- 24 Aralık 2010
- 1.279
- 1.084
- 333
- Konu Sahibi buketim_0688
-
Merhaba bende Bursaya yeni taşındım uzun araştırmalardan sonra demet haytogluna gitmeye karar verdim ve bir daha kopamadım hatta kendisi hastane değiştirdi ben pesinden neyse uzattım biraz kendisi su an Esentepe tip merkezinde normal dogum 600 epiduralli normal dogum 900 hastane güzel odalarda oyle tavsiye ederim Allah sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım Allah yardımcınsin olsun okuyup geçmeyin dediğin için fikir vericem ama fiyatları biraz yuksek olabilir arayıp fiyat sorsan iyi edersin yinede, acibadem Aylin hanim'in doğumunu yaptıgı tanıdıklarım var memnun kalmışlar cok!!! Sakın üzülme hepsini halledersin! Birde tip Fakültesi'ni araştır derim!!!
merhaba.öncelikle teşekkür ederim ilginiz için..ankarada herşeyi ayarlamıştık ama bu taşınma olayı beni telaşa soktu işte.. bu dediğiniz doktora kaç kere gittiniz? siz kaç aylık hamilesiniz bu arada? bazı doktorlar son dakikada kendisine gidenlere fazla fiyat veriyorlar bilerek.. buranın fiyatı oldukça iyi geldi ama acil bi durum sözkonusu oldugu zaman hastane yeterli mi acaba?onlara da dikkat etmemiz gerekiyormuş.yeni doğan ünitesi ,anestezi ekibi falan..? :44:
mrb arkadsım bana yaren haber verdı
canım ben suan medıcalpark parkta ozlem oruc senere gıdıyorum gercı bı muayene bıde sonuc gostermek ıcın gttım ama guler yuzlu tatlı bı bayandı ılgısınden de memnun kaldım bızım cok erken onumuzde daha uzun bı yol oldugu ıcın fıyat konusmadık dogum ıcın ama dısardan arastırdıgıma gore dogum 1250-1500 cıvarındaymıs tam net bende bılmıyorum kı zaen hıc bı zaan net bı fıyat vermezler muayene ucretıde 42 tl aklında bulunsun bu doktor bende tesadufı gıttım o yuzden dogumda nasılmıs onu bıle bılmıyorum ama kadın ıcıme sındı nedense ben bu doktora gelene kadar cok arastrdım ama bı sonuc elde edemedım oncesınde jımerde recep beye gıdıyordum ama oranın fıyatları benı cok zorladı bende degıstırmek kaldım mecburıyetten sımdıde buna devam edıyorum umaarım hersey golunce olur dokor ısı cok zor ben nerdeyse 3 aydır doktor arastırıyorum rabbım kolaylıklar versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?