tekrar hayırlı olsun çiğdemcim, gözün aydın, istediğin salonun olmasına çok sevindim....
evet canım, bazı salonlar 1-2 saat kesintili şekilde çekim yapıormuş, hiç hoş olmaz öyle... hayırlısıyla nişanı atlatalım da, düğün için de salon işini halledicez o zaman.. inşallah dilara ya da prensesi tutarız biz de.. ama fiyat olarak iyi tutmuşsunuz haziran ayı için.. ben nişan için kasım ayını sormuştum, 4000tl demişti dilaraya, 1 kuruşta aşağı inmedi
canım ben bakmak isterim ama nişanda zaten çalışkanı tuttuk çok uzak die birsürü problem yaşadım erkek tarafıyla, biliosun. şimdi düğünde yine o taraflara biyerlere bakalım diyemem. merkezde büyük ve düzgün bi salon tutsunlar razıyım walla:26:cok tesekkur ederım cnm eger bakma ımkanınız varsa oraya bakmanızı tavsıye ederım fıyatıda uuygun hem
üff cumartesiye ister bizimkiler kesin, 6000 de çokmuş walla, inşallah problem etmezler de tutarlar:44:evet bizede çok iyi geldi fiyat canım fomarada bi salona bakmıştık okadar kötüydüki orası bile 4500 demişti onun için çok çok iyi geldi:) ama dediğin gibi hiç bi şekilde fiyatı inmiyolar net fiyat veriyolar:)cuma ne haftasonu ne de haftaiçinden sayıyolar,hafta içi fiyatıda 3000di sanırım yanlış hatırlamıyosam canım
canım ben bakmak isterim ama nişanda zaten çalışkanı tuttuk çok uzak die birsürü problem yaşadım erkek tarafıyla, biliosun. şimdi düğünde yine o taraflara biyerlere bakalım diyemem. merkezde büyük ve düzgün bi salon tutsunlar razıyım walla:26:
üff cumartesiye ister bizimkiler kesin, 6000 de çokmuş walla, inşallah problem etmezler de tutarlar:44:
canım ben bakmak isterim ama nişanda zaten çalışkanı tuttuk çok uzak die birsürü problem yaşadım erkek tarafıyla, biliosun. şimdi düğünde yine o taraflara biyerlere bakalım diyemem. merkezde büyük ve düzgün bi salon tutsunlar razıyım walla:26:
üff cumartesiye ister bizimkiler kesin, 6000 de çokmuş walla, inşallah problem etmezler de tutarlar:44:
üff bu sorunlardan o kadar bıktım ki, salon işine pek karışmıyorum anlayacağın.. ama kestel plaza fln olsun da istemiyorum yanigonlune gore nasıp etsın rabbım:))) bızde cok sorun yasadık orayı kabul ettırene kadar ne tartısmalar yasadı benımkı evdekılerle
biz eylül gibi düşünüyoruz canım, ama salona bakmak için sevgilimin izine gelmesini bekliyoruz, inşallah anlaşırlar fiyatta daevet ya biraz çok ama inan merkezdeki çoğu salona baktık ve fiyatlar hep böyle haftasonu bizde cuma olsun bari dedik:44:haziran ayı için düşünüyorsanız canım bir an önce tutmanız lazım 1 cumartesi boştu sadece
üff bu sorunlardan o kadar bıktım ki, salon işine pek karışmıyorum anlayacağın.. ama kestel plaza fln olsun da istemiyorum yanio yüzden kayınvalidem hazır prensesi beğenmişken orayı tutsunlar istiyorum... Amin canım, inşallah herşey gönlümüze göre olur:97:
biz eylül gibi düşünüyoruz canım, ama salona bakmak için sevgilimin izine gelmesini bekliyoruz, inşallah anlaşırlar fiyatta da:97:
inşallah canım inşallahinşallah canım eylül de belki 5500 filan düşerler umarım herşey gönlünce olur canım
cok tesekkur ederım cnm eger bakma ımkanınız varsa oraya bakmanızı tavsıye ederım fıyatıda uuygun hem
zas teras ta neler dahil çiğdemcm ? ikram olarak
işte bu kdr 24 Haziran Pazar Grand Salon da evleniyoruzzzz tutttuukkkkk
hayırlı uğurlu olsun canım, en çok istediğin yer oldu sanırımişte bu kdr 24 Haziran Pazar Grand Salon da evleniyoruzzzz tutttuukkkkk
işte bu kdr 24 Haziran Pazar Grand Salon da evleniyoruzzzz tutttuukkkkk
hayırlı olsun canım kaça tutun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?