sağol çiğdemcim, orası zaten bizimkilere uzak, orayı istemezler muhtemelen. bildiğin 1000 kişilik çok pahalı olmayan ama şık biyer var mı peki?canıım etrafımdakılerden duydugum kadarıyla yemeksız 14 bın yemeklı 25tl ıstıomus aklında bulunsun
100 kıslık degıl ama 800 kısılıktı yanlıs hatırlamıosam armonı var tatlım oraya bı bak derım yalova yolunda 4500tl gıbbı bısıdı. zas olmasaydı bız orayı dusunmustuk.sağol çiğdemcim, orası zaten bizimkilere uzak, orayı istemezler muhtemelen. bildiğin 1000 kişilik çok pahalı olmayan ama şık biyer var mı peki?
Armoniyi biliyrum canım, ben kına için düşünüyorum orayı belki, ama düğün için küçük der bizimkiler oraya, 1000'den aşağı olmaması lazım, erkek tarafı öyle bakıo:26:100 kıslık degıl ama 800 kısılıktı yanlıs hatırlamıosam armonı var tatlım oraya bı bak derım yalova yolunda 4500tl gıbbı bısıdı. zas olmasaydı bız orayı dusunmustuk.
hayırlı olsun, goldun hangi salonunu tuttunuz ve ne kadara tuttunuz öğrenebilir miyim acaba?kızlar kına için salon gold u tuttuk :):)
hayırlı olsun, goldun hangi salonunu tuttunuz ve ne kadara tuttunuz öğrenebilir miyim acaba?
hangi ay canım? bir de haftasonu mu hafta içi mi?Şayan-ı gold u tuttuk canım en alt katı 2500 tl içinde kamera ve sınırsız fotoğraf var sadece ikramlar bizden
hangi ay canım? bir de haftasonu mu hafta içi mi?
benim hep ilk hevesimdir orası, nişanda da orayı istemiştim, erkek tarafı küçük dedi, kınada tutarım belki diyorum da, şimdi başka alternatifler de var aklımda... önce bi tarihimiz belli olsa hayırlısıyla, ben de gold'a armoniye fln bakıcam...
Amin canımAllah seninde gönlüne göre versin canım. 14 haziranı tuttuk haftaiçi perşembe akşam, benim düğün İstanbul da olucak erkek tarafından kınada 50 kişi falan olcak o yüzden orası bize yeter diye düğündük, ama bu yaz düşünüyorsan elini çabuk tut hiçbir yerde yer yok ben çok zor buldum, hatta düğünüm 16 haziran miraç kandili araştırdık içki olmayacağı için sakıncası yok dediler ve salonu tuttuk
Amin canımbiliyorum elimizi çabuk tutmamız lazım ama benim nişanlım askerde, o gelirde bakarız diodum ama izine gelemeyecek.. kayınvalidemlerden de hala ses yok.. ee ben de kendi başıma kına için hazırlık yapamıyorum maalesef:26:
bizim eylülde olacak gerçi ama, yinede yer sıkıntısı çekeceğimize eminim...:26:
Amin inşallah canım. Evet düğüne de kınaya da katıldım, çok güzeldi.. o yüzden ben de orayı çok istiyorum... özellikle kına çok güzeldi.. organizasyon şirketiyle anlaşmışlar, yöresel kıayfetler giyen kızlar çıkıp dansetmişti, gelii de onlar çıkartıp kınayı o kızlar yakmıştı.. etrafta kalabalık toplaşmadığı için de kına yakılma anını herkes görmüştü.. servis görevlileri piyanist fln herkes bayandı... kapalılar için çok iyi olmuştu yani, erkek sinek dahi yoktu içerde.. gerçi bizim kınamızda çok sıkıntı olmaz, çünkü kınanın sonunda ailenin erkekleri içeri girer bizdebende asker yolu beklemiştim Allah yardımcın olsun, Eylülde de yer bulmak zor ama hayırlısı olsun canım, Sen şayanı gold da düğün ya da kınaya katıldın mı hiç
benim düğün istanbul da olacağı için kınam burda karma olucak canım benim o sorunum hiç olmıcak galiba, organizasyon şirkeyiyle bende anlaşıcaktım ama ordaki yetkililer kına senin kınan niye başklarının oynamasını seyretsinler seni seyretsinler dedi biz zaten organizasyonu yapıoruz dediler kafam çok karıştıAmin inşallah canım. Evet düğüne de kınaya da katıldım, çok güzeldi.. o yüzden ben de orayı çok istiyorum... özellikle kına çok güzeldi.. organizasyon şirketiyle anlaşmışlar, yöresel kıayfetler giyen kızlar çıkıp dansetmişti, gelii de onlar çıkartıp kınayı o kızlar yakmıştı.. etrafta kalabalık toplaşmadığı için de kına yakılma anını herkes görmüştü.. servis görevlileri piyanist fln herkes bayandı... kapalılar için çok iyi olmuştu yani, erkek sinek dahi yoktu içerde.. gerçi bizim kınamızda çok sıkıntı olmaz, çünkü kınanın sonunda ailenin erkekleri içeri girer bizde
millet zaten seni izlicek yine canım, o 4-5 kızın oynaması saatler sürmeyecek sonuçta.. ve hepsi aynı kyafetleri giyince çok da hoş görünüyor bence.. birde onlar profesyonel dansçı, onalrı izlemek gerçekten şık oluyor. tabi tercih meselesi yinede.. sen öyle organizasyonlu bir kına izledin mi hiç?benim düğün istanbul da olacağı için kınam burda karma olucak canım benim o sorunum hiç olmıcak galiba, organizasyon şirkeyiyle bende anlaşıcaktım ama ordaki yetkililer kına senin kınan niye başklarının oynamasını seyretsinler seni seyretsinler dedi biz zaten organizasyonu yapıoruz dediler kafam çok karıştı
Armoniyi biliyrum canım, ben kına için düşünüyorum orayı belki, ama düğün için küçük der bizimkiler oraya, 1000'den aşağı olmaması lazım, erkek tarafı öyle bakıo:26:
yaa ankara yolu üzerinde ipek düğün salonu var, 1000 kişilikmiş orası, ama hiç gitmedim sadece duydum, sen bilio musun gittin mi hiç oraya?
millet zaten seni izlicek yine canım, o 4-5 kızın oynaması saatler sürmeyecek sonuçta.. ve hepsi aynı kyafetleri giyince çok da hoş görünüyor bence.. birde onlar profesyonel dansçı, onalrı izlemek gerçekten şık oluyor. tabi tercih meselesi yinede.. sen öyle organizasyonlu bir kına izledin mi hiç?
canım sana öğretmne evi ve bayındırlığı önerebilirim, öğretmenevi 1000 tl bayındırlık 750 tl hatta eğer kınaya çok az kişi gelicekse 100-150 ördekli hamamınıda önerebilirmıpek dugun salonunu bılmıyorum cnm . bu arada bende kına ıcın yer bakıorum ama öle ucuk rakamlar olsun ıstemıorum en fazla bın lıra harcarım salona kına ıcın artık merdıven altı bı yer falan olur ama cok ta onemlı degıl ben kendım suprızlerle senlendırıcem salonu zaten
çiğdemcim incirli caddesinde modi düğün salonu var, orası ucuz olabilir.. sonra davutkadıda akgün düğün salonu, kilim 2 düğün salonu, selimzade mah. kurtuluş caddesinde flash düğün salonu var... ankara cad. garanti bank. orda handem düğün salonu ve en üst katta biyer daha vardı.. bunlar 1000 tl yi geçmez bence, bi bak istersen..ıpek dugun salonunu bılmıyorum cnm . bu arada bende kına ıcın yer bakıorum ama öle ucuk rakamlar olsun ıstemıorum en fazla bın lıra harcarım salona kına ıcın artık merdıven altı bı yer falan olur ama cok ta onemlı degıl ben kendım suprızlerle senlendırıcem salonu zaten
canım kına için ördekli hamamı çok güzel olur die düşünmüştüm, hatta annem konuşmuş, ama sadece tasavvuf müziği çalınıyor burda demişler...canım sana öğretmne evi ve bayındırlığı önerebilirim, öğretmenevi 1000 tl bayındırlık 750 tl hatta eğer kınaya çok az kişi gelicekse 100-150 ördekli hamamınıda önerebilirm
çiğdemcim incirli caddesinde modi düğün salonu var, orası ucuz olabilir.. sonra davutkadıda akgün düğün salonu, kilim 2 düğün salonu, selimzade mah. kurtuluş caddesinde flash düğün salonu var... ankara cad. garanti bank. orda handem düğün salonu ve en üst katta biyer daha vardı.. bunlar 1000 tl yi geçmez bence, bi bak istersen..
nasıl süprizlar düşünüyorsun?
canım kına için ördekli hamamı çok güzel olur die düşünmüştüm, hatta annem konuşmuş, ama sadece tasavvuf müziği çalınıyor burda demişler...
uff çok zor işler bunlar yaa...:26:
ankara yolundaki ipek düğün salonuna gittin mi hiç?
biraz direkli gibi geldi bana ama erkek tarafının benim istediğim yerleri tutmama ihtimaline karşı ipek bi alternatif olacak, en azından orayı belki tutarlar.. arkadaşın kaça tutmuş acaba eylül ayı için, bilgin var mı?gitmedim canım ama arkadaşım bu eylülde orada evlenicek kısmet olursa o zaman gidicem, çok güzel bi yermiş öyle dedi arkadaşım
canım sana öğretmne evi ve bayındırlığı önerebilirim, öğretmenevi 1000 tl bayındırlık 750 tl hatta eğer kınaya çok az kişi gelicekse 100-150 ördekli hamamınıda önerebilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?