Nikah 2012 'de nikahlari kıyılacak arkadaşlar buraya =)

Melegimbenim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
170
0
0
- Yurtdışı
kizlarrrrrrrrrr allah nasip ederse 2012 eylül ekimde nikahim olacak insallah

sizin nezaman olacak,ne giymeyi düsünüyorsunuzz paylasalim bizde burada toplanalim =)

kızlarr bnmde nisanda nikahım olcak ben beyaz bi elbise diorum ama hawa daha çok ısınmamış oluo bi fikir alabilirmiyim:))

benımkıde allah nasıp ederse 30 hazıran 2012 de benımkı dugunde olacagı ıcın sanırım ne gıycem derdım yok... gelınlık

kızlarr bnmde nisanda nikahım olcak ben beyaz bi elbise diorum ama hawa daha çok ısınmamış oluo bi fikir alabilirmiyim:))
oyyy canim cok sevindim:) bende bilmiyorum ne giyecegimee cok kararsizim, beyaz pek sevmiyorum nikahta klasik oluyor diye elbise giymeyi düsünüyorum ama henüz bilemiyorum nasil birsey giysem diye veya ne renkte olsun diye.. crem renk giyerim sanirim:)) canim ben cok heyecanliyim ya daha kac ay var ama yinede :)) hazirliklar nasil gidiyor canim?? dügün nezaman??
benımkıde allah nasıp ederse 30 hazıran 2012 de benımkı dugunde olacagı ıcın sanırım ne gıycem derdım yok... gelınlık

evet canim senin isin kolay :))) hayrlisi olsun cok sevindim canim allahin izniyle hemencecik gecer insallah zaman :) hazirliklar nasil gidiyor???

kizlar bu arada türkiyedenmisinizz? :)

Son düzenleme:
Allah Nasip ederse nikah'ım 14 şubat ne giycem henüz kesinleşmiş bir fikir yok ama beyaz bir elbise ve yandan beyaz tül aksesuar istiyorum saçıma :)

2012 de olucak hayırlısıyla ama ramazan dolayısıyla temmuzda mı olur agustosta mı bılmıyorum henüz..

Allah Nasip ederse nikah'ım 14 şubat ne giycem henüz kesinleşmiş bir fikir yok ama beyaz bir elbise ve yandan beyaz tül aksesuar istiyorum saçıma :)

2012 de olucak hayırlısıyla ama ramazan dolayısıyla temmuzda mı olur agustosta mı bılmıyorum henüz..

hayirli olsun simdiden cok sevindim :) allahim herkeze nasip etsin böyle güzel mutlu günleri.. benimde nikahim allahin izniyle eylül ekimde olacak hayirlisiyla insallah
kiyafet konusunda bende cok kararsizim nikahta beyaz giyinmekten pek hoslanmiyorum o yüzden sanirim crem renkte bir elbise alirim hani tam beyaz olmasin diye :)

2012 eylülde nikahım ve düğünüm inş :) ama nikahı salonda istiyorum bi daha ayrı nikah salonu olamsın uğraşmim

Benim nikahım da nisan da olacak .ikimiz de devlet memuru olduğumuz için nikah önce düğün sonra olack.Ben takım elbise giyeceğim çünkü emniyet müdürü rütbeliler vs. de gelecek

Benim nikahım da nisan da olacak .ikimiz de devlet memuru olduğumuz için nikah önce düğün sonra olack.Ben takım elbise giyeceğim çünkü emniyet müdürü rütbeliler vs. de gelecek

hımm polismisinz resmi takımmı giyeceksn normal takım eelbisemi..aman nikah bu ama nikahta etek ceketli bişylr giyilr zaten ..

evet canım ikimizde polis.. hep hayalimde ben beyaz bir elbise giymeyi düşünmüştüm nikahım da .takım elbise çok çekici gelmiyor açıkçası. evlenelim de o gün çuval giymeye razıyım ya

evet canım ikimizde polis.. hep hayalimde ben beyaz bir elbise giymeyi düşünmüştüm nikahım da .takım elbise çok çekici gelmiyor açıkçası. evlenelim de o gün çuval giymeye razıyım ya

bayramin mübarek olsun canim:) olsun saglik olsun:) dedigin gibi önemli olan evleniyorsunuz ya kavusuyorsunuz, allah herkeze nasip etsin insallah :)

bayramin mübarek olsun canim:) olsun saglik olsun:) dedigin gibi önemli olan evleniyorsunuz ya kavusuyorsunuz, allah herkeze nasip etsin insallah :)

Sağol bebişim benimmm senin de bayramın mübarek olsun:)DArısı bekleyenlerin başına inşallah :):)

Kızlae benimde Allah tan akslik çıkmazsa haziran gibi nikahım olacak. Ben kırık beyaz kolsuz bir elbise giyeceğim.

Arkası da hafif açık olacak.

hufff ben eylül gibi yapmaktan yanayım ramazan çıksın aradan diye ama nişanlım temmuzun ilk haftası istiyor..6-7-8 temmuz karar veremedik henüz..bir de düğün için yer bakmaya başladık ama her yer daha şimdiden dolmuş..biz erken ayağa kalktık sanıyordum ama bizden hızlılar da varmış..

selaaaam kizlaaar benimde nikahim eylül 2012 de olacak....
sizce nikahta illa beyaz bir elbisemi tercih edilmeli? bence degisik renklerde olabilir, ne diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…