2012 BURSA Gelinleri nerdesiniz.. Yerleri paylaşıp bilgi verelimm

Slm kızlar bizde 2012 temmuzda evlenıcez bence bir an önce salonu tutun çünkü 20 temmuz ramazan zaten 1 ay kafadan gidiyor sakın geç kalmayın derim ben...
Gold du tuttuk biz 2. Kat salon hestia 550 kişilik aklınızda olsun kolaylar gelsin sizee

hayırlı olsun yadha.. teşkkr ederimm.. darısı başımızaa az kaldı tutucaz inş :)

Kızlar carefourun arkasında odunluk mahallesinde tavacı recep ustanın oraya çok güzel bir düğün salonu açılıyor. İpek koza düğün salonu, 1500kişilikmiş duyduğuma göre, ama şuan yapım aşamasında. yeni sezon için belki şimdiden rezervasyon yapılabilir, gidip görün bence, annem gidip görmüş, çok beğenmiş

Kızlarrr şimdi gördüm bunu da, Çırağan Düğün Sarayı, nilüfer tarafında, demirci mahallesinde. 1000kişilik.
internet sitesinden fotolara baktım, çok beğendim. Size de fikir olur die yazayım dedim

bende haziran gelini olucam inşallah ama gerçekten çok acele etmemiz gerekiyo haziran dolmaya başlamış bile ,çağrı düğün salonunun içini yenilemişler ben daha önce hiç gitmemiştim internetten resimlere baktım çok güzel olmuş fiyatı hakkında bilgii olan varmı arkadaşlar

evet canım bende duydum orayı çok güzelmiş ama fiyatları çok uçuk 12,500 den başlıyo tabi tercih meselesi tamamen duygusal:))

çırağan düğün sarayına bende internetten baktım beğendim ama güvenemiorum yeni açılacağı için.. ilk aksaklıkların bende yaşanmasını istemem .. biz sanrm grandı tutucaz as merkezin arkasındakini.. ipek kozayı bilmiorumm o da yeni açılcak sanrm onda da sorun olsun istemem :S

çağrıya ben gitmiştim bakmaya, güzeldi ama bana uygun gün yoktu orada.. KASIm ayı nişan için 2000-2500 arası bi fiyat vermişti canım..

evet canım bende duydum orayı çok güzelmiş ama fiyatları çok uçuk 12,500 den başlıyo tabi tercih meselesi tamamen duygusal:))
wuuuwwww baya bi duygusalmış yaa

bu yeni açılan yerleri tecrübesiz insanlar açmıyor genelde canım.. daha önce organizasyon işiyle uğraşmış kişiler açıyor genelde, tabi bunları bilmiyorum ama goldun sahibinin beşevlerde yeni bir salon açacağını söylemişti oradaki görevli, büyük biyer istiyorsanız orayı düşünmenizi öneririm demişti kadın. mesela bursadaki çoğu düğün salonunu atalay satın alıyor, bu konuda onlar da tecrübeli.. yeni salonlarda böyle acemiliklerin olacağını düşünmüyorum ben canım yaa, bence tüm çabalarıyla hizmet ederler, reklam yapabilmek müşteri toplayabilmek için..
hayırlısı olsun herkes için

Bende 2012 gelini olucam bursalı değilim ama bursaya gelin gelicem..ben almira alluna'nın fotoğraflarını çok beğendim.hayalimdeki düğüne uygun bir mekan.Ama fiyatları hakkında hiçbir bilgim yok.aranızda orası ile bilgisi olan,yorumu olan varsa çok iyi olur benim için...

en sonunda karar verdik ve atalay prens dilara salonunu tuttuk 22 haziranda evleniyoruzz:))

ayy evet orası çok güzel bir yer, seneler önce kapalı kısmında kuzenim evlenmişti, epey bi tuzluydu

en sonunda karar verdik ve atalay prens dilara salonunu tuttuk 22 haziranda evleniyoruzz:))
dilara salon güzel, hayırlı olsun canım.. biz de ya dilarayı ya da prensesi tutacağız galiba:26:
dilarayı ne kadara tuttunuz canım, hafta içine mi denk geliyor haftasonu mu?

canlar bızde cumartesı aksamı zas a gıttık begendık fıyatta da anlastık tarıh olarakta 30 hazıran olucak ıns bu gece gıdıp kesınlestırıcez.aklınızda bulunsun bakmanızı sıddetle tavsıye ederım

hayırlı olsun çiğdemcim, çok sevindim anlaştığınıza.. kaç kişilik burası?

dilara salon güzel, hayırlı olsun canım.. biz de ya dilarayı ya da prensesi tutacağız galiba:26:
dilarayı ne kadara tuttunuz canım, hafta içine mi denk geliyor haftasonu mu?

teşekkürler canım cuma gününe geliyo 22si ,4500e tuttuk salonu,senin içinde hayırlısı olsun canım biz çağrıyla dilara arasında kalmıştık ama çağrı video çekimi 1 saat deyince vazgeçtik ordan bakalım inşallah güzel olur herşey:))

evet canım, bazı salonlar 1-2 saat kesintili şekilde çekim yapıormuş, hiç hoş olmaz öyle... hayırlısıyla nişanı atlatalım da, düğün için de salon işini halledicez o zaman.. inşallah dilara ya da prensesi tutarız biz de.. ama fiyat olarak iyi tutmuşsunuz haziran ayı için.. ben nişan için kasım ayını sormuştum, 4000tl demişti dilaraya, 1 kuruşta aşağı inmedi

dun aksam uzerı gıttık salonu tuttuk kızlar 4000 tl sınırsız vıdeo ve foto da var ıcınde...... darısı sızlerın basına ıns

dun aksam uzerı gıttık salonu tuttuk kızlar 4000 tl sınırsız vıdeo ve foto da var ıcınde...... darısı sızlerın basına ıns
tekrar hayırlı olsun çiğdemcim, gözün aydın, istediğin salonun olmasına çok sevindim....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…