- Konu Sahibi Melegimbenim
-
oyyy canim cok sevindim:) bende bilmiyorum ne giyecegimee cok kararsizim, beyaz pek sevmiyorum nikahta klasik oluyor diye elbise giymeyi düsünüyorum ama henüz bilemiyorum nasil birsey giysem diye veya ne renkte olsun diye.. crem renk giyerim sanirim:)) canim ben cok heyecanliyim ya daha kac ay var ama yinede :)) hazirliklar nasil gidiyor canim?? dügün nezaman??kızlarr bnmde nisanda nikahım olcak ben beyaz bi elbise diorum ama hawa daha çok ısınmamış oluo bi fikir alabilirmiyim:))
benımkıde allah nasıp ederse 30 hazıran 2012 de benımkı dugunde olacagı ıcın sanırım ne gıycem derdım yok... gelınlık
Allah Nasip ederse nikah'ım 14 şubat ne giycem henüz kesinleşmiş bir fikir yok ama beyaz bir elbise ve yandan beyaz tül aksesuar istiyorum saçıma:)
2012 de olucak hayırlısıyla ama ramazan dolayısıyla temmuzda mı olur agustosta mı bılmıyorum henüz..
Benim nikahım da nisan da olacak .ikimiz de devlet memuru olduğumuz için nikah önce düğün sonra olack.Ben takım elbise giyeceğimçünkü emniyet müdürü rütbeliler vs. de gelecek
evet canım ikimizde polis..hep hayalimde ben beyaz bir elbise giymeyi düşünmüştüm nikahım da .takım elbise çok çekici gelmiyor açıkçası. evlenelim de o gün çuval giymeye razıyım ya
bayramin mübarek olsun canim:) olsun saglik olsun:) dedigin gibi önemli olan evleniyorsunuz ya kavusuyorsunuz, allah herkeze nasip etsin insallah :)
benımde 2012 hazıran yada temmuz bakalım hayırlısı olsun herkese inşallah :)) herkesin düğününün kusursuz olmasını diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?