Kız İsteme 2012' de sözlenicek olanlar buda bizim topiğimiz olsun :)

hoşgeldin aramızaaaa
inşallah herşey istediğiniz gibi gider
hayırlı olsun şimdiden

hoşgeldin aramızaaaa
inşallah herşey istediğiniz gibi gider
hayırlı olsun şimdiden

çok teşekkür ederim

bu arada sözdemi nişandamı alışveriş yapılır kızlar bu konuda yardım eder misiniz? ve ayrıyla eğer sözde ve nişanda kim kime ne alır?

çok teşekkür ederim

bu arada sözdemi nişandamı alışveriş yapılır kızlar bu konuda yardım eder misiniz? ve ayrıyla eğer sözde ve nişanda kim kime ne alır?

valla benim bildiğim,söz-nişan ayrı ayrı olursa eğer...sözde kimse birbirine bişey almıyo, aksini uygulayanlarda var ama biliyorum, heralde iki tarafın düşüncesine kalmış bişey. onda da elbise ayakkabı çamaşır alınıyo.

nişanda ise kız çocuğu, çocuk kızı giydiriyo.
damada nişan bohçası için pijama takımı, çamaşır takımı, terlik-çorap, traş kutusu ve traş makinesi konuluyo. nişanda giysin diye takım elbise alınıyo, ayakkabı, cüzdan kemer vs

geline bohçası için gecelik takımı, terlik, makyaj kutusu, çamaşır, çorap alınıyo. nişan elbisesi ayakkabı-çantası bide.

iki kayınvalide de ekstradan nevresim takımı koyuyomuş yeni öğrendim...

bazıları karşılıklı bütün aile bireylerine yapıyo. abisi ablası yengesi vs vs vs ama masrafı baya fazla oluyo o zaman... adetlerle ilgili, herkesin ki farklı neticede...

anladım canım teşekkür ederim verdiğin cevaplar için, şu alışveriş olayı nedense beni çok sıkıntıya sokuyor:44:. babamdan bir destek görmeyecğim için herşeyi kendi çabalarımla yapacağımdan dolayı biraz kasıyorum kendimi

hiç kasma, ben bu saydıklarımı 210 tl ye aldım bitti. takım elbise kısmında nolur bilmiyorum ama hiç o kadar dert edicek bi durum yok... hele ki istanbuldaysan hiç durma eminönüne git, aklına basit olur vs şeyler gelebilir ama başka mağazalarda aynı mala daha fazla verirsin... haa hiç mi çıkamıyosun içinden azı karar dersin kesene yeteni alırsın tatlım

yardımların için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

bende varım kızlar 2012 ocakta erkek arkadaşım askerden geliyo gelince istemeye gelicekler biz 7 yıldır çıkıyoruz artık nişanlanalım ama demi :))

bende varım kızlar 2012 ocakta erkek arkadaşım askerden geliyo gelince istemeye gelicekler biz 7 yıldır çıkıyoruz artık nişanlanalım ama demi :))

gel gel sende gel canım oooh amma bereketli olucak 2012 bissürü gelin oldu şimdiden hazırlıklarınız ne alemde

gel gel sende gel canım oooh amma bereketli olucak 2012 bissürü gelin oldu şimdiden hazırlıklarınız ne alemde

:)) canım valla öyle söz nişan için hiç bi hazırlığım yok olur gider herhalde ne yapacağımı da bilmiyorum ama bi yol gösteren olur herhalde ama beyaz eşyalarımı aldım yatak örtüsüdür uyku setidir yorgandır aklına gelecek hertürlü benim göremediğim şeyleri de annem alıyo yapıoo :)))evlilik için 1 -1.5 senemiz var tamamlanır inş.zamanla

cidosh, konuya yazdığın mesaj mailime düştü ama kk da sayfada göremedim :96:

ocak ayında olacak benim hareket bereket o zaman koyarım fotoğraf

valla burda takılmaya devam et herkes bişeyler söylüyo birbirine yardımcı oluyo
amaaaan sen asıl büyük parçaları geçmişsin ki beyaz eşya vs geriye kalan gıldırgıcık valla. varmış da epey herşeyini rahatça hazırlamaya da vaktin var süper hadi bakalım

hadi bakalımm canım inşallah eşya bi şekilde olur da Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah umarım evleneceğimiz kişiyle ömür boyu mutlu oluruz.(Aminnn)

canım ben baktım teknosaya 100 küsür tl den 50 tl ye inmiş, indirim yapmışlar
ne güzel canım, söz ve düğün arası uzamıcak, ben de öyle olmasını çok isterdim, ama malesef şartlar el vermiyo :97:
çok teşekkür ederim

canım biz sözde sadece sevgilime bohça yapıcaz, onlar da sadece bana yapıcaklar.
söz bohçasına alıncaklar: pijama-gecelik takımı, iç çamaşırı, çorap, gömlek, cüzdan, kemer,traş seti,parfüm seti,makyaj seti vs.. bi de biz sevgilimin söz kıyafetini alıcaz, onlar da benimkini..
nişanda sevgilime, annesine babasına abisine ve abisinin eşine sanırım bohça yapılcak.. onda da sevgilime aynı sözdeki gibi şeyler alıncak extra günlük kıyafet,saat,terlik,seccade,tesbih,kuran konulcak
annesine de yine günlük kıyafet,seccade, baş örtü vs konulcak. (annesi açık ama adettenmiş )
ailenin diğer fertlerine de aynı şekilde. irmz deki gibi nevresim var mıdır bilmiyorum bizim evlerimizin arasında 20 dk lık mesafe var, direk söz olmıcak, önce 1-2 kez gidip gelincek,tanışma olucak. sevgilim diyo ki, annesi benim annemle konuşup adetleriniz neler, ne istiyosunuz diye sorucakmış. ben söliyemem ki şunu istiyorum diye işte o zaman tam olarak bohçalara nelerin alıncakları belli olucak :97:

hehe =) bence de canım, artık zamanı
biz de 6 yıldır çıkıyoruz, 7. yıldönümümüzde sözlenicez inş

Büroda ki arkadaşlar yavuz bingöl ün bu sene de kaldım bekar parçasını dinlete dinlete bıktırdılar bende karar verdim 2012 şubat ta sözleniyorum:))hiç hesapta yokken ..işte nasip kısmet:) :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…