- Konu Sahibi Melegimbenim
-
hufff ben eylül gibi yapmaktan yanayım ramazan çıksın aradan diye ama nişanlım temmuzun ilk haftası istiyor..6-7-8 temmuz karar veremedik henüz..bir de düğün için yer bakmaya başladık ama her yer daha şimdiden dolmuş..biz erken ayağa kalktık sanıyordum ama bizden hızlılar da varmış..
insallah canim , sevindim:) gel 2012 geeeeel :))Merhaba arkadaşlar. Benimde 2012 yaz sonlarına doğru nikah ve düğünüm olacak inş.
selaaaam kizlaaar benimde nikahim eylül 2012 de olacak....
sizce nikahta illa beyaz bir elbisemi tercih edilmeli? bence degisik renklerde olabilir, ne diyorsunuz?
yani ila beyaz olacak diye birsey yok:) hayiliri canimNikah tarihim daha tam belli degil.. 22 eylül olabilir.. Dügünüm 6 ekim de olacak..
Bende begenmiyorum beyaz.. Zaten dügünde insallah beyazlar icinde olacaz:))
Krem rengide olabilir .. Illa beyaz olmasi gerekmiyor bence...
Allah kısmet ederse 23 haziranda gündüz nikahımız var aksam da düğünümüz..düğün yerine de rezervasyon yaptırdık ama henüz kesinleşmedi pazar günü görücez inşallah..
Allah'ım aylardır mekanlara bakıyorum inşallah bu sefer anlaşırız..
ayrıca kızlar bakırköy belediyesinde nikah defteri ne zaman açılıyor bilgisi olan var mı?
2012 eylülde nikahım ve düğünüm inş :) ama nikahı salonda istiyorum bi daha ayrı nikah salonu olamsın uğraşmim
Canım öncelikle hayırlı olsun benimde 2012 eylül de düğünüm :) biz 2 ayrı şehirlerdeyiz ben istanbul nişanlım bursa oyüzden nikah burda düğün bursada olucak 2 sindede gelinlik gynmek istyrm çnkü istanbulda çevrem var ama yorucu olucak bnm için cuma kına ,cmrtesi nikah pazar düğün die düşündük ama gelenlerin çok zor olur gece dönmesi diye hala kararsızızne yapsak fikri olan varmı ? nişanlm cmrtesi günü hem nikah hemde akşam düğün olsn diyo oda çok yorucu olur yetştiremem diye korkuyorum
hayirlisi canim insallah gönlünüze göre bulursunuz biyer:)
Canım öncelikle hayırlı olsun benimde 2012 eylül de düğünüm :) biz 2 ayrı şehirlerdeyiz ben istanbul nişanlım bursa oyüzden nikah burda düğün bursada olucak 2 sindede gelinlik gynmek istyrm çnkü istanbulda çevrem var ama yorucu olucak bnm için cuma kına ,cmrtesi nikah pazar düğün die düşündük ama gelenlerin çok zor olur gece dönmesi diye hala kararsızızne yapsak fikri olan varmı ? nişanlm cmrtesi günü hem nikah hemde akşam düğün olsn diyo oda çok yorucu olur yetştiremem diye korkuyorum
Allah kısmet ederse 23 haziranda gündüz nikahımız var aksam da düğünümüz..düğün yerine de rezervasyon yaptırdık ama henüz kesinleşmedi pazar günü görücez inşallah..
Allah'ım aylardır mekanlara bakıyorum inşallah bu sefer anlaşırız..
ayrıca kızlar bakırköy belediyesinde nikah defteri ne zaman açılıyor bilgisi olan var mı?[/QUOT
canım benm nişanlım düğünde nikah istemiyor. ama bende nikah masasına gelinlik le oturmak istiyorum :) o yüzden senn dediğin gibi bişi düşündüm. ama nasıl yetişir nasıl olur bilemedim. o günü nasıl organize ettin yardımcı olurmusun bana ?
Merhaba ben bu forumda yeniyim.. Hepimize hayırlı olsun nikah tarihlerimiz..
Bizde nişanlımla tarihe karar verdik aramızda.. 8 eylül 2012
Yalnız aklıma takılan birey var.. Ben Bursa'dayım nişanlım İstanbul'da.. Nikahımız İstanbul'da olacak..
Nikah için istediğimiz belediyeyi seçemiyor muyuz?
Mutlaka birimizin ikamet ettiği yer mi olmak zorunda ?
Mesela nişanlım Maltepede illa oradaki nikah dairesinde mi evlenmek zorundayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?