merhabalar ben Ankara dayım kına+nikah Ankara da Düğün Bursa da olacak. Bursa yı hiç bilmiyorum ne yazık ki nişanlım oralı olmasına rağmen o da bilmiyor pek fazla orada bulunamadığı için. Bugün Kayınvalideme sorduk bir fikri var mı acaba diye o da bana bıraktı sen araştır bikaç yer beğen beraber bakalım dedi. sadece Osmangazi etrafında olsun şehrin çok dışında olmasın dedi :S önerebileceğiniz yerler var mı?? konu da yazanları en baştan beri okudum genelde zas,yıldırım,armoni,gold, atalay prens tercih edilenler sanırım zas ı fotolardan çok beendim ama merkezde diilmiş sanırımarmoniyi pek beğenmedim.
Başka önerileriniz var mıdır??
kişi sayısı 400 civarı sanırım.
Bu arada düğün mayıs ortasında olucak 5 mayıs da ank da nikah sonraki haftada bursa da düğün düşünüyoruz. Sanırım kapalı mekan olması şart bursa nın havası ılıkmış sanırım ama yine de mayıs da dışarı da olur mu bilemiorum. Bu arada Ankara da nikah tan sonra yemekli bir eğlence organize ediyoruz bu nedenle bursadaki düğün sadece ikramlarla olucak yemekli olmayacak.
Fikirleriniz önemli arkadaşlar kurtarın beni bu dertttennnnn :)))
canım aramıza hoş geldin, sana goldu öneriyorum herkesin rahatlıkla ulaşabiliceği bir yerde düşünebilirsin.
evet şayan-ı gold 450 kişilik tam size göre, osmangazide, merkezde yani.. hem de güzel
Allah'ım kına için bana da orayı nasip etsin
Kızlarrr KESTEL PLAZA DÜĞÜN SALONUnun büyük salonuna düğüne giden var mı hiç? Fikirleriniz çok önemli, lütfen:26:
hoşbuldumm :))))
şayan-ı gold a baktım fotoğraflarda güzel görünüyor ama çok mu boğmuş bu ahşap tasarım anlayamadım siz gidp gördünüz mü?? çok karanlık değildir ortam değil mi? biraz öyle gibi geldi fotolardan ama kaliteli bir yer olduğu belli.
DeryaW umarım istediğin gibi kınan orada olur :)))
fotolarda karanlık görünüyor ama oraya gidince hiç de öyle değil bence, tabi zevk meselesi yine de, ama ben diğer katlardansa o en alt kattaki şayan-ı gold'u beğeniyorum özellikle... Değişik bi tarz bence, her salondaki gibi klasik masa örtüsü ve sandalye giydirmelerindense ahşap daha değişik olmuş...hoşbuldumm :))))
şayan-ı gold a baktım fotoğraflarda güzel görünüyor ama çok mu boğmuş bu ahşap tasarım anlayamadım siz gidp gördünüz mü?? çok karanlık değildir ortam değil mi? biraz öyle gibi geldi fotolardan ama kaliteli bir yer olduğu belli.
canım oncelıkle hayırlı olsun bende senın gıbı goldu begenmegenlerdenım :))) ben nısanımı yıldırım düğün sarayında yaptım orası 500 kısılık falan bıde deryaw nın nısanını yaptıgı calıskan dugun salonu var o ıkısıne bakmanı kesınlıkle tavsıye ederım buarada zası begenmıssın ben dugunum ıcın tuttum orayı :))) sımdıden sanada hayırlı olsun cnm...
fotolarda karanlık görünüyor ama oraya gidince hiç de öyle değil bence, tabi zevk meselesi yine de, ama ben diğer katlardansa o en alt kattaki şayan-ı gold'u beğeniyorum özellikle... Değişik bi tarz bence, her salondaki gibi klasik masa örtüsü ve sandalye giydirmelerindense ahşap daha değişik olmuş...
Çiğdemin dediği yıldırım düğün sarayı ve çalışkan balo salonu da favorilerimdenben nişanımı çalışkanda yaptım, herşey harika oldu, 600-800 kişi kapasiteli. yıldırım düğün sarayı da 500 kişilik fln sanırım.. ikisi de mudanya yolu üzerinde, çok uzak olmasın diyorsan yıldırım size daha uygun olur sanırım..
İnşallah istediğin yeri bulursun canım
merkezde olup da güzel olan çok fazla düğün salonu yok zaten... genelde güzel salonlar nilüfer tarafında mudanya yolunda yalova yolunda fln.. hımm bide yalova yolunda as merkezin arkasında bi salon var, adını unuttum, 750 kişilik.çok teşekkür ederimmm :)))) zas ı senin yazılarından gördüm ve baktım zaten gerçekten güzel bi yer hayırlı olsun :)))
çalışkan,yıldırım,gold ve atalay a bakacağım bu durumda sanırım değil mi, başka fikri olan var mı?? tamamen sizden aldığım yorumlar doğrultusunda gidip bakacağım düğünüm kötü olursa suçu size atarım:)))) şaka bi yana gerçekten fikirleriniz çok önemli bnm için. bu haftasonu bursa'ya gidip hem seçtiğimiz düğün tarihini ailelerle paylaşacağız hem de vaktimiz kalırsa salonlara bakacağız.
merkezde olup da güzel olan çok fazla düğün salonu yok zaten... genelde güzel salonlar nilüfer tarafında mudanya yolunda yalova yolunda fln.. hımm bide yalova yolunda as merkezin arkasında bi salon var, adını unuttum, 750 kişilik.
Bir de alemdar mahallesinde rüya park diye biyer var, elegans var... buralara da bakabilirsin
hoşbuldumm :))))
canım ben orayı tuttum ve bayıldım resmen oraya:):) deryacım darısı başına canım Allah her şeyi gönlümüze göre versin
kızlar hepinize merhaba... bende geçen sene sizin gibi salon arıyordum. benim 2011 temmuzda oldu düğünüm.. bizde kişi sayımız çok olduğu için çok yer gezdik ve ben özellikle kır düğünü istediğim için bizimde kişi sayımızı karşılayabilecek çok yer bulamadık. 1000 kişilik ve üzeri yer aradık.son olarak şeke kır bahçesini tuttuk başta bende tereddütteydim ama düğün günü herşey çok güzeldi. o gece 1200 kişi civarı davetli vardı ve bu kişiyi karşıladı orası üstelik yemekli bir düğün oldu.havai fişek vs herşey çok güzeldi. şeke kır bahçesinden çok memnun kaldım. kınamda şayanı goldta oldu kına için çok güzel bir mekan ahşap olması tasarımının, kına için otantik bir ortam yarattı bence. şeke kır bahçesi yemeksiz olarakta veriyor bilginize. bi görebilirsiniz. bende sizin yolunuzdan geçtiğim için sadece kendi yaşadıklarımı anlattım. arkadaşlar herkese kolay gelsin zor ve sancılı bir süreç çünkü....
canım öncelikle mutluluklar dilerimBenim düğünüm İstanbulda olacak kına için bende şayanı goldu tuttum seninde orada kına yapıp memnun kalmana çok sevindim
bende düğün paketini aldım cnm kınamda ikramlar falan güzeldi masalar doluydu hep. kına için sadece salon ve lokummu ne veriyorlar tam hatırlamıyorum.
canım dediğin yerde düğüne hiç katılmadım ama organizasyonlar 900 ile 2000 arasında değişiyor, senin ne istediğine bağlı her şeyKızlar hiç mi KESTEL PLAZA'da düğüne katılan yok aranızda? Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var?
Bir de düğününde nişanında kınasında organizasyon şirketiyle çalışan olacak mı ya da oldu mu hiç?
Fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı? Süsleme için?
canım anlat anlat ayy çok heyecanlanıyorum :) piyanist falan nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?