sağol canım, kestel plaza olmayacak zaten, gittim gördüm çok kötü biyerdicanım dediğin yerde düğüne hiç katılmadım ama organizasyonlar 900 ile 2000 arasında değişiyor, senin ne istediğine bağlı her şey
canım bu kına organizasyonu sana ne kadara maloldu bindallı ve dansçı kızlarla birlikte.. bir de kızları da lal mi gönderdi, yoksa asude mi?ben bayan piyanist ve bayan garson istedim.. iyiydi ama tam 23,30 oldu bitirdi bizimkiler biraz daha çal dediler çalmadı o yanı kötüydü biraz ... parada vermek aklımıza gelmedi bahşiş verince 15 dk falan uzatırdı belki. kaftanımıda lal organizasyondan kiraladım herkes çok beğendi. kına ekibi geldi 6 kız herşey güzel oldu yani.. darısı senin başına canım... kolay gelsiiinnn.
sağol canım, kestel plaza olmayacak zaten, gittim gördüm çok kötü biyerdi
organizasyonu da kına için istiyorum, happyzhr yaptığı gibi yani.. kaftan kiralayıp harem havasında bir kına düzenleyeceğim inşallah..
canım bu kına organizasyonu sana ne kadara maloldu bindallı ve dansçı kızlarla birlikte.. bir de kızları da lal mi gönderdi, yoksa asude mi?
kına için gold ile görüştüm, ikramsız 5000tl dedi. Piyanist istediğiniz saate kadar çalar dedi, 1'e 2'ye kadar kadar dedi:26:
kaftanı asude'den mi kiraladın canım? ben asudenin bindallılarına bakıcam, beğenmezsen lal'den kiralıcam, ama organizasyonu eğer başka biyer bulmazsam asudeden alcam.. o tombul kız hani kıvırcık saçlı olanı diosun galiba, ben o kızın oynayışına hastayım, benim kuzenimin kınasına gelmişti, çok güzel dansediyor okaftanı 250 ye kiraladım.kızlarıda bi organizasyon şirketinden kiralamdım.lal çok istedi 1500-2000tl gibi bi fiyat verdi tam hatırlamıyorum. asude 750-1000tl gibi bişeydi ama asudenin kızları beğenmedim. kızların bazıları biraz tombuldu ve göbek falan açık olduğu için görsellik biraz kötü oluyor bence :)) sonra bursada halk dansları ekibini çalıştıran bir hocayla tanıştım bir tanıdık aracılığıyla. o istediğin kadar kız gönderirim dedi kişi başınada 75 tl dedi bende 6 tane kız istedim.çokta güzel oldu.kızlar hem profesyonel hemde fiyat uygun geldi bana.ama kızlar öğrenci biz kendimiz gittik aldık sonra evlerine bıraktık.bununla amcam ilgilendi tabi. şirket kendisi gelio kendisi gidiyor, kına getiriyor yaş kınayı yani. ama onlar çok maliyeti olan şeyler değil.. salondaki müziğe gelince o kadar ısrarlara rağmen piyanist dewam etmedi. izin bu saate kadar dedi bıraktı. dediğim gibi bahşiş verince belki uzatırdı biraz daha 1-2 imkansız gibi abartmışlar biraz.
cumartesi ikramsız kına 5000, ikramlı olursa 5500, düğün olursa 6000 dedi küçük salon için. Nişan için sorduğumda geçen yıl 2500-3000lerdeydi fiyatlar.. epey bi arttırmışlar, hayal kırıklığına uğradım ve vazgeçtim.. 3500 liraya güzel bi salon buldum, ama daha anlaşmadım tabi.. Asude herşey dahil 1300 tl dedi, içinden bazı şeyleri almıcam, 1000 tl ye anlaşsak 4500 tl ye golddakinden daha ucuza denk getiririm diye düşündüm.. Önce bi salonu tutayım da, organizasyon işi ondan sonra tabideryacım birde benim kınam perşembe düğünüm cumartesi oldu fiyatta 3250 gibi bişeydi düğün paketi yani haftasonuda 4000 üerindeydi tam hatırlamıyorum. ikramsız 5000 yüksek geldi ama yeni fiyatları o dur belki ona bişey diyemem.zaten indirim falan yapmıyorlar ne derlerse o oluyor sonunda istediğin kadar pazarlık yap :)
ben bayan piyanist ve bayan garson istedim.. iyiydi ama tam 23,30 oldu bitirdi bizimkiler biraz daha çal dediler çalmadı o yanı kötüydü biraz ... parada vermek aklımıza gelmedi bahşiş verince 15 dk falan uzatırdı belki. kaftanımıda lal organizasyondan kiraladım herkes çok beğendi. kına ekibi geldi 6 kız herşey güzel oldu yani.. darısı senin başına canım... kolay gelsiiinnn.
canım kolay gelsin, epey kolaylamışsın işleri maşallahonu hallet şunu hallet bunu hallet o kdr çooook şey var ki bitmiyor.. düğün salonunu önceden tuttuk ardından mutfak eşyaları beyaz eşyalarr halloldu kına mekanı halloldu nikah işlemleri halloldu derken şimdi de BALAYI halloldu şükürrrr diyorum.. kızlaar elinizi çabuk tutunn erken rezarvasyonlar bitmek üzereee kolay gelsinnn hepinize...
onu hallet şunu hallet bunu hallet o kdr çooook şey var ki bitmiyor.. düğün salonunu önceden tuttuk ardından mutfak eşyaları beyaz eşyalarr halloldu kına mekanı halloldu nikah işlemleri halloldu derken şimdi de BALAYI halloldu şükürrrr diyorum.. kızlaar elinizi çabuk tutunn erken rezarvasyonlar bitmek üzereee kolay gelsinnn hepinize...
canım ben hafta içine yapıcam kınayı, piyanist ve garsonlar bay olacak müzik siz dur diyene kadar çalar dedi :S zaten benim kına karma olacak. canım bir de video ve fotğrafları beğendin mi? fotoğraf sınırsız dedi doğru mu? uff inş dediğin gibi kolay geçer canım
İnşallah canım. Kına için nereyi tuttun?teşekkürler kızlar.. en kısa zamanda gelinliği halletmek istiyorum :) gelinlik için inci takımımıda hallettim düşünün artıkumarım herşey istediğiniz gbi olur sizlerinde çok keyiflii bi dönemm tadını sonuna kdr çıkaralım
evime 100 mt uzaklıkta bi cafe var orayı tuttuk tatlım.. büyük geniş hemde çok yakın olması iyi oldu. nişanım salonda olmuştu kalabalıktı ama kına için salon düşünmedim fazla kişi gelmicek diye.. sizler neler yaptınız herşey tamam mı? fotoğrafçımıda ayarladım bu arada düğün hikayesi çektiricez tüm gün
hımm anladım canım, ben kına için salon araştırıyorum hala... Bi yanım aman evin yakınında bi salon var, orayı tut gitsin dio, bi yanım da bir kere olacak güzel biyer olsun dio... Araştırmaya devam ediyorum hala.. En son BUzz Park'a gittim..:26:evime 100 mt uzaklıkta bi cafe var orayı tuttuk tatlım.. büyük geniş hemde çok yakın olması iyi oldu. nişanım salonda olmuştu kalabalıktı ama kına için salon düşünmedim fazla kişi gelmicek diye.. sizler neler yaptınız herşey tamam mı? fotoğrafçımıda ayarladım bu arada düğün hikayesi çektiricez tüm gün
hımm anladım canım, ben kına için salon araştırıyorum hala... Bi yanım aman evin yakınında bi salon var, orayı tut gitsin dio, bi yanım da bir kere olacak güzel biyer olsun dio... Araştırmaya devam ediyorum hala.. En son BUzz Park'a gittim..:26:
bilmiyorum canım, aslında aklım hep gold ve buzz park'ta.. Hala bilmiyorum ne yapacağımı.. Benim de düğünüm uzakta olacak, ama ben yeri mesafeyi çok dert etmiyorum, nişanımız da epey bi uızakta olmuştu, ama çok güzel olmuştu, herkes de gelmişti.. Yeterki yer içime sinsin, mesafe önemli değil..içine nasıl sinicekse öyle yap cnm.. evet yakın olmasıda güzel oluyor tabi.. nişan ve kınam hep yakındı ama düğünüm uzak olcak olsun o kdr düğün nede olsa :) sizin tarih ne zaman ?
bilmiyorum canım, aslında aklım hep gold ve buzz park'ta.. Hala bilmiyorum ne yapacağımı.. Benim de düğünüm uzakta olacak, ama ben yeri mesafeyi çok dert etmiyorum, nişanımız da epey bi uızakta olmuştu, ama çok güzel olmuştu, herkes de gelmişti.. Yeterki yer içime sinsin, mesafe önemli değil..
Tarih 15 eylül kına 16 eylül düğün olacak bizim inşallah
Düğün belli canım, Kestel Gümüş Salon, ama kınayı hala halledemedim.. zaman var ama yerler doluyor, o yüzden acele etmem lazım.. Buzz Park haftasonu kınaya vermiyor, haftaiçi de ben istemiyorum.. Senin az kalmış wallazamanınız varmış daha benm az mı kalmış o zmn :) düğün yeri belli mi ?
Düğün belli canım, Kestel Gümüş Salon, ama kınayı hala halledemedim.. zaman var ama yerler doluyor, o yüzden acele etmem lazım.. Buzz Park haftasonu kınaya vermiyor, haftaiçi de ben istemiyorum.. Senin az kalmış wallaTuttuğun cafenin ismi ne? kaç kişilik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?