konuyu görür görmez girdimbizde normalde bu sene eylül ekim gibi düşünüyorduk ama sağlık problemleri yüzünden seneye kaldı. sanırım mart nisan gibi düşünüyoruz ve en geç eylül gibi evlenmeyi planlıyoruz (tabi planlar uyarsa:18:)
hakkımızda herşeyin hayırlısını versin allah
hoşgeldin aramızaaaa
inşallah herşey istediğiniz gibi gider
hayırlı olsun şimdiden
çok teşekkür ederim
bu arada sözdemi nişandamı alışveriş yapılır kızlar bu konuda yardım eder misiniz? ve ayrıyla eğer sözde ve nişanda kim kime ne alır?
anladım canım teşekkür ederim verdiğin cevaplar için, şu alışveriş olayı nedense beni çok sıkıntıya sokuyor:44:. babamdan bir destek görmeyecğim için herşeyi kendi çabalarımla yapacağımdan dolayı biraz kasıyorum kendimi
hiç kasma, ben bu saydıklarımı 210 tl ye aldım bitti. takım elbise kısmında nolur bilmiyorum ama hiç o kadar dert edicek bi durum yok... hele ki istanbuldaysan hiç durma eminönüne git, aklına basit olur vs şeyler gelebilir ama başka mağazalarda aynı mala daha fazla verirsin... haa hiç mi çıkamıyosun içinden azı karar dersin kesene yeteni alırsın tatlım
yardımların için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
bende varım kızlar 2012 ocakta erkek arkadaşım askerden geliyo gelince istemeye gelicekler biz 7 yıldır çıkıyoruz artık nişanlanalım ama demi :))
gel gel sende gel canım oooh amma bereketli olucak 2012 bissürü gelin oldu şimdidenhazırlıklarınız ne alemde
:)) canım valla öyle söz nişan için hiç bi hazırlığım yok olur gider herhalde ne yapacağımı da bilmiyorum ama bi yol gösteren olur herhalde ama beyaz eşyalarımı aldım yatak örtüsüdür uyku setidir yorgandır aklına gelecek hertürlü benim göremediğim şeyleri de annem alıyo yapıoo :)))evlilik için 1 -1.5 senemiz var tamamlanır inş.zamanla
valla burda takılmaya devam et herkes bişeyler söylüyo birbirine yardımcı oluyo
amaaaan sen asıl büyük parçaları geçmişsin ki beyaz eşya vsgeriye kalan gıldırgıcık valla. varmış da epey herşeyini rahatça hazırlamaya da vaktin var süper hadi bakalım
canım ben baktım teknosaya 100 küsür tl den 50 tl ye inmiş, indirim yapmışlare yani 3 yıl sonrasına kimbilir neler çıkar fakat şöyle bişey de var, gecelikler takımlar falan aman aman değişmiyo, hepsinin tek bi çigzisi var klasik gibi bişey yani... amaaan boşver alınmış alınmıştır koy kenara dursun değişe değişe giyersin
benimde aklıma teknosa geldi bakiim biraz araştırıyımda bulurum heralde bişilerr
ne güzel canım, söz ve düğün arası uzamıcak, ben de öyle olmasını çok isterdim, ama malesef şartlar el vermiyo :97:konuyu görür görmez girdimbizde normalde bu sene eylül ekim gibi düşünüyorduk ama sağlık problemleri yüzünden seneye kaldı. sanırım mart nisan gibi düşünüyoruz ve en geç eylül gibi evlenmeyi planlıyoruz (tabi planlar uyarsa:18:)
hakkımızda herşeyin hayırlısını versin allah
canım biz sözde sadece sevgilime bohça yapıcaz, onlar da sadece bana yapıcaklar.çok teşekkür ederim
bu arada sözdemi nişandamı alışveriş yapılır kızlar bu konuda yardım eder misiniz? ve ayrıyla eğer sözde ve nişanda kim kime ne alır?
bende varım kızlar 2012 ocakta erkek arkadaşım askerden geliyo gelince istemeye gelicekler biz 7 yıldır çıkıyoruz artık nişanlanalım ama demi :))
2012 çok bereketli geçecek:)
hadi bakalımm canım inşallah eşya bi şekilde olur da allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah umarım evleneceğimiz kişiyle ömür boyu mutlu oluruz.(aminnn)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?