• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012-Bursa'da özel hastanede doğum yapanlar acil yardım!2 haftam kaldı doğuma:(

buketim_0688

hEp sEvdim sEni..
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
1.279
1.084
333
arkadaşlar lütfenn yardım edin. doğumuma sadece 2 hafta gibi bir süre kaldı ve ben bursaya yeni taşındım.. çekirge devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyordum
ama dün doktorum elle muayene yaptıktan sonra ağlayarak çıktım hastaneden. o kadar canımı acıttı ki.. hiç değer vermediklerini düşündüm..elle muayenede böyle davranan
doğumda kim bilir nasıl sert davranır? düne kadar doğumdan bu kadar çok korkmuyordum.şimdi korkudan sürekli ağlıyorum :( :43: kafayı yicem yaaa..
bildiğiniz duyduğunuz özel bi hastane yok mu fiyatları uygun olan? Bahar hastanesini düşünüyorum.yarın fiyat için gidicem.ortalama 700-900 derse eşimi ikna edip kabul etmeyi düşünüyorum
ama doktorun da çok iyi olması gerekir değil mi? :26: tavsiye istiyorum lütfen arkadaşlar.
internetten aldığım kadarıyla bahar hastanesindeki doktorların listesi şöyle..
Nagihan GÜLER
Gönül Duran DOYRAS
Hilal CANKILIÇ
Güler YILDIZ
Ayşe EROL
acaba hangisine randevu almalıyım_yumuşak ve anlayışlı davranan birini arıyorum.en azından korkularımı bastırabileyim.stres olmayayım..:43: diğer özel hastanelerden de bi doktor
olabilir..lütfen okuyup geçmeyin eğer bi fikriniz varsa lütfen yazın..moralim çok bozuk :( bi de bursada epidural normal doğum yapabileceğim bi hastane var mı?

Merhaba bende Bursaya yeni taşındım uzun araştırmalardan sonra demet haytogluna gitmeye karar verdim ve bir daha kopamadım hatta kendisi hastane değiştirdi ben pesinden neyse uzattım biraz kendisi su an Esentepe tip merkezinde normal dogum 600 epiduralli normal dogum 900 hastane güzel odalarda oyle tavsiye ederim Allah sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Canım Allah yardımcınsin olsun okuyup geçmeyin dediğin için fikir vericem ama fiyatları biraz yuksek olabilir arayıp fiyat sorsan iyi edersin yinede, acibadem Aylin hanim'in doğumunu yaptıgı tanıdıklarım var memnun kalmışlar cok!!! Sakın üzülme hepsini halledersin! Birde tip Fakültesi'ni araştır derim!!!

Merhaba bende Bursaya yeni taşındım uzun araştırmalardan sonra demet haytogluna gitmeye karar verdim ve bir daha kopamadım hatta kendisi hastane değiştirdi ben pesinden neyse uzattım biraz kendisi su an Esentepe tip merkezinde normal dogum 600 epiduralli normal dogum 900 hastane güzel odalarda oyle tavsiye ederim Allah sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

merhaba.öncelikle teşekkür ederim ilginiz için..ankarada herşeyi ayarlamıştık ama bu taşınma olayı beni telaşa soktu işte.. bu dediğiniz doktora kaç kere gittiniz? siz kaç aylık hamilesiniz bu arada? bazı doktorlar son dakikada kendisine gidenlere fazla fiyat veriyorlar bilerek.. buranın fiyatı oldukça iyi geldi ama acil bi durum sözkonusu oldugu zaman hastane yeterli mi acaba?onlara da dikkat etmemiz gerekiyormuş.yeni doğan ünitesi ,anestezi ekibi falan..? :44:

Canım Allah yardımcınsin olsun okuyup geçmeyin dediğin için fikir vericem ama fiyatları biraz yuksek olabilir arayıp fiyat sorsan iyi edersin yinede, acibadem Aylin hanim'in doğumunu yaptıgı tanıdıklarım var memnun kalmışlar cok!!! Sakın üzülme hepsini halledersin! Birde tip Fakültesi'ni araştır derim!!!

teşekkür ederim canım..acıbadem bursanın en pahalı hastanesi sanırım.başka başlık altında konuşanlar 3ile 7 milyar arası bişilerden bahsediyolardı..burası benm için sadece bi hayal olur malesef :S
yine de fikir verdiğin için teşekkür ederim. tıp fakültesini de araştırmaya çalışıcam..

merhaba.öncelikle teşekkür ederim ilginiz için..ankarada herşeyi ayarlamıştık ama bu taşınma olayı beni telaşa soktu işte.. bu dediğiniz doktora kaç kere gittiniz? siz kaç aylık hamilesiniz bu arada? bazı doktorlar son dakikada kendisine gidenlere fazla fiyat veriyorlar bilerek.. buranın fiyatı oldukça iyi geldi ama acil bi durum sözkonusu oldugu zaman hastane yeterli mi acaba?onlara da dikkat etmemiz gerekiyormuş.yeni doğan ünitesi ,anestezi ekibi falan..? :44:

Merhaba ben 3 kere gittim Demet Hanım'a her defasında güler yüzle karşılandım ve soru sormama fırsat kalmadan öylesine detaylı anlattı ki herseyi her muayenede aklımda soru işareti kalmadan ayrıldım yanından 14 haftalık hamileyim Cumartesi gittim en son giriş ücreti 21 tl doktordan çıkınca dogum bölümünü odaları falan gezdim temiz ferah göründü birtek fiyat aldım sadece bı sonraki kontrolde soracaktım ben unuttuğum icin yenidogan servisini ve diğer seyleri onun icin bilemiycem ama gidip gormenizi tavsiye ederim umarım yardımcı olmusumdur.

merhaba cnm telaşını anlıyorum Allah yardımcın olsun :)
2,5 yaşında bir oğlum var bahar hastanesinde nagihan hnmda doğum yaptım uzun uzun anlatmayayım hem fiyat olarak hemde dr olarak memnun ayrıldım (yaklaşık 5-6 drden sonraki karaımdır) yanlız çok yoğun randevu alabilirmisin bilmiyorum :44:
bide doğumdan korkma, alttan muayene çok can yakıyo gittiğin yerin hoyratlığı diye düşünme :50: doğumun çok yakınmış zübeyde hnmda bir drye gitsen muayenehanesinde 3-5 lira versen daha kolay hallolur sanırım :44:

bugün bahar hastanesine gittim.nagihan hanımla görüşmek için. pazartesine ara randevu verdiler durumumu anlatınca..doktorla yüzyüze konuşmadım sekreter kızlar benm yerime konuştu..bi de yıldırımdaki doruk tıp merkezine gitttim. normal 950 , sezeryan 1350 tl dediler. yeni doğan ünitesi yokmuş ama çekirgedeki doruka yönlendiriyorlarmış. ben zaten çekirgede oturuyorum.yıldırım çok uzak geldi.oradan vazgeçtim.bi de pahalı geldi..
pazartesi günü tam bi fiyat alıcam bahar hastanesinden.inşallah o zamana kadar bebeğim döner.yoksa ayvayı yedim ben :18:

bide bu alttan muayene olmazsa olmaz mı? gerçekten çok acıtıyo.. lastik eldiven tenime kuru kuru girince acının etkisi daha da arttı sanırım :S nagihan hanım size alttan muayene yapmıştır illaki.. kibar davranıyor mu bu konuda ? :44: ben çok nazlıyımdır..nazını çekemem deyip de öbür doktor gibi daldırırsa elini bidee ... uff :S

tatlım benın bu topikten arkadaşım var oda özel bi hastaneye gitti ilk defa ve dr dan cok memnun kaldı hem sigorta ıle
anlaşmasıda var onu ilk görduğum anda
sana yönlendıreceğim muhtemelen 11 den sonra burada olacaktır hayırşı doğumlar dilerım tatalım

sağol canım.. buralarda olmaya çalışıcam. karnım ağrımaya başladı pcnin başında oturdukça. sancı da olabilir tabi.. daha tam fark edemiyorum arasındaki farkı :)

mrb arkadsım bana yaren haber verdı
canım ben suan medıcalpark parkta ozlem oruc senere gıdıyorum gercı bı muayene bıde sonuc gostermek ıcın gttım ama guler yuzlu tatlı bı bayandı ılgısınden de memnun kaldım bızım cok erken onumuzde daha uzun bı yol oldugu ıcın fıyat konusmadık dogum ıcın ama dısardan arastırdıgıma gore dogum 1250-1500 cıvarındaymıs tam net bende bılmıyorum kı zaen hıc bı zaan net bı fıyat vermezler muayene ucretıde 42 tl aklında bulunsun bu doktor bende tesadufı gıttım o yuzden dogumda nasılmıs onu bıle bılmıyorum ama kadın ıcıme sındı nedense ben bu doktora gelene kadar cok arastrdım ama bı sonuc elde edemedım oncesınde jımerde recep beye gıdıyordum ama oranın fıyatları benı cok zorladı bende degıstırmek kaldım mecburıyetten sımdıde buna devam edıyorum umaarım hersey golunce olur dokor ısı cok zor ben nerdeyse 3 aydır doktor arastırıyorum rabbım kolaylıklar versın

mrb arkadsım bana yaren haber verdı
canım ben suan medıcalpark parkta ozlem oruc senere gıdıyorum gercı bı muayene bıde sonuc gostermek ıcın gttım ama guler yuzlu tatlı bı bayandı ılgısınden de memnun kaldım bızım cok erken onumuzde daha uzun bı yol oldugu ıcın fıyat konusmadık dogum ıcın ama dısardan arastırdıgıma gore dogum 1250-1500 cıvarındaymıs tam net bende bılmıyorum kı zaen hıc bı zaan net bı fıyat vermezler muayene ucretıde 42 tl aklında bulunsun bu doktor bende tesadufı gıttım o yuzden dogumda nasılmıs onu bıle bılmıyorum ama kadın ıcıme sındı nedense ben bu doktora gelene kadar cok arastrdım ama bı sonuc elde edemedım oncesınde jımerde recep beye gıdıyordum ama oranın fıyatları benı cok zorladı bende degıstırmek kaldım mecburıyetten sımdıde buna devam edıyorum umaarım hersey golunce olur dokor ısı cok zor ben nerdeyse 3 aydır doktor arastırıyorum rabbım kolaylıklar versın

mrhaba arkadaşım. teşekkür ederim ilgin için. pazartesiye bahar hastanesinde nagihan hanıma randevu aldım. orası da 42 tl dedi muayene ücretine. doğum fiyatlarını tam bi öğrenmem için doktorla konuşucam..eğer burasıyla da anlaşamazsam bi denerim medical parkı..bayan olmasını istiyordum zaten.benim için yedekte bi kaç bayan doktorun olması daha iyi olur.

fiyatların 1000 i geçmemesi lazım aslında benim için..tabi son dkya kadar hastane doktor ayarlayamazsam fiyata bakmayabilirim. ya da tekrar çekirge dev. hastanesine dönerim.. Allah hepimize kolaylıklar versin.sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Back