ben de buraya yazmıştım daha önce yarı yıl tatili diye beklerken bu ay içinde olacak isteme-söz galiba. napıcaam hiç bilmiyorumm. kafam çok karışık. daha ne giyeceğimi bile bilmiyorum. oof off:44:
eyvah, alarm alarm alarm...
salonda mı olcak evde mi? ona göre bişiler bulman lazım, ev olursa işin daha kolay ama salonda olursa :44::44:
yok canım evde evde. isteme söz bi arada olcak. ailesi antalyadaydı gelme işini erkene almışlar. nolucak hiç bilmiyorum. daha aileme bile söyleyemedim. çok ani oldu yaa
aynı memlekete gelin gidiyoruzbenimde aynı senin gibi olucak iksi bir arada ertesi gün de nişan yapıcaz hatta...
ben söz için bu gri elbise giymeyi düşünüyorum tabi biraz daha usturuplu olcak, hani ev ortamı neticede çok abartamazsın. önce renk ve uzun mu kısa mı giymek istiyosun ona karar ver sonra önüne bi şekilde çıkıyo
ailene de hemen söyle onları da şok eder bence bu haber anca atlatırlar
Eki Görüntüle 286309
ayy canımm bak iyice heycan yaptım:) bizim aileler filan tanışıyolar yani aslında tanıdık bi aile. ama işte bizim nişan olmıcak. düğün de çok sonra yani. biz böyle sözlü beklicez çok uzun bi süre. zaten bu yüzden ben söz yüzüğü istemiyorum. nişan yüzüğü takılsın istiyorum. elbise düşünüyorum ben de hafif diz üstü. en yakın zamanda bi çarşıya çıkıp bakmam lazım. annemlere de herşey bi netleşsin diye söyleyemiyorum aslında. ama bir iki güne söylicem kurtuluş yok:) zaten ailesi bugün akşam geliyo ankaraya. onlar bi konuşsun önce kendi arasında sonra da ben söleyim aileme. zor işmiş bunlar yaa stres oldum iyice.
birbirlerini tanıyolarsa süper.. hakkaten zor işler valla. Allah yardımcımız olsun... inşallah yolunda gider herşey. foto.larını bekliyorum
Merhaba kızlar
Benim sevgilim askerde, kısmetse 23 ocak ta gelecek, şubatta isteme+söz bir arada yapalım diyoruz..
Ama ne giyicem hala bilmiyorum.. Ben tombulum Düz kalem etek falan giyemem, bi de babam biraz kıskanç mini bişeyler de giyemem.. Pantolon olmaz dimi sözde? yardım edin kızlar
Uzun elbise giyebilirsin bence :)
Selam kızlar! :79:
ya bu sitede ne günlerim geçti,asker yolu bile bekledim.Şimdi hiç ummadığım birisiyle evlilik hazırlığı içindeyim.Kısmet işte
Bizde isteme,söz bir arada düşünüyoruz Mangodan bu elbiseyi beğendim.
Ne dersiniz çok mu sade olur?
Eki Görüntüle 291322 Eki Görüntüle 291323
Doğru diyosun aslında uzun elbise bakayım.. ayak bileğime kadar olursa kısa görünmem hem.. :)
Ben çok beğendim gayet şık ve zarif..
Umarım gönlünce geçer, boş şans
Teşekkür ederim canım inşallah herşey istediğimiz gibi olur
Elbise cok guzel ama az uzun olsaydi daha iyi olurdu bence sende daha rahat edersin sana simdiden mutluklar diliyorum canim Allah mutlu mesut etsiN!
Selam kızlar! :79:
ya bu sitede ne günlerim geçti,asker yolu bile bekledim.Şimdi hiç ummadığım birisiyle evlilik hazırlığı içindeyim.Kısmet işte
Bizde isteme,söz bir arada düşünüyoruz Mangodan bu elbiseyi beğendim.
Ne dersiniz çok mu sade olur?
Eki Görüntüle 291322 Eki Görüntüle 291323
isteme-söz birarada olcaksa zaten sade olman gerekir
bence hoş bir seçim olmuş ustruplu bir elbise... ama vaktin varsa bakmaya devam et baska seylerde bulabilirsin
ozellikle roman a bak... fevkalede elbiseler var boyle gunler için
Doğru diyosun aslında uzun elbise bakayım.. ayak bileğime kadar olursa kısa görünmem hem.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?