Kız İsteme 2012' de sözlenicek olanlar buda bizim topiğimiz olsun :)

Yaaa bide bu sırada para biriktirmek var.... :26: Çok hevesli oluo insan, herşeye gönlü düşüo.. Şimdiden stress yaptım kendime ama tabi tatlı stresler bunlar :)) Herşey gönlümüzce olsun inşallahh

evet yarı tatil ayy ne güzel demi yaa..paylaşalım neler olduğunu senin ki benden önce yol gösterirsin artık

evet yarı tatil ayy ne güzel demi yaa..paylaşalım neler olduğunu senin ki benden önce yol gösterirsin artık

hem de çok güzell :))

benim söz-nişan hemen okulların kapandığı hafta olucak işte 20 sine denk geliyo oda..

yol gösteririm göstermem mi, şimdiden kendimi hazırlamaya planlara uymaya çalışıyorum. tek istediğim olup bittikten sonra "ya ben ne yaşadım, hiçbişey anlamadım" dememek... bakalım...

Dün anneleri tanıştırdık ilk adımımızı attıkk o kadar güzeldi kiii bu kadar anlaşacaklarını tahmin etmemiştik. Annemle sevgilimin annesi kanka oldular böyle bişe yokk Tabi biz de sevgili sevgilimlen mutluuktan dört köşe oldukk ne güzel şeylermiş meğerr

oooh maşşşşallah zaten bence anneler anlaştıktan sonra gerisi çok kolay çünkü böyle durumlarda ortamı hep kadınlar idare ediyo

kızlar biz de kesin tarihi koyduk, hayırlısı olur inşallah
ilk önce annelerimizi tanıştırmayı düşünüyoruz
ayy ne heyecanlı süreçler yaa, seneye olmasına rağmen daha bu geceden heyecan bastı

hayırlı olsuuuun, aaah o heyecan zaten insanı yiyip bitiriyo ya, ama çooook güzel ve eğlenceli olduğu için tadını çıkart her anını dolu dolu bilinçli yaşa inşalllah :))

bu arada 2012 yılı gittikçe gelin dolmaya başladı gençler

bu mesajda anlatacaklarım biraz fazla kızlar, sıkılabilirsin amma uzun yazmış diye ama içim içime sığmıyo artıkın mazur görüceksiniz

KONU 1 :

cumartesi günü eminönündeydik, göya alyanslarımızı alıcaktık kapalıçarşıdan ama resmi tatil olduğunu unutup gidince elimiz böğrümüzde kaldı
sonra dedik ki bari bohçamı yapalım... Gezdiiiik gezdiik gezdik, Fiyat fikri edindikten sonra Damat bohçasını yaptığımız dükkana gittik. Bi önceki alışverişten hatırladığı için Zevkle yapıcam senin bohçanı dedi kız ve en fazla 45 dakka da çıktık.seveceğim parçaları gösterdi ve tereddüt etmeden de aldık çıktık. . Gecelik takımı, çamaşır takımı, aklet-külot aldık (daha ne kaldı demi ).. ben aslında hiç sandık istemiyodum ama tammm tarzıma uygun bulunca dedim sandıksız kız çeyizi mi olurmuş dimi ... bu faslı 350 liraya kapattık. ordan çıktık bi kundurudan tüylü terliğimi aldık 50 lira bayıldım ama doğru düzgün bişey aldım, topuğu dahil komple saten ve terliğin üst kısmı komple yoğun tüylü, öyle bi parça kondurulmuş tüy değil yani... birazcıkta yüksek topuklu... benim bohçam 400 e kapanmış oldu böylece.. AMA herşeyi almadım, biraz da Kayınvalideme kalsın bi kaç parça, hevesi varsa mani olmayalım diye yarım bohça yaptık. ev terliğini, tuvalet takımını ona bıraktık, daha ne istiyosa da koyabilir diye kapıyıda açık bıraktık ki gönlüne göre yapsın oda... valla bayram çocuğu gibiydim evde durup durup baktım hepsine, fotoğraflarınıda çektim. en kısa sürede buyrun cicilerime 3 isimli topik açıp yayınlıcam ordan görürsünüz ve insallah beğenirsiniz

KONU 2:

dün istanbuldan kalkıp antalyaya kayınvalideme gittik, süpriz yaptık ona :)

muhteşem bi deneyimdi, gözümün içine baktılar, hiçbişeye dokundurmadılar, ne mutfağa soktular ne bişeye yardım etmeme izin verdiler (kayınvalidem ve eltim)...

hiç kaynanalık yapıcak bi anne değil, tabi şimdiden belli olmaz içine girene kadar ama ilk intiba bu şekilde, eltim o kadar objektif bakıyo ki olaylara konulara, iyiyse iyi kötüyse kötü, "şu huyuna dikkat et, bak böyle düşünmez asla" gibi hep ipucu verdi bana

en son vedalaşırken dedim heralde kemiklerimi kırıcak sarılırken durup durup öptü gene gel kızım, söyle ailene burasıda senin evin artık bende annenim çıkın gelin fırsat buldukça diye diye uğurladı... bide yanımıza 2 tane 5 litrelik zeytin koymuş

ya süperdi süper. hiç öyle çekingenlik yada tavırlı davranma olmadı, sanki senelerdir o evdeyim ben. çok kastım giderken acaip stres yaptım ama resmen ailece aldılar bütün gerginliğimi hemde hiç farkettirmeden...

günübirlik gittik ama tadı damağımızda kaldı hiçbişey anlamadık artık evlenince rahat rahat gidicez hayırlısıyla

yeni gelin olmak nee kkkkaa güzel bi duyguymuş yaa

Son düzenleme:
oooh maşşşşallah zaten bence anneler anlaştıktan sonra gerisi çok kolay çünkü böyle durumlarda ortamı hep kadınlar idare ediyo

Tabi yaa :)) Neyse ki her şey istediğimiz gibiydi, senin ziyaretini de okudum maşallahhh ne güzel karşılamışlar seni öyleee Allah bozmasın inşallahh

anlattıkların çokk heyecan verici.
inş.devamıda hep böle güzel olur.

Tabi yaa :)) Neyse ki her şey istediğimiz gibiydi, senin ziyaretini de okudum maşallahhh ne güzel karşılamışlar seni öyleee Allah bozmasın inşallahh

çok şükür, en önemlisi istediğin güzellikle olsun hep :)

amin canım Allah herkes için en güzelini nasip etsin

bende 2012, şubat ta isteme ve söz olacak..
daha 2 bucuk ay var olmasina ragmen simdiden kafamda planlar kuruyorum..
en kararsiz oldugum konuda ne giyecegim...
cok tatLi heyecanlar bunlar.. Allah herkese tattirir insallah.. gerci ben biraz erken basladim
galiba bu heyecana:)))

Sevdiceğim 2012 ağustosta vatani görevini bitirmiş olacak bizde düşünüyoruz bakalımm..
Hayırlısıyla ağustos sonu adım atacağız

hiç de erken değil canım gayet normal heyecanlanmasan bi sorun var demektir zati..
benim ağustosta belli oldu ramazan ayında, ekime kadar elbisemi anca bulabildim tam 2 ay dolu dolu o yüzden şimdiden başla bakınmaya. anca...
hayırlı olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…