2012 Ekim bebekleri büyüyor

yok canım bır sey yapmıyorum doktorda gayet normal bır sey yapma dedı,kendı toparlasın beklıyecem..cevremde de cok goruyorum o yuzden endıse etmedım,sende etme..

Bende varim kiz beni atlama allahtan k.validen annen yakinda agirlasinca gebeligin yardim ederler bende yapcam 2.bebisi

kusura bakma senı atlamısım canım.aman yardım etmesın onlar ben evımde hallederım ıkı bebısımlede basa cıkabılırım.onlar herseye karısıyolar onlar yuzunden pıskolojım bozuldu.ayrıca hamılelıgım cok rahattı benım.ben agırlasmadım bıle cunku hıc kılo almadım.hamılelıgın basında 7 kg verdım 6 kg gerı aldım bu kadar

Kız asude yakaladım senı yıne.nbr?buarada topık acılmıs kac kg verdınız dogumdan sonra dıye ben hepsını verdım sekerler.

selam kızlar nasılsınız bizde 2aylık olduk çok şükür ama gazımız gittikçe artıyo tek tek ilaç deniyoruz bugnde neobaby die bişey aldık bakalım sab bifiform herbix nurse harveys kullandık ii gelmedi bakalım neobaby ii gelicekmi çok merak ediyorum günde 2defa anason veya rezene veriyorum yok banamısın demio(((

Kizlar hastaneden simdi geldik cook yiprandim kizim agiz dolusu kustu gozleri kaydi kusarken kendinden gecti allah kimselere yasatmasin dedim tamam yani allahim sen koru yavrularimizi. Neyseki simdi iyi iyi dedi doktor ama bu gece uyku yok bana.

Kizlar hastaneden simdi geldik cook yiprandim kizim agiz dolusu kustu gozleri kaydi kusarken kendinden gecti allah kimselere yasatmasin dedim tamam yani allahim sen koru yavrularimizi. Neyseki simdi iyi iyi dedi doktor ama bu gece uyku yok bana.

Gecmis olsun canim insallah tekrar olmaz.bende kizimi 1haftadir yanimda yatiriyorum oksururken kusuyor yataginda yatsa duyamam yan yatmayida pek sevmiyor korkuyorum allahim korusun kuzucuklarimizi

Ben 3 de cuma yaptiricam insallah kotu olmaz,rota asisi ne kadarmis canim ogrendinmi???

Kizlar yardim lutfen....
Oglumun butun yuzu boynu ensesi kulaklari kafasinin heryeri isirik oldu pitir pitir dokununca ,kipkirmizi
Ne yapabilirim gittikce artiyo ve sertlesiyo
Bizimkinde de kirmizilik yok ama yuzu dokununca sertve puturlucuma soracagimdr a

lohusa döneminde kötü rüya gören oldu mu? ben dün berbat bi tecrübe edindim. ödüm koptu resmen.
Aaaa evet hatirlatma,gercek gibiydi,yasadigimyer ve zamanla eszamanli kotuydu,karanlikta yalniz uyuma derim...

bugün 56. günüm kızlar kanamam bitmedi, dün dr ma gittim içerde kan pıhtısı kalmıs 2.5 cm.ilaç werdi düşürmem için onu.ama düşmesse kürtaj dedi sinirlerim cok bopzuk duaedin gecsın ilaçla

coyote nerelerdesın cicm,malum sıte de toplandık kulaklarını cınlatıyoruz ,senın hesabın yok ama belkım olur

Gecmis olsun canim insallah tekrar olmaz.bende kizimi 1haftadir yanimda yatiriyorum oksururken kusuyor yataginda yatsa duyamam yan yatmayida pek sevmiyor korkuyorum allahim korusun kuzucuklarimizi

İnsallh canim ya ben cok telasliyim cok panigim kafamda neler kurdum o an. Sizede gecmis olsun bu kuzulardan cektigimiz nedir boyle baslarinda nobet tutsak anca icimiz rahat ediyor allah canlarini sag etsinde raziyiz tabii... Mide kapaklari tam olusmadigindan sk kusuyorlarmis kuzular. Bebeklerin kusmasida beni ayri bi panik yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…