2012 BURSA Gelinleri nerdesiniz.. Yerleri paylaşıp bilgi verelimm

tekrar hayırlı olsun çiğdemcim, gözün aydın, istediğin salonun olmasına çok sevindim....

cok tesekkur ederım cnm eger bakma ımkanınız varsa oraya bakmanızı tavsıye ederım fıyatıda uuygun hem

evet bizede çok iyi geldi fiyat canım fomarada bi salona bakmıştık okadar kötüydüki orası bile 4500 demişti onun için çok çok iyi geldi:) ama dediğin gibi hiç bi şekilde fiyatı inmiyolar net fiyat veriyolar:)cuma ne haftasonu ne de haftaiçinden sayıyolar,hafta içi fiyatıda 3000di sanırım yanlış hatırlamıyosam canım

cok tesekkur ederım cnm eger bakma ımkanınız varsa oraya bakmanızı tavsıye ederım fıyatıda uuygun hem
canım ben bakmak isterim ama nişanda zaten çalışkanı tuttuk çok uzak die birsürü problem yaşadım erkek tarafıyla, biliosun. şimdi düğünde yine o taraflara biyerlere bakalım diyemem. merkezde büyük ve düzgün bi salon tutsunlar razıyım walla:26:

üff cumartesiye ister bizimkiler kesin, 6000 de çokmuş walla, inşallah problem etmezler de tutarlar:44:

gonlune gore nasıp etsın rabbım:))) bızde cok sorun yasadık orayı kabul ettırene kadar ne tartısmalar yasadı benımkı evdekılerle

evet ya biraz çok ama inan merkezdeki çoğu salona baktık ve fiyatlar hep böyle haftasonu bizde cuma olsun bari dedik:44:haziran ayı için düşünüyorsanız canım bir an önce tutmanız lazım 1 cumartesi boştu sadece

gonlune gore nasıp etsın rabbım:))) bızde cok sorun yasadık orayı kabul ettırene kadar ne tartısmalar yasadı benımkı evdekılerle
üff bu sorunlardan o kadar bıktım ki, salon işine pek karışmıyorum anlayacağın.. ama kestel plaza fln olsun da istemiyorum yani o yüzden kayınvalidem hazır prensesi beğenmişken orayı tutsunlar istiyorum... Amin canım, inşallah herşey gönlümüze göre olur:97:

biz eylül gibi düşünüyoruz canım, ama salona bakmak için sevgilimin izine gelmesini bekliyoruz, inşallah anlaşırlar fiyatta da:97:

inşallah canım eylül de belki 5500 filan düşerler umarım herşey gönlünce olur canım

işte bu kdr 24 Haziran Pazar Grand Salon da evleniyoruzzzz tutttuukkkkk

zas teras ta neler dahil çiğdemcm ? ikram olarak

işte bu kdr 24 Haziran Pazar Grand Salon da evleniyoruzzzz tutttuukkkkk

cnm sanırım tutmussun salonu o yuzden benımkının ayrıntısını yazmadım ama merak edıosan yazarım yınede bu arada hayırlı olsun cnm rabbım mutlu etsın sızlerı. kaca tuttunuz merak ettım de

teşekkür ederimm darısı başınızaa diyorumm cidden rahatladık.. bugün de tüm yemek takımı, çelik tencereleri,teflon tavaları, düdüklü, çatal bıçak takımıı, kahvaltı seti, baharatlık takımı, sürahi bardak takımı, çaydanlık, cezve aldıkkk gittiii :))))) günlük takımımda vardı saolsun kayınvalidem almıştı.. daha tabii alıncaklarrr çook..:84:

kızlar benimde tarih kondu artık burdan haberleşiriz. salona göre 19 yada 20 mayıs.. Allah hepimizin gönlüne göre versin..

Kızlarrr 20 mayısa salonumuzu tuttuk. Yeni açılan atıcılar spor kompleksi içinde harika bir düğün salonu yapmış çok fazla kişi kapasitesine sahip, havalandırmaları bir çok salondan kat kat daha iyi organizasyonda çok yardımcı olup fikir veriyorlar. Kısacası istediğiniz her imkan sağlanıyor. Salonun adı alya düğün salonu. Salondaki herşey son sistem düşünülmüş fiyattada özgür abi isteklerinize göre iyi bir fiyat verceğine eminim. Fikir edinmek için bakmanızı tavsiye ederim. Herkesin hakkında hayırlısı olsun..

kızlaaar bende 2012 gelini olucam kısmetse,bu başlık ne zaman açıldı yahuu bende neden hiç ses seda yok diyodum :))

Kızlar daha önce mudanya yolundaki Çalışkan Teras balo salonunu herkese sormuştum, nişan için tuttum ama hiç düğüne gitmedim orada, nasıldır fln die bütün topiklerde sordum, pek yorum alamamıştım...

Yaklaşık 2 hafta önce nişanım oldu...
Şimdi benim yorumum belki başkalarına yardımcı olur...
Nişanım rüya gibiydi, herşey çok güzeldi
Salonu sadece görsel olarak beğenip tutmuştum ama kesinlikle pişmanlık yaşamadım...
Yaşadığım tek pişmanlık o günün telaşıyla terasta ve gelin masasında aşkımla birlikte bir foto çekinmemiş olmamdı sadece
Biz hiç bir detayı düşünmek zorunda kalmadık, sağolsunlar salon görevlileri bizi çok güzel yönlendirdiler..
Salonun anlaşmalı kuaförüne de gittim, ondan da memnun kaldım..
Ama fotoğraflar için bizden ekstra bir ücret istediler, o biraz canımı sıkmıştı ilk başta, ama çok da problem etmedim... Çünkü herşey o kadar güzel oldu ki, hiç bir şey mutluluğumu bozamadı Sadece siz sözleşme yaparken dikkatli olun, bütün detayların belirtilmesini isteyin...
Bu salonla ilgili sorusu olanlara yardımcı olabilirim...
Herkese mutluluklar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…