Kız İsteme 2012' de sözlenicek olanlar buda bizim topiğimiz olsun :)

ya kızlar düşün düşün ne yapcam karar veremiyorum.istemeye gelcekler geldikleri zaman nişanı evde mi yapalım dışarda bi yer mi ayarlayalım ailemden kalabalık bi çağır diğerini çağırma ayıp olur diye düşünüyorum bulamadım ya

hayırlı olsun canım :) aynı sorunu bende yaşadım, ve düğün yapmayacağımız için nişanı düğün gibi yapalım dedik... Eğer düğünün olacaksa ve nişanlılık dönemini hiç uzatmayacaksanız nişan telaşına girme bütün masrafını düğüne yaparsın. isteme akşamını da aile arasında yaparsın, ya da sadece ailelerin büyükleri gelir, yeğen faslına girmezsin. Hatta herkes dağıldıktan sonra gençler toplaşıp dışarı çıkarsınız ve nişanınızı öyle kutlarsınız :)

2011 de nasip olmadı 2012'nin ilk ayında olur inşallah bir kez daha gelicekler allahımın izniyle umarım bu sefer tatlıya bağlanır herşey :) :)

7 Ocak 2012 de sözleniyorum, daha hiç bişey hazır değil, elbisem nasıl olur söz nasıl olur neler yapılır fransızım valla (

Arkadaşlar, beni de bir heyecan sardı sormayın, martın başında isteme son haftası nişan ve haziran düğün...
İsteme evde aile arasında olacak, nişan dışarıda nezih bir mekanda 50 kişilik bir organizasyonla yemekli olacak, düğünde haziranda.
Sizlere tavsiyem eğer nişanı evde yapmak istemiyorsanız, çok yakınlarınız ile dışarıda yemekle birlikte kutlayabilirsiniz. Yok benim tercihim ev diyor iseniz o zamanda evinize göre kişi sayısı belirleyip, ortam uygun ise açık büfe yapabilirsiniz. Genelde tanıdıklarımız böyle yaptılar ve çok sıcak bir ortam oldu hem isteyen istediği kadar alıp yerine oturup yiyor.
Dışarıda ki organizasyonlarda kimlerin çağırılacağı sorun olabilir. mesela ben arkadaşlarımı çağıramıyorum sayı fazlalığından böyle durumlarda aile arasında demek kurtuluş oluyor:) Eğer aileniz çoooook kalabalık ise biraz sıkıntı olabilir, o zaman şehir dışındakileri eleyebilirsiniz, ama maddi durumunuz elveriyor ise düğün vari organizasyonlarda hoş oluyor.
Ama benim gibi nişanlılık süreci kısa olanlar için minik konseptler uygun olacaktır.
Şimdiden hepimize bol şans ve mutluluklar...

Benide bir heyecan sardı sormayın bu ay sonu yada ocakta istemeye gelicekler ne yapcağımı hiç bilmiyorum elbise işi falan off heyecandan beynim tüm zamanlarımı bu konuya yorarak geçiriyor ... :)

sevgilim askerden ocakda geliyor. gelince hemen istemeye gelecekler 10 yıldır bir beraberliğimiz var cok heycanlıyım kızlar nasıl olcak nasıl yapcaz nisan nerde yapılacak ne giycem of ne zormus yahu düşünüp duruyorum hemen gelsin o gün artık

Hayırlı olsun kızlarrr :)
2012 de benimde sözüm olacak. Sevgilimin okulu mayısta bitecek ve o sıralarda söz yapmayı düşünüyoruz.
İsteme olayı sözden bir kaç gün önce mi olur. Ya da seevgilim subat tatiline geldiğinde isteme olsa mayısta da söz olsa olur mu ?

ayy benimde ocakta geliyor askerden ve hemen istemeye gelecekler heyecan basıyorrnisan nasıl olcak evde mi yapsak ne giycemm.........vss:44:

Öncelikle Merhaba Kızlar :112:

2 gün önce sevgilim ailemle tanıştı.Akşamında da ailem ne zaman gelsin konusu açıldı kendi aramızda

Bu arada yurtdışında yaşıyorum ve sevgilim Faslı.Türk değil

Adetleri nedir ne değildir,bu işe nasıl başlayacağız her konuyu konuştuk bugün başbaşa

Kesin tarih belli değil ama 2012 yaz aylarında geliriz istemeye dedi

Ama ben 2012 kasım aralık gibi istiyorum.Çünkü daha yaşım küçük

Ama bakalım zaman ne gösterecek :97:

Hayırlı uğurlu olsun inşallah:)
Kaç yaşındasın ki:)

Evet küçükmüş:) biraz daha beklemen mantıklı olur en azından kendinden ve ondan emin olana kadar:)

Ayyy sanırım benimde aranıza katılma vaktim geldi kızlar 5 yıldır süren bi ilişkim var. Babam hariç hemen herkes sevgilimin ailesiyle tanıştı. Babamda biliyor ama anneme dahi konusunu açtırmıyordu. Kızını vermeye henüz hazır değil sanırım :) Sevgilimde Nisanda askere gidicek, gitmeden önce illaki adı koyulsun istiyor. Bizimkiler daha erken biraz daha biraz daha diye diye kaldım arada... Neyseki annem sonunda babamı köşeye sıkıştırmış. İyi madem ne zaman istiyolarsa gelsinler demiş ( Bende hala şaşkınım doğrusu ) Net bi tarih belirlenmesede Şubat sonu Mart başı gibi gelmeyi düşünüyorlar. Beni şimdiden bi heyecan sardı. Yok ne giyicem, nasıl ağırlıyıcam diye... Neyseki sizin yorumlarınız büyük yardımcım olucak düşüncesindeyim. Bakalım aramızdan ilk kim bu zorlu ( ama bio kadarda güzel ) günü atlatıcak :)

görür görmez daldım içeri bu hafta benmde sevgilimin ailesi bize tanışmaya gelecekler.. öyle bi haldeyim ki ben bile şaşıyorum kendime.. günler yaklaştıkça bi huysuzluk çöktü üstüme.. stresten yemek yiyemiyorum.. aslında hiç takmıyordum şimdiye kadar herşeyi akışına bırakmıştım ama kesinleşince işler değişti.. ne yapacamı nasıl davranacağımı şaşırır oldum..

nişan ve sözü bi arada düşünüyoruz biz.. ramazandan sonra da düğün.. tabi stresten ölmezde yaşarsam

benimde 3yıllık bir birlikteliğim var ve bende haziran 23te (inşallah) sözlüler kervanına katılıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…