2012 Ekim Anneleri

başınız sağolsun canım..kendini çok üzmemeye çalış,sütün bile etkilenir..hatırladığım kadarıyla kayınvaliden yatağa bağlıydı,değil mi??
canım altına muhakkak destek yapacaksın,baya derin çünkü,bir de oturuyor gibi oluyor neredeyse..ya bir yastik yada katlanmış kalın battaniye falan lazım..
amaaaaaan salla gitsin insanları.densiz densiz konuşur onlar...millet 500 gr doğuruyor o bile yaşıyor.. hem normal bebek kilosu 2.500 ile 4000 arası..seninki de bu rakamdan çoooook uzak değil.allahın izniyle hiçbirşey olmayacak...artık karnında beklemesinini bir anlamı kalmamış,çünkü beslenme yok..sen onu dışarıda öyle bir beslersin ki,hemen kapatır arayı..
canım çok geçmiş olsun korkma inşallah sağ sağlim kavuşacaksın yavruna
dualarımız seninle
lara aynı gün doğuruyoruz
Serum takildi nst de sancim cikti,kanama devam,doktorumu bekliyorum cok korkuyorum kizlarcok.lutfen kizimla benim icin dua edin,ben suyum geldi sandimyatakta uyurken,meger kanmis,korkuyorum!

canım kan deyip te korktuğun şey nişan denilen şeydir zaten,korkmana gerek yok.tüm hamileler bunu bekliyor .dualarım seninle,evladını sağ salim kucağına al,belki de almışsındır bile...

kızlar ya ben yarın doğum yapıcam ya,bebeğimin çıkışını falan düşünüyorum,işte getirip yanağıma dayadıklarını hayal ediyorum,sonraki hayalimde ise cepten size mesaj atmak var...kocam duymasın

Son düzenleme:

cihazdan cihaza fark edermi bilmiyorum ama benim doktorum + - 275 gr oynar en fazla bu ölçüm dedi , bakalım minnoşum doğunca görücez ama o kadarda farklı olmamalı die düşünüyorum :26:

camako nerelerdesin şekerim. şu doğum tablosuna bi el at:))))) oğluşumla benide ekle....biz garip kaldık burda:)))))

Yaa biz niye yokuz ki,bizi de ekleyin((

Cimeka kiz doguruyomusun sende,ekimi bekleyemedik:)))

Saturn canim saglikla bebisini almissindir insallah kucagina...

cihazdan cihaza fark edermi bilmiyorum ama benim doktorum + - 275 gr oynar en fazla bu ölçüm dedi , bakalım minnoşum doğunca görücez ama o kadarda farklı olmamalı die düşünüyorum :26:

canım o + - olayı kilo arttıkça artıyor.benim de 3 kiloların başında -+ 250 gibi bişey vardı.dünkü ölçümde 4200 ve +- 550 çıktı..

gunaydın kızlar

ıkı gundur pek gıremıyorum gecmısede bakamadım.karnım ıyıce asagıya ındı benım kaburgalarım cok acıyor sankı ezılmıs gıbı zaten cok baskı yapıyodu gobusum kaburgama sımdı cok acıyor elımı bıle degdıremıyorum. ufak caplı bı grıpde ggecırıyorum buguun daha ıyıyım butun bunlar yetmıyor gıbı bırde esımle cok fena tartısdık dun cok sıtreslıydım esım aılesını karsısına almak ıstemedıgı ıcın dogumuma gelısını erteledı ve kesın olarak dun bana gelemıyorum dedı bıde bana senı ve cocuklarımı onemsıyorum dıyor cok kırıldım cok uzuldum neler soledım ama faydasız bosu bosuna turkıyeye gelmıs oldum keske evımde kalsaydım pısman etdı benı herseye bu halımde cok uzdu benı cok.....

Yaa biz niye yokuz ki,bizi de ekleyin((

Cimeka kiz doguruyomusun sende,ekimi bekleyemedik:)))

Saturn canim saglikla bebisini almissindir insallah kucagina...

valla şaka maka doğuruyorum sanırsam bekleyemedik..doktorum istersen haftaya bekleyelim dedi ama korktum hafta sonu sancı su nişan bilmem ne durumlarından...bir de doğuracağım ilçe başka bi ilçe,ondan da korktum,gerçi arası 40 km falan ama olsun...

GÜNAYDINNNLAR OLSUNN.

doktora gitmek için uyandım ama benim doktorum bu gün hastanede yokmuş:44:
29 eylül milli piyango çekilişi için bilet aldım inşallah ikramiye bana çıkar da doktor teyzemizde doğum yaparım sabah duam budur

kötü bir durum olmuş , bir an önce düzelirsiniz umarım

günaydınnn

coyote ve azra ikinizede çook geçmiş olsun sağlıkla bebişleriniz kucağınızda evinize çıkın inşallahhh

cimeka evet canım haklısın , ben bellonadan almıştım uyku seti , küçücük kare bi yastığıda var , onu denedim cuk oturdu :)) yapıcaz artık bişeyler , öyle çukur çukur olmaz zaten bu arada bebek şekerleri gelmedi , geçen çarşamba vermiştim siparişi , bugün 8 gün , aradık akşam ama daha kargoya bile vermemiş bekliyoruz bakalım , bebek doğmadan gelse bari

güle güle kullnamak nasip olsun...

ben de o gün bugün derken erteledim,şeker yaptıramadım.yaşadığım yerde de yapan yok..sanırım benim iş yattı. ya da mevlüt yaparsam onda dağıtırım..

kızlarrrrrrrr bir bebeğimizzzz dahaaa olduuu kedersiz arkadaşımız dün suyu gelmesiyle birliktee hastaneyee gitti ve gece normal dogumlaa bebeğiini kucagına aldı bir ekim bebeği daha eylül bebeği olduuuuuu

kızlarrrrrrrr bir bebeğimizzzz dahaaa olduuu kedersiz arkadaşımız dün suyu gelmesiyle birliktee hastaneyee gitti ve gece normal dogumlaa bebeğiini kucagına aldı bir ekim bebeği daha eylül bebeği olduuuuuu

güle güle büyüsün.. ilk normal doğum sanırım topiğin...

canım öncelikle artık doğumun çok yaklaşmış hayırlı olsun :)) ayrıca gribe dikkat et bol bol c vitamini al.. eşin konusuna da gelince ben eminim ki o da senin yanında olmak istiyordur ama sonuna kadar haklısın.. sadece şu dönemlerde onu da kendini de üzmemek adına kavga değil de ajitasyon yaparak bunun belki üstesinden gelebilirsin.. benim genellikle tek silahım budur :)) sonra zaten sen bu durumu onun burnundan fitil fitil getirirsin.. uzaktayken tartışmak sadece senin ve bebişinin sinirini bozar boş ver (tabi boş ver demek kolay ama) sen gerçekten şuan sadece bebeğinle ilgilen ileride yan yana olduğunuzda bunların acısını çıkaracak kırk tane yöntem var :)) buna benzer şeyler bende yaşadım ilk hamileliğimde hatta ben boşanmaya bile kalktım çok zorlandım ama olan bana ve bebişime oldu eşimin ailesinden kimse etkilenmedi bu durumdan sadece bebeğim dünyaya gelmekten vazgeçti.. şimdi ikinciye hamileyim ve artık öğrendim artık bu gibi durumlarda genelde susuyorum ama sonraaaaaaaaa :))

canım sakın panık olma o gelen kan nişandır belkı ...dualarımız senınle bebişin senı özlemış belkı gelmek istiyor hem kocaman oldu o artık doğabılır annesi ...bugun nst ye bağlanmak ıcın bende hastaneye gelecem uğrayacam yanına canım..Allaha emante olun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…