cani acir diye ama acimazmis sen bisey yapiyomusun
Bende varim kiz beni atlamaallahtan k.validen annen yakinda agirlasinca gebeligin yardim ederler bende yapcam 2.bebisi
Kizlar hastaneden simdi geldik cook yiprandim kizim agiz dolusu kustu gozleri kaydi kusarken kendinden gecti allah kimselere yasatmasin dedim tamam yani allahim sen koru yavrularimizi. Neyseki simdi iyi iyi dedi doktor ama bu gece uyku yok bana.
Kizlar hastaneden simdi geldik cook yiprandim kizim agiz dolusu kustu gozleri kaydi kusarken kendinden gecti allah kimselere yasatmasin dedim tamam yani allahim sen koru yavrularimizi. Neyseki simdi iyi iyi dedi doktor ama bu gece uyku yok bana.[/QUOTE
Canim cok gecmis olsun,Allah a sukur biseyi yokmus,reflu mu acaba???]
Ben 3 de cuma yaptiricam insallah kotu olmaz,rota asisi ne kadarmis canim ogrendinmi???ben hepsını bırarada yaptırmadım zaten kucuk agır olur dıye doktorumda haklısın dedı sadece 2 bacaktan yaptı gecen hafta pazartesı.bugunde koldan olan verem asısı oldu cumartesı gunude rotavırus var.bakalım ona nasıl tepkı verıcek bızım cnavar.
Bizimkinde de kirmizilik yok ama yuzu dokununca sertve puturlucuma soracagimdr aKizlar yardim lutfen....
Oglumun butun yuzu boynu ensesi kulaklari kafasinin heryeri isirik oldu pitir pitir dokununca ,kipkirmizi
Ne yapabilirim gittikce artiyo ve sertlesiyo
Aaaa evet hatirlatma,gercek gibiydi,yasadigimyer ve zamanla eszamanli kotuydu,karanlikta yalniz uyuma derim...lohusa döneminde kötü rüya gören oldu mu? ben dün berbat bi tecrübe edindim. ödüm koptu resmen.
hımm bız burda takılıyoruz burası daha ıyı.neyse herkes gıttı eskılerden bı ben kaldım herhalde.belkı bırkac kısı daha
Gecmis olsun canim insallah tekrar olmaz.bende kizimi 1haftadir yanimda yatiriyorum oksururken kusuyor yataginda yatsa duyamam yan yatmayida pek sevmiyor korkuyorum allahim korusun kuzucuklarimizi
Kizlar hastaneden simdi geldik cook yiprandim kizim agiz dolusu kustu gozleri kaydi kusarken kendinden gecti allah kimselere yasatmasin dedim tamam yani allahim sen koru yavrularimizi. Neyseki simdi iyi iyi dedi doktor ama bu gece uyku yok bana.[/QUOTE
Canim cok gecmis olsun,Allah a sukur biseyi yokmus,reflu mu acaba???]
Cok sagol arkadasim bakma nob.dr pekte ilgilenmedi tepkilerine bakti cigerlerini dinledi bir kez olmasi normal ancak tekrar ederse idrar yolu enf. Vs..vs.. Olabilir simdilik iyi gorunuyor dedi.bende netten arastirdim dedigin gibi refluyu buldum. İnsallh tekrarlamaz.
Cok sagol arkadasim bakma nob.dr pekte ilgilenmedi tepkilerine bakti cigerlerini dinledi bir kez olmasi normal ancak tekrar ederse idrar yolu enf. Vs..vs.. Olabilir simdilik iyi gorunuyor dedi.bende netten arastirdim dedigin gibi refluyu buldum. İnsallh tekrarlamaz.
çok gecmiş olsun cnm
çok gecmiş olsun cnm
Sagol arkadasim insallah gecmis bitmistir
çok gecmiş olsun cnm
Sagol arkadasim insallah gecmis bitmistir
çok gecmiş olsun cnm
Sagol arkadasim insallah gecmis bitmistir.
çok gecmiş olsun cnm
Akilli telefon kafayi yedi yada biseyi 40kere soylersen olur mantigiylami hareket ediyor acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?